Καλοκαιρινές δικές μας βιβλιοφωτογραφίες

Σήμερα το πρωί και πάλι στην εξωτική Καλλικράτεια , η παρέα να θέλει να παίξουμε ρακέτες κι εγώ να μην αφήνω το βιβλίο με τίποτα :))))

Ίζι

Κυρά των Σκιών
εεεε, χιόνια, βουνά, απομόνωση... δεν το λες και ταιριαστό :χαχα:

Το ξέρω μωρέ αλλά δεν μπορούσα να περιμένω άλλο , από το ράφι όλο μου φώναζε " διάβασε μεεεεεεε" ε πόσο να αντέξω ;;;:χαχαχα:

Ωραία ας βάλω κι εγώ την μοναδική που τράβηξα αν και δε φαίνεται ούτε το μέρος καλά ούτε τα βιβλία :))))
Βλέπουμε τον Οδυσσέα του Τζόυς που το διάβαζε η μία κολλητή, το μεσαίο είναι το Αν μια νύχτα του χειμώνα ένας ταξιδιώτης του Καλβίνο που διάβαζα εγώ κ πάνω πάνω Το νησί του Χάξλεϋ που διάβαζε η άλλη κολλητή κ πίσω το απέραντο αμμώδες τοπίο της Γαύδου που δεν φαίνεται σε όλο του το μεγαλείο γιατί είμαι άχρηστη φωτογράφος με φωτογραφική κινητού. :ρ

Εδώ ο φάρος, όπου έψαχνα να σας βρω :))

και εδώ το βιβλιαράκι, τελευταίο για το καλοκαίρι εν όψει εξεταστικής..

Λόγω κολύμβησης, βόλεϊ κ ρακέτας (ναι, είμαι από αυτούς τους ενοχλητικούς τύπους που έχουν το θράσος να παίζουν στην παραλία :)))) ), το βιβλίο διαβάστηκε μετά στο διπλανό καφέ.

Οδυσσέα, τους πήρα από το bazaar βιβλίου που διοργάνωσε το "Βήμα" στην Αθήνα για φιλανθρωπικό σκοπό.
1 ευρώ έκαστος

Μια που τράβηξα με το κινητό μου σήμερα που πήγα παραλία (κι έκανα το πρώτο μου μπάνιο).
Κακή ανάλυση, αλλά μου φαίνεται στο κλίμα του βιβλίου :))))