Θεατρικές παραστάσεις για παιδιά

Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποια αξιολογη θεατρικη παρασταση για παιδια αυτη την περιοδο στην Αθηνα; Θα εχω τον μικρο για 2 βδομαδες περιπου και νομιζω οτι ειναι καιρος να γνωρισει και το θεατρο το παιδι :)

Σε ευχαριστω Ρεγινορα (και για ονομα του θεου, φωναζετε με Βαγγελη. Δεν ξαναβαζω το επιθετο μου ως νικ, μου φαινεται αστειο που με φωναζουν ετσι :) ) Ρεγινορα, εχεις καμια ιδεα ποια παρασταση θα ηταν καταλληλη για αγορακι 4 χρονων;

Θα σου προτεινα αυτες τις 2

1.Περσεας και Ανδρομεδα της Καρμεν Ρουγγερη στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
2.Πιτερ παν στον Ελληνικό Κόσμο

Φυσικα υπαρχει και η επιλογη Χana Zoo του Μανου Βαφειαδη.

Νομίζω ότι τον Περσέα και την Ανδρομεδα δεν θα την καταλάβει καλά ένα παιδάκι τεσσάρων χρονών.Αν ήταν λίγο μεγαλύτερο θα ήταν αλλιώς αλλά αυτό είναι μικρούλη και θέλει κάτι να του τραβήξει το ενδιαφέρον.
Κοίτα για τις παραστάσεις που είναι για παιδάκια νηπιαγωγείου κάτι να είναι κοντά στην ηλικία του.

Επίσης θα σου πρότεινα να πάρεις τον μικρούλη σου μια μέρα που θα έχει ήλιο και να τον πας στο Αττικό ζωολογικό πάρκο.Μια βόλτα εκεί θα την υπερευχαριστηθεί.
Να δείτε και τα δελφίνια!:)

Στο Αττικο παρκο πηγαινει κοσμος; Εχει τρομερη αγαπη για τα ζωα, στη Σερβια τον πηγαινω σε ενα παρκο και δεν ξεκολλαει απο τα αλογα (κυριολεκτικα. τα χαιδευει, τα ταιζει, τα φιλαει κτλ). Θα εχει και αλλα παιδακια; Παιδια συγγνωμη για τις χαζες ερωτησεις, αν ειμασταν Σερβια θα ηξερα....... (ξεχωρισα 2 παρασταστεις που λενε για παιδια απο 2.5 εως 5 ετων, μαλλον σε μια απο αυτες θα τον παω)

Εννοείται ότι πηγαίνει κόσμος. Έχει είσοδο βέβαια...αλλά αξίζει. Είναι αρκετά μεγάλο σαν πάρκο και έχει πολλά ζωάκια να δείτε. :)

Βασια ξερεις ποιο ειναι το κακο; ΤΟν εχω παει πολλες φορες στον ζωολογικο κηπο στο Βελιγραδι, εχει τα παντα απο ζωα, υπεροχο περιβαλλον (μεσσαιωνικο καστρο), και 2 ευρω εισοδο. Αρα αν ειναι πανω απο 2 ευρω στο Αττικο θα μου κακοφανει σιγουρα :κατάρα!::))))

Εξαιρετικές παραστάσεις για παιδιά κάνουν οι "Μαγικές Σβούρες". Τελευταία τους παράσταση που είχα δει (με την κόρη μου) ήταν στο Θέατρο Ηλίσια με το έργο "Δον Κιχώτης". Φαντάζομαι ότι δεν θα συνεχίζουν το ίδιο έργο, όμως αναζήτησέ τους, θα μείνεις πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Βασια ξερεις ποιο ειναι το κακο; ΤΟν εχω παει πολλες φορες στον ζωολογικο κηπο στο Βελιγραδι, εχει τα παντα απο ζωα, υπεροχο περιβαλλον (μεσσαιωνικο καστρο), και 2 ευρω εισοδο. Αρα αν ειναι πανω απο 2 ευρω στο Αττικο θα μου κακοφανει σιγουρα :κατάρα!::))))

Τότε καλύτερα να μην πας....γιατί τέτοιες τιμές δεν παίζουν στην Ελλάδα. Αν θυμάμαι καλά οι ενήλικες πληρώνουν 15 ευρώ και τα παιδιά 11. Αν θες να δεις τα δελφίνια πληρώνεις άλλα τρία ευρώ το άτομο.
Οπότε βρες κάποια από τις παιδικές παραστάσεις και θα περάσετε τέλεια.:)

Ε καλα, και να μην τον παω τωρα, το καλοκαιρι σιγουρα θα τον παω. 3 μηνες θα τον εχω εδω τον μικρο, απο Ιουνιο, οποτε θα παμε και εκει. Για το παιδι δεν τα λυπαμαι κιολας τα λεφτα :)