Καλοκαιρινές δικές μας βιβλιοφωτογραφίες

(όπου να ναι με βλέπω να το καβαλάω το καλάμι...) Είχε τελικά μεγάλη επιτυχία αυτή η φωτογραφία Ερημίτη... εμένα μου φάνηκε πολύ απλή... και βγήκε και εύκολα, φυσούσε αέρας και σήκωνε το εξώφυλλο του βιβλίου... ότι έπρεπε...

Μα γιατί δεν παίζετε κι εσείς σε αυτό το νήμα?

Last edited:
Μ αρέσουν πολύ, στο βάθος, που τα χρωματα του ουρανου καθρεπτιζονται στην θαλασσα! Υπέροχη Ασημί!

Εντάξει, καλοκαίρι δεν είναι μόνο θάλασσα... αλλά και βουνό...

Υσ. Πωλινάκι μου σ' ευχαριστώ... :))

Last edited:
16 Αυγούστου, Κόκκινος Πύργος Ρεθύμνου
Δύση ηλίου και sudoku

(δεν ξέρω αν μετράει το suduku, αλλιώς ας διαγραφεί η ανάρτηση!)

Ρε συ @Ασημένια, εγώ άλλο παρατηρώ στις (πραγματικά) υπέρχοες φωτογραφίες σου. Ενώ είναι σε διάστημα λίγων ημερών, σε κάθε φωτογραφία έχεις διαφορετικό βιβλίο. Και ιδού η απορία: Πόσα βιβλία διαβάζεις μέσα σε μια βδομάδα; (Πραγματικά έχω πάθει πλάκα :ρ )

Η αλήθεια είναι ότι μερικές φωτογραφίσεις μπορεί να αφορούν ακόμα και την ίδια ημέρα... ούτε καν διάστημα λίγων ημερών. Κουβαλούσα πάντα μαζί μου δυο ή τρία βιβλία... Στην ανατολή η "αποστολή μου" ήταν καθαρά φωτογράφισης βιβλίου και γενικότερα φωτογραφίας.
Οπότε... για να μην απορείς, πρόκειται για νεοαποκτηθέντα βιβλία τα περισσότερα, είτε πρόσφατα αγορασμένα από την έκθεση βιβλίου είτε χαρισμένα, και από όλα αυτά διάβασα το "στρίψιμο της βίδας" και ξεκίνησα τους "ταξιδιώτες" και τα "ανεμώλια". :))). Οι ταξιδιώτες πάντως είναι το πιο πολυφωτογραφημένο μου βιβλίο καθώς και το στρίψιμο της βίδας... μιας ήταν τα βιβλία που είχα σχεδόν πάντα μαζί μου αυτές τις μέρες (ανεξάρτητα που δεν εμφανίστηκαν εδώ σε πάρα πολλές φωτογραφίες).

ΥΣ. Μην το πεις στα άλλα παιδιά της λέσχης... άστα να πιστεύουν ότι διαβάζω πολύ ;)

Ξύπνημα στις πέντε, διάβασμα μέχρι τις έξι και στις έξι παίρνω φωτογραφική μηχανή, καφέ και βιβλίο και τραβάω κατά την παραλία. Φυσούσε σήμερα...

Μεταφέρω εδώ (από τα εφήμερα όπου ήδη διαγράφηκαν) δύο φωτογραφίες που τράβηξα ξημερώματα στην έκθεση βιβλίου της Νέας Μάκρης του δήμου Μαραθώνα καθώς και μία ακόμα βιβλιοφωτογραφία από την ίδια περιοχή... μια άλλη μέρα...

@Κάλι: το βιβλίο είναι οι ταξιδιώτες του Στάινμπεκ
Το βιβλίο που είναι έτοιμο να πηδήξει στα κύματα της Νέας Μάκρης είναι η Κόλαση του Ανρί Μπαρμπίς
(Του φίλου σου του Ζαχαρόπουλου και τα δύο)

Last edited:
χμ.. διαβαζεις ενας κανενας και εκατο χιλιαδες ε?
Αν ρωτάς αν τώρα διαβάζω αυτό το βιβλίο, ναι το διάβαζα, αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Έκανα τόσες μετακινήσεις αυτόν τον καιρό που έμεινε κάπου. Το ψάχνω για να το συνεχίσω.

Όσο για την φωτογραφία την τελευταία, δεν την έβαλα στον διαγωνισμό. Θυμίζει λίγο την φωτογραφία μου στην ανάρτηση Νο 91 γιατί φυσικά είναι η ίδια θάλασσα την ίδια μέρα και ίσως και να είναι ίδια και η μία από τις δύο ιστιοσανίδες που φαίνονται σε κείνη την φωτογραφία.

Φιλιπ

Δαγεροτύπης
Ωωωωω !! το καλοκαίρι συνεχίζεται .. μπράβο Ασημένια! δεν το βάζεις κάτω!! :)