To ''Μπατσινίλα έχει σχέση με το μπάτσος; :ε;:Πρόσφατα με αποκάλεσαν "Μπατσινίλα". Πως να το πάρω;![]()
To ''Μπατσινίλα έχει σχέση με το μπάτσος; :ε;:Πρόσφατα με αποκάλεσαν "Μπατσινίλα". Πως να το πάρω;![]()
Για την συγκεκριμένη αποκλείεταιΚαι πως ξέρεις πως δεν το έλεγε για την Rachel McAdams που ήταν στο προηγούμενο πλάνο;![]()
:χαχαχα:Για την συγκεκριμένη αποκλείεται, αν ήταν καμία άλλη ίσως.
Εγώ θυμάμαι έτσι έλεγαν έναν από τους αστυνομικούς στη σειρά "Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη ".To ''Μπατσινίλα έχει σχέση με το μπάτσος; :ε;:
Εξακολουθώ να μη καταλαβαινω, οπως και οι αλλοι, γιατι αποτελει κοπλιμεντο.Κι αυτός στο ψαροκάικο πρέπει να είναι ο Λάτσης
Να κι ο Μπατσινίλας μ’ Αργεντίνα μπειγουότσα
Θα `ναι η ξαδέλφη του Χουαν Ραμον του Ρότσα
Μόνο αυτό; Δεν έχεις ακούσει που λένε (απευθυνόμενοι σε κορίτσια) "Τι τσολιάς είσαι εσύ μωρό μου!"να μου συγχωρέσετε τον Φρόιντ, αλλά αυτό με τον Μπατσινίλα δεν παίζει να κρύβει μια υπόνοια ομοφυλοφιλικής επιθυμίας;
Σφυρίζεις και μετά της πετάς ένα "ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάκας σου;". Έπεσε, είναι σίγουροΕχω απορια, το σφύριγμα σας αρεσει ή θεωρείται πολύ ρετρο;![]()
Ο τσολιάς τουλάχιστον κυκλοφορεί με μίνιΜόνο αυτό; Δεν έχεις ακούσει που λένε (απευθυνόμενοι σε κορίτσια) "Τι τσολιάς είσαι εσύ μωρό μου!"![]()
Εγώ δεν έχω και τόσο θετική άποψη... Και από σχετικές συζητήσεις που έχω κάνει με φίλους μου, τέτοιες λέξεις καθώς και εκφράσεις τύπου "ωραία γκόμενα" τις χρησιμοποιούν για κοπέλες που δεν τις θεωρούν κατάλληλες για σοβαρή σχέση (είτε λόγω ντυσίματος, είτε λόγω συμπεριφοράς). Αντιθέτως θα αντιμετωπίσουν με πολύ περισσότερο σεβασμό μια σοβαρή κοπέλα και δεν θα κάνουν τέτοιους χαρακτηρισμούς.δεν το περίμενα, πάντως, πως θα έχετε όλες θετική άποψη για τις λέξεις από μουν...
Αγαπητέ Φαροφύλακα συμφωνώ, δεν είναι προσβολή.Κάπως σχετικό με το θέμα.
Μια λέξη, που σε συζητήσεις μεταξύ αντρών δεν είναι προσβλητική, ενώ έξω από εκεί είναι πολύ προσβλητική, είναι η λ. μουνί και μουνάκι (μπαρδόν).
Έτσι, σε ανδρική συζήτηση η φράση "είναι πολύ καλό μουνί" σημαίνει "είναι πολύ όμορφη γυναίκα", και παραδόξως, καθόλου υποτιμητικά.
Βέβαια, εάν τύχει και το ακούσει η γυναίκα, το παίρνει σαν κάτι πολύ προσβλητικό.