Μου έκαναν δώρο το "Μισο παιδι" του Κορτω και το "Δυο βηματα μπρος, ένα πισω" του Αλιβιζάτου.
Καταπληκτικο βιβλιο. Το διαβασα πριν απο πολλα χρονια κι ακομη το θυμαμαι. Βασικα, μενεις παγωτο με αυτα που διαβαζεις. Ηταν για χρονια εξαντλημενο. Γενικα, εξαντλειται, επανεκδίδεται, εξαντλειται επανεκδιδεται κλπ.. Kαι θελω πολυ να διαβασω τη "Μουσικολογία" του.το "ο άντρας που μπέρδεψε τη γυναίκα του με ένα καπέλο" του νευρολόγου Oliver Shacks.
Για το Μεφιστο, δεν λεω αλλα. Θεωρω οτι ειναι το καλύτερο μυθιστορημα αυτης της θεματολογιας.Το Μέφιστο, γιατί αγαπώ όσα βιβλία του Κλάους Μαν έχω διαβάσει και μ' αρέσουν ιστορίες που αναφέρονται στον Β' Παγκόσμιο και αναφέρθηκε εδώ από την ΈλληΜ.
Πράγματι καταπληκτικό! Τα λόγια είναι περιττά! Κι εγώ θα ήθελα να διαβάσω και κανένα άλλο του ίδιου, έτσι ημιεπιστημονικό/ημιλογοτεχνικό.Καταπληκτικο βιβλιο. Το διαβασα πριν απο πολλα χρονια κι ακομη το θυμαμαι. Βασικα, μενεις παγωτο με αυτα που διαβαζεις. Ηταν για χρονια εξαντλημενο. Γενικα, εξαντλειται, επανεκδίδεται, εξαντλειται επανεκδιδεται κλπ.. Kαι θελω πολυ να διαβασω τη "Μουσικολογία" του.
Τέλειο βιβλιαράκι. Παρόλο που δεν είμαι εντελώς αγεωγράφητη πέρασα πολύ ευχάριστα τις ώρες που το διαβάσαμε παρέα με τον φίλο μου. Είναι πολύ ωραίος τρόπος να το διαβάσεις σε κάποιον(ή να σου το διαβάσει) γιατί σταματάς σε κάποιες πληροφορίες και τις σχολιάζετε μαζί και έτσι σου εντυπώνεται περισσότερο. Μπορείς να βάλεις την συμβία να διαβάσει κάποια κομμάτια !

Εσυ ειχες αγιο, μην το συζητάς...Εγώ ευτυχώς έχω δικό μου εισόδημα λόγω δουλειάς (και αποταμιεύσεις)
Πραγματικά πολύ ομορφη εκδοση, μεταφραση κλπ κλπ."Άννα Καρένινα" του Λ. Τολστόι (από Άγρα), δώρο της φίλτατης πρώτης ξαδέρφης μου.![]()