Μήνυμα σφάλματος: Συνέχεια σε λέσχη.gr;

Και μένα μου το εμφανιζει αυτο που λεει η Σελεφα στην αναρτηση #17. Οταν είμαι ηδη στην λεσχη και παταω αρχική. Και συνδεομαι με λαπτοπ και με mozzila. Και είμαι ο Χρυσόστομος και είμαι καλά!

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Τα κοιτάζω όλα. Ευχαριστώ για τις ενημερώσεις. Είναι σημαντικό αλλιώς δεν ξέρω τι γίνεται.

Κι εμένα μου συμβαίνει αυτό που αναφέρουν πιο πάνω και μπαίνω από κινητό με μοζιλα.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Καλά, έχω πάθει την πλάκα μου.

Το πρόβλημα ήταν τεράστιο! από άποψη ζημιάς.

η ΛτΒ έχει βασικό domainname το λεσχη.gr και "alias" το λεσχη.gr (με τόνο).

Κάποτε ήταν ανάποδα και μάλλον εκεί εδράζει το πρόβλημα.

Οπότε η google έκανε Index to alias και αγνοούσε το κανονικό. Καταστροφή να είσαι μαλωμένος με την Google.

Μόλις έκανα ενέργειες κι ελπίζω πως θα επανάλθουμε στα κανονικά μας και μαζί και περισσότερη κίνηση.

Είμαι στεναχωρημένος που αγνόησα τόσον καιρό ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα με αποτέλεσμα να έχει ζημιά το αγαπημένο φόρουμ. :ανέκφραστος:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Θα δείξει. Θα χρειστούν λίγες μέρες για να κάνει η Google de-index το alias και index το βασικό domainname.

Πάντως, για να δικαιολογηθώ, 12 χρόνια τώρα έχω βάλει ατέλειωτες εργατοώρες στο φόρουμ (τί να θυμηθώ; από λεπτομέρειες όπως να φτιάξω το γκιφάκι :φραπεδάκι: και τον εξελληνισμό, μέχρι εγκαταστάσεις και "migration" λογισμικού) και κάπου κουράστηκα. Ειδικά όπως τον τελευταίο χρόνο εργάζομαι αδιάκοπα σε άλλα πρότζεκτ.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Ενημερώνω πως οι εργασίες συνεχίζονται.

Γενικά, αν βάζετε από εδώ και πέρα συνδέσμους προς λέσχη κτλ., παρακαλώ, χρησιμοποιείτε το λεσχη.gr (δίχως τόνο). Ομοίως κι εδώ, εσωτερικά, δηλαδή.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Λοιπόν, είμαστε αυτήν την στιγμή σχεδόν εκτός google. Κάτι τέτοιο είναι καταστροφή, γενικότερα. Βέβαια, εμείς είμαστε σε διαδικασία που περιμένουμε να μας ξαναβρεί το google.

Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να το ελέγχετε κι εσείς.

Έχουμε 10.000 διαφορετικά URL που πρέπει να δει το Google.

Μπορείτε να αναζητήσετε για:
site:λεσχη.gr
(χωρίς τόνο)

και να δείτε πόσα σας δείχνει. (9 αυτήν την στιγμή)

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
8 δείχνει και τα περισσότερα αφορούν λογαριασμούς μελών.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Στις επόμενες μέρες αυτό θα πρέπει να αλλάξει.

Έχω ακούσει άτομα με αϋπνία να μετράνε πρόβατα για να τους πάρει ο ύπνος αλλά πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να μετρά urls στις 3 το χάραμα!

Μας έχει και το duckduckgo! Μαμά έγινα διάσημος!!!
Το φλώρικο λεσχη με τόνο δεν έχει κανένα:μουάχαχα:

(Όχι οτι θα βγάλει κανείς στα ελληνικά σωστή αναζήτηση με το ddg)

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Ναι, είμαστε πίσω στο τοπίο. Για να δούμε πώς θα πάει από εδώ και πέρα η επισκεψιμότητα.

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Έχω ακούσει άτομα με αϋπνία να μετράνε πρόβατα για να τους πάρει ο ύπνος αλλά πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να μετρά urls στις 3 το χάραμα!
Χαχαχαχαχα ρε συ! Ξενυχτούσα που ξενυχτούσα να μην τσεκάρω αν άλλαξε κάτι; Μια αναζητηση είναι, τον αριθμό τον γράφει πάνω πάνω. Αντιγραφή επικόλληση τσακ μπαμ! :χαχα:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Με το αναπόφευκτο σφίξιμο στην καρδιά, εκτέλεσα αλλαγή απευθείας πάνω στην βάση δεδομένων αλλάζοντας το λέσχη.gr, μέσα σε μηνύματα, με λεσχη.gr

Τα πάντα μοιάζει να δουλεύουν οκ.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Στα κακά νέα, κι όπως ενημέρωσα σε άλλο νήμα, η εμφανίσεις της ΛτΒ σε αναζητήσεις, έχουν πέσει κάθετα, εξαιτίας των αλλαγών. Περιμένουμε να διορθωθεί αυτό μέσα στον επόμενο καιρό.

Στα καλά νέα, όλο και περισσότερες σελίδες καταχωρούνται. Τώρα βλέπω 4.820 σελίδες.

Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τα άρθρα που είχαν γραφτεί κατά καιρούς για την αρχική σελίδα και τώρα δεν είναι διαθέσιμα. Ασχέτως ότι εκείνο που μιλούσε για την επιλογή ηλεκτρονικού αναγνώστη και τη σύγκριση με τάμπλετ είναι δικό μου (σαφώς δεν αποσκοπώ στην αυτοπροβολή), επανειλημμένα μου έχουν ζητηθεί πληροφορίες σχετικά με το θέμα και η παραπομπή στο εν λόγω άρθρο θα ήταν η απλούστερη λύση (μετά από κάμποσες αλλαγές υπολογιστή δεν έχω πια το κείμενο). Έχουν μείνει μόνο οι επακόλουθες αναρτήσεις, αλλά το ίδιο το άρθρο δεν υπάρχει (επιπροσθέτως, θα μπορούσε να φρεσκαριστεί το περιεχόμενο), κι έτσι αναγκάζομαι κάθε φορά να δίνω μια πετσοκομμένη εκδοχή όσων είχα αφιερώσει χρόνο και κόπο να διερευνήσω εις βάθος.

Πέραν αυτού, θέλω απλώς να αναφέρω ότι ο κόπος σου εκτιμάται και σε ευχαριστούμε που κρατάς ζωντανό αυτόν τον χώρο για την παρέα μας.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Ρε συ, απίστευτο. Πίστευα πως υπήρχαν αυτά. Ψάχνω τώρα και δεν το βρίσκω!

Κατά την μεταφορά λογισμικού η ιδέα ήταν πως τα άρθρα του vBulletin θα μετατρέπονταν σε κανονικά νήματα στο Xenforo.

Αναρωτιέμαι αν χαθήκαν κι άλλα άρθρα. Είχα γράψει κι εγώ μερικά και θυμάμαι ένα ενδιαφέρον για τις μεταφράσεις του Ντοστογιέφσκι.

Τώρα έχω δουλειά, θα κοιτάξω άλλη ώρα.

Το έχεις κρατημένο το κείμενο; Αλλιώς θα χρειαστεί να κοιτάξω σε κάποια παλιά εκδοχή της ΒΔ (αρκετή βαβούρα αλλά μάλλον θα αποδώσει καρπούς).