Μια βιβλιοσελίδα στο facebook μου έδωσε την ιδέα : να βγάλουμε καλοκαιρινές φωτογραφίες με το βιβλίο μας και να τις ανεβάσουμε εδώ στο φόρουμ .Οι φωτογραφίες μπορούν να είναι στην παραλία , στην ξαπλώστρα μας , στον κήπο μας ή οπουδήποτε αλλού αρκεί να είναι καλοκαιρινή .Ας βάλουμε λοιπόν μια καλοκαιρινή πινελιά στο φόρουμ . 
Αν είναι στην παραλία καλό θα είναι να λέτε και που είναι για να ξέρουμε κι εμείς τι βλέπουμε και ζηλεύουμε
Γενικά όπου είναι τραβηγμένη η φώτο καλύτερα να μας λέτε και το μέρος και φυσικά τον τίτλο του βιβλίου .Το βιβλίο μπορεί να είναι ανοιχτό ή κλειστό , αρκεί φυσικά να φαίνεται .Μόνο προσοχή μη βγάλετε φωτογραφία και φαίνεται καμιά σελίδα με σημαντικό σημείο για την πλοκή ενός βιβλίου γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα τη δει ;) Οδηγίες για το πως ανεβάζουμε φωτογραφίες στο φόρουμ εδώ .
Η δική μου φωτογραφία στην εξωτική (
) Καλλικράτεια , τραβηγμένη σήμερα το πρωί .Το βιβλίο είναι το Τριανταφυλλάκι της Ντόνελι που το έχω αγαπήσει 
Αν είναι στην παραλία καλό θα είναι να λέτε και που είναι για να ξέρουμε κι εμείς τι βλέπουμε και ζηλεύουμε

Η δική μου φωτογραφία στην εξωτική (