Και το δώρο ήταν βιβλίο!

Έλαβα σήμερα τα δωράκια μου από τις εκδόσεις Ψυχογιός :γιούπι: :
Το Νορβηγικό δάσος, η κλέφτρα των βιβλίων, ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα, Άρια, ο εκατοντάχρονος που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε και Το εκκρεμές του Φουκώ του Έκο, μιας και μού έλειπε.
Σας ευχαριστώ πολύ όσους μού δώσατε ιδέες για την επιλογή των βιβλίων :)))

Φέτος τα περισσότερα δώρα που πήρα για τα γενέθλια μου ήταν βιβλία!!! :γιούπι: Αυτά ήταν τα εξής : Το πορτραίτο του Ντοριαν Γκρευ-Οσκαρ Ουαιλντ, Ο ξένος-Αλμπερ Καμυ, Αλλόκοτες Ιστορίες-Εντγκαρ Αλαν Ποε, Αντίο Μπατμαν-Αναστάσιος Θεοφίλου, Η κλέφτρα των Βιβλίων-Μαρκους Ζουσακ και μια ανθολογία διηγημάτων με τον τίτλο "Μεγάλοι συγγραφείς γράφουν τις πιο μικρές ιστορίες του κόσμου".
Μα γιατι να μην έχουμε 2 φορές τον χρόνο γενέθλια ??? :φρύδια:

Σήμερα ένεκα των γενεθλίων μου, έλαβα ως δώρο το «Άγιοι και Δαίμονες» του Καλπούζου που το είχα εδώ και καιρό στα υπ' όψιν!

Χρόνια πολλά Αστράρχη!! :))
Μακάρι να φαινόταν κάπου στην Αρχική ποιος έχει γενέθλια κάθε μέρα. :/

Λορένα

Πολεμίστρια του Φωτός
Χρονια πολλα Αστραρχη :)

Αζελμα (και λοιποι) πρεπει να δηλωσεις στην λεσχη ποτε εχεις γενεθλια για να το εμφανιζει, κατω απο τα συνδεδεμενα μελη

Όσοι με ξέρουν και μ' αγαπούν μου φέρνουν δώρο βιβλία. Τώρα αν τύχει και μου έρθει σπίτι κάποιο που να είχα ήδη, τότε θα κρατήσω το δώρο και προσφέρω το παλιό σε κάποιον/κάποιαν που να το θέλει.

Χρόνια Πολλά και από εμένα Αστράρχη. Ότι επιθυμείς!:)

Καλοδιαβαστα τα βιβλία όλων σας!

Την πρωτοχρονιά πήραν δώρο στον καλό μου το βιβλίο "Αιχμηρά Αντικείμενα" , απο εκείνη τη μέρα το είχε στη σακούλα και σήμερα το βρήκα παρατημένο (μέσα στη σακούλα, πάλι καλά ) κάτω στο πάτωμα .Πόσο να αντέξω να το βλέπω να μη του δίνει κανείς σημασία ;;;Ξέραμε απο την αρχή ότι θα καταλήξει στα δικά μου χέρια και στη δική μου βιβλιοθήκη , αλλά υποτίθεται θα το διάβαζε τουλάχιστον γιατί ήταν δώρο :μαναι: Το πήρα και καλά ότι θα το προσέχω στη δική μου βιβλιοθήκη και όταν θελήσει θα το διαβάσει .(δηλαδή ποτέ ) Το νιώθω ήδη δικό μου :χαχα::ντροπή:

Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο βιβλίο και το λιγουρεύομαι εδώ και καιρό .Νομίζω είναι τριλογία βέβαια και αυτό δεν είναι καλό αν τελικά μου αρέσει .. :μαναι:

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Δεν είναι τριλογία καλέ! :) Μάλλον άκουσες ότι η Φλιν έχει γράψει και εκδώσει μέχρι στιγμής 3 βιβλία, όμως καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Την πρωτοχρονιά πήραν δώρο στον καλό μου το βιβλίο "Αιχμηρά Αντικείμενα" , απο εκείνη τη μέρα το είχε στη σακούλα και σήμερα το βρήκα παρατημένο (μέσα στη σακούλα, πάλι καλά ) κάτω στο πάτωμα .Πόσο να αντέξω να το βλέπω να μη του δίνει κανείς σημασία ;;;Ξέραμε απο την αρχή ότι θα καταλήξει στα δικά μου χέρια και στη δική μου βιβλιοθήκη , αλλά υποτίθεται θα το διάβαζε τουλάχιστον γιατί ήταν δώρο :μαναι: Το πήρα και καλά ότι θα το προσέχω στη δική μου βιβλιοθήκη και όταν θελήσει θα το διαβάσει .(δηλαδή ποτέ ) Το νιώθω ήδη δικό μου :χαχα::ντροπή:
μου θυμίζεις τον Όμηρο Σιμψον που πηρε δώρο στην γυναίκα του μια μπάλα του μπόουλινγκ που έγραφε πάνω "Όμηρος" :ρ

Είχαν πολύ πολύ καιρό να μου κάνουν δωράκι βιβλία και σήμερα χωρις προφανή αιτία :γιούπι: :γιούπι:

Νορβηγικό Δάσος, Χαρούκι Μουρακάμι
Ενέδρα, Ντέηβιντ Μπαλντάτσι
Ο δικτάτορας και η αιώρα, Ντανιέλ Πενάκ