Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη αλλά μεχρι τα έξι μου ζούσα σε ενα χωριο στην Κατερίνη μετα τα έξι για καλή μου τύχη επιστρέψαμε πάλι εδώ.Είμαι 20 ετών, μετά το γυμνάσιο αποφάσισα να πάω σε σχολή κομμωτικής.'Επρεπε να αρχίσω την πρακτική μου απο το δευτερο ετος οπότε δουλευω απο τα 15 μου.Δεν γκρινίαζω γιατί ήταν επιλογή μου,μου αρέσει πολυ η δουλεία μου αν και πιστέψτε με είναι πολυ ποιο δύσκολη από όσο φαίνεται.
Την αγάπη μου για τα βιβλία την ανακάλυψα στην τρίτη δημοτικου(τα μαθήματα του σχολείου πάλι δεν τα αγαπούσα και πολύ) θυμάμαι πολύ εντονα να κρύβω μέσα στα σχολίκα βιβλία τα πρώτα μου λογοτεχνικά,τους "θησαυρούς" μου.
Ξέρω πως οι πιο πολλοί εδω στην λέσχη είστε άνθρωποι με πτυχία και σπουδές αλλά δεν νομίζω πως θα μας εμποδίσει ποτέ αυτό να μοιραστούμε κάτι που όλοι έχουμε κοινό,την αγάπη μας για τα βιβλία...Εκεί νομίζω όλοι μιλάμε την ίδια γλώσσα..
Αυτά τα λίγα απο εμένα τα υπόλοιπα με τον καιρό.
Μαργαρίτα
Την αγάπη μου για τα βιβλία την ανακάλυψα στην τρίτη δημοτικου(τα μαθήματα του σχολείου πάλι δεν τα αγαπούσα και πολύ) θυμάμαι πολύ εντονα να κρύβω μέσα στα σχολίκα βιβλία τα πρώτα μου λογοτεχνικά,τους "θησαυρούς" μου.
Ξέρω πως οι πιο πολλοί εδω στην λέσχη είστε άνθρωποι με πτυχία και σπουδές αλλά δεν νομίζω πως θα μας εμποδίσει ποτέ αυτό να μοιραστούμε κάτι που όλοι έχουμε κοινό,την αγάπη μας για τα βιβλία...Εκεί νομίζω όλοι μιλάμε την ίδια γλώσσα..
Αυτά τα λίγα απο εμένα τα υπόλοιπα με τον καιρό.
Μαργαρίτα