Καλοκαιρινές δικές μας βιβλιοφωτογραφίες

Αυτός ο άρχοντας τον τελευταίο μήνα και που δεν έχει πάει :)))) Η πρώτη φωτογραφία είναι στην Παλαιοκαστριτσα και η δεύτερη στην Καλλικράτεια.

Καλησπέρα Μαργαρίτα.
Κοπελάρα κόλαση οι φωτογραφίες!
(είμαι στο δρόμο και δεν μπορώ να πω παραπάνω).

Άγγελε, ελπίζω να το διασκεδάζεις με το συγκεκριμένο βιβλίο, προσωπικά το απόλαυσα. Περιμένω εντυπώσεις :). (Υπέροχη η φωτογραφία σου όπως και της Μαργαρίτας!)

και πάλι στους Αμμόλοφους (δεν φαίνεται και τπτ από παραλία αλλά ευτυχώς αλλάζω ξαπλώστρα)

Τα βιβλία της Σάιλαρα μπήκαν σε ένα ραφάκι που είχε το δωμάτιο, μαζί με ένα δικό μου και μια κούκλα της...

Χάρη στην γενναιοδωρία της Αυτονόης, το βιβλίο αυτό, μαζί με πολλά άλλα ταξίδεψε να πάρει μόνο του τον αέρα του στην Μύκονο (χάρις σε ένα λάθος της ταχυμεταφορικής), αλλά πήρε τον αέρα του και στην Σκύρο μαζί με την Σάιλαρα

Και μια τρελή σε παραλία της Σκύρου προσπαθούσε να βγάλει ωραίες φωτογραφίες το βιβλίο που διάβαζε:

και λίγο πριν ξεσπάσει η καταιγίδα έβγαλε και αυτή:

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Άγγελε φοβερή! Μαργαρίτα πέρσι η "Λάμψη", φέτος το "Παιχνίδι του Τζέραλντ", φαίνεται ότι σου πάει ο συνδυασμός Κινγκ-παραλία :)

Δύο δικές μου

Άγγελε, ελπίζω να το διασκεδάζεις με το συγκεκριμένο βιβλίο, προσωπικά το απόλαυσα. Περιμένω εντυπώσεις :). (Υπέροχη η φωτογραφία σου όπως και της Μαργαρίτας!)
Φίλε Γιώργη αν και λίγο έξω από τα γούστα μου μπορώ να πω πως ήταν πράγματι ωραίο.
Περισσότερο με εντυπωσιάζουν οι λεπτομερείς αναφορές σε ιστορικά στοιχεία καθώς απ' όσο ξέρω είναι πραγματικές οι αναφορές αυτές!
Σίγουρα σου μένουν ουσιαστικά πράγματα τελειώνοντας το :ναι:

Πολύ ωραίες όλες!!!!

Βέβαια, θα το ξαναπώ, πως μπορείτε και συγκεντρώνεστε στο διάβασμα στην παραλία, βρε παιδιά; Προσωπικά, ούτε κουτσομπολίστικο περιοδικό δεν θα μπορούσα να διαβάσω.

Σε παραλίες με πολύ κόσμο ούτε κι εγώ μπορώ να διαβάσω, αλλά αν είναι χαλαρά και ήσυχα άνετα βγάζω βιβλίο στην ξαπλώστρα μου :ναι:

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην παραλία Βάλτος της Πάργας αν κ δεν φαίνεται τίποτα από το τοπίο και το βιβλίο είναι τα Σταφύλια της οργής-Τζων Στάινμπεκ

Last edited:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην παραλία Βάλτος της Πάργας αν κ δεν φαίνεται τίποτα από το τοπίο και το βιβλίο είναι τα Σταφύλια της οργής-Τζων Στάινμπεκ
οι πέτρες της οργής :)

Βέβαια, θα το ξαναπώ, πως μπορείτε και συγκεντρώνεστε στο διάβασμα στην παραλία, βρε παιδιά; Προσωπικά, ούτε κουτσομπολίστικο περιοδικό δεν θα μπορούσα να διαβάσω.
Εντάξει, το είδα και αυτό φέτος και συγκεκριμένα στο Τολό, τον 15Αύγουστο. Διάβασμα βιβλίου, μπρούμυτα μέσα στον ντάλα ήλιο στις 3 το μεσημέρι χωρίς καπέλο και γυαλιά. Α, ήταν και τόπλες η τύπισσα, αλλά αυτό δεν έχει σχέση, απλά το είπα για να έχετε την πλήρη εικόνα! Εδώ κολλάει το "Ασε μας κουκλίτσα μου"!!!!