Καλοκαιρινές δικές μας βιβλιοφωτογραφίες

Μια βιβλιοσελίδα στο facebook μου έδωσε την ιδέα : να βγάλουμε καλοκαιρινές φωτογραφίες με το βιβλίο μας και να τις ανεβάσουμε εδώ στο φόρουμ .Οι φωτογραφίες μπορούν να είναι στην παραλία , στην ξαπλώστρα μας , στον κήπο μας ή οπουδήποτε αλλού αρκεί να είναι καλοκαιρινή .Ας βάλουμε λοιπόν μια καλοκαιρινή πινελιά στο φόρουμ . :)
Αν είναι στην παραλία καλό θα είναι να λέτε και που είναι για να ξέρουμε κι εμείς τι βλέπουμε και ζηλεύουμε :)))) Γενικά όπου είναι τραβηγμένη η φώτο καλύτερα να μας λέτε και το μέρος και φυσικά τον τίτλο του βιβλίου .Το βιβλίο μπορεί να είναι ανοιχτό ή κλειστό , αρκεί φυσικά να φαίνεται .Μόνο προσοχή μη βγάλετε φωτογραφία και φαίνεται καμιά σελίδα με σημαντικό σημείο για την πλοκή ενός βιβλίου γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα τη δει ;) Οδηγίες για το πως ανεβάζουμε φωτογραφίες στο φόρουμ εδώ .
Η δική μου φωτογραφία στην εξωτική ( :ρ ) Καλλικράτεια , τραβηγμένη σήμερα το πρωί .Το βιβλίο είναι το Τριανταφυλλάκι της Ντόνελι που το έχω αγαπήσει :γιούπι:

Η άθλια έκδοση του «ΕΘΝΟΥΣ»;
Που να δεις σε τι κατάσταση γύρισε πίσω, ο αέρας δεν έδειξε έλεος στο φυλλάδιο μου. :)

Happy birthday, Τουρκε;; :))))
Ρίξε μια ματιά εδώ αν σε ενδιαφέρουν τα αστυνομικά. Ο ντετέκτιβ μου θύμισε λίγο τον Σαμ Σπέιντ του Ντάσιελ Χάμμετ και πέρασα δυο ευχάριστες ώρες στην παραλία.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Μόνο προσοχή μη βγάλετε φωτογραφία και φαίνεται καμιά σελίδα με σημαντικό σημείο για την πλοκή ενός βιβλίου γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα τη δει
και μόνο για την σκέψη και την ανησυχία παίρνεις πόντους για τον τιμητικό τίτλο "βιβλιοφρικιό" :μπρ:

Αμάν βρε Μαργαρίτα με τις πλοκές σου! Καλά, θα φροντίσω να βάλω μια απ' τις πιο ασήμαντες και μη αποκαλυπτικές σελίδες του βιβλίου μου. :))
Αν βγάλω καμιά φωτογραφία μ'αυτό τον αέρα.

Τελικα εβγαλα φωτογραφιες παρολο που ειχε αερα.

Σημειωστε: βιβλιο (Χαμενες Ψευδαισθησεις, Ονορε ντε Μπαλζακ), σελιδοδεικτης (Οσκαρ Ουαιλντ, πρεπει να παρω κι αλλους), τις νυχαρες μου (τριλιζα με καρδουλες, φαγωθηκαν ομως απ' το θαλασσινο νερο, κλαψ) και μια γκομε... κοπελα στο πισω μερος της φωτογραφιας που δεν ξερω πως βρεθηκε εκει.

Ίζι

Κυρά των Σκιών
@ Μαργαρίτα, ενδιαφέρον φαίνεται αυτό το βιβλίο :)
@ Πολυξένη, τέλεια :)
@ Αζέλμα, το νύχι είναι σούπερ κι αυτή η παραλία ακόμα πιο σούπερ (ελπίζω να μάζεψε κάποιος αυτό το πλαστικό μπουκάλι)

Δικές μου βιβλιοφωτογραφίες δεν έχω ακόμα φέτος, όμως είχα ποστάρει 2 σε άλλο νήμα (δεν πειράζει που είναι απ' το 2009 ε; )

... διότι και στις καλοκαιρινές διακοπές, θα πρέπει να υφίσταται πλησίον σου πρόχειρος κι' ένας βιβλιοπάγκος, δια παν ενδεχόμενο ... :)

Μήτις, βλέπω ότι το φετινό καλοκαίρι πέσαμε κι οι δυο μας στα σκληρά :)))) Εγώ το "V" προβλέπω να το διαβάζω κανένα εξάμηνο...

(Η πρώτη σου φωτογραφία εξαιρετική :) )

Χρυσηίδα και είναι από τα εύκολα του Πίντσον και όχι από τα χαρακτηριστικότερα έργα του αλλά και πάλι δυσκολεύομαι!
Τραβιάτα είμαι σε διαδικασία κοψίματος :ρ τρία τέσσερα κάνω την ημέρα και θα τα κάνω δυο. Μη μου πεις να το κόψω μαχαίρι γτ το χω κόψει άλλες δυο φορές έτσι και τώρα βλέπεις!

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Κάπου στον Άλιμο, απολαμβάνοντας το θαλασσινό τοπίο το "Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς", κοίταξε τα παιδιά που έπαιζαν στην παραλία και ήθελε να πάει να παίξει μαζί τους.

Κι εδώ λίγο πιο αργά, στην ίδια παραλία [εκείνη την ώρα η Μπρίτζετ ξεκουραζόταν μέσα στην τσάντα θαλάσσης :))))]

Πεταλούδα αγαπώ Μπρίτζετ :γιούπι: Θα είναι το επόμενο βιβλίο που θα διαβάσω στη θάλασσα, ελπίζω την επόμενη εβδομάδα. Και πολύ όμορφες οι φωτογραφίες!!

Πιαδιά, δεν είχα κάνει πολλές βόλτες απο δω και έχω χάσει επεισόδια :)
Όλες οι φωτογραφίες είναι πολύ όμορφες

(Μήτις, ο Ντοκ Σπορτέλο στην παραλία; )

πολυ ωραιες ολες οι φωτογραφιες. (δεν ηξερα που να την βαλω, ταιριαζε κ το αλλο νημα αλλα ειπα να ενισχυσω την καλοκαιρινη διαθεση αυτου του νηματος)