Καλοκαιρινές δικές μας βιβλιοφωτογραφίες

Σημερινή και αυτή... το μεσημεράκι...

Όπως διάβασα σήμερα στον ιστό... αν ο καιρός πάει έτσι... τα τζιτζίκια τον Δεκέμβριο θα λένε τα κάλαντα...

@Πωλινάκι από κάτω... την πείραξα λίγο... η κανονική φωτογραφία είναι αυτή, και στην αφιερώνω (γιατί αυτό ήθελα να κάνω από την αρχή... αλλά κάνε φτιάξε διόρθωσε... το ξέχασα :ωιμέ::ουχ:)

Last edited:
Ασημί τέλεια!!!! Ωραίο το "θέμα" που το έντυσες! Ιδέα δεν έχω πως τα λένε αλλά κατάλαβες! :ρ
Εμείς κάνουμε τα χειμερινά μας μπάνια τώρα! :)))

χα χα χαααααααααααααα Κόρτο

πάντως είναι πολύ καλό βιβλίο... να το διαβάσεις αν κατά τύχη δεν το έχεις διαβάσει... και ευκολοδιάβαστο

Μέχρι τις 20 Αυγούστου!!! αύριο πολύ πιθανόν να είμαι κι εγώ με τα πιτσιρίκια της κολλητής μου... και την κόρη μου... το καθιερωμένο ξήλωμα... φέτος τους έχω υποσχεθεί και ξύπνημα την επόμενη... στις 5 το πρωί... για να κατέβουμε παραλία για φωτογραφίες...

Ορφέα και Αριάδνη... ξεκινήστε το... θα σας αρέσει πιστεύω...

και η αγαπημένη έκθεση βιβλίου του Καλικάντζαρου και της Ασημένιας από την πλευρά της θάλασσας:

Καλικάντζαρος

Δαγεροτύπης
Δεν ειναι απλα μια εκθεση..
Eιναι εκθεση που πας με μαγιο και αλατι στο σωμα!
Ειναι εκθεση που χαζευεις ντοστογιεφσκι και μυριζεις καλαμαρακι!
Ειναι εκθεση της σαγιοναρας,δεν ειναι βοας δεν ειναι κροταλιας!
Διπλα στην ανεμοτρατα του Νιτσε και αναμεσα στα καλαμια του Χεμινγκγουει!
Αγγιζεις βιβλια στους παγκους και αισθανεσαι ο γητευτης της κουτσομουρας!
Ο λογοτεχνικος ψαροντουφεκας που κολυμπαει ξεβρακωτος με τις σαρδελες του παθους!
Μεταμορφωνεσαι σε χταποδι της αμαρτιας που περιμενει το Καζατζακη να το χτυπησει στα βραχια της γνωσης!

Last edited: