Θα το έχω υπόψη μου, βέβαια να φανταστώ πως είναι προς τα τελευταία τεύχη σωστά;Πιθανόν να ξαναβγάλουν, το βέβαιο όμως είναι ότι η σειρά συνεχίζεται και την επόμενη Κυριακή.
Περισσότερο συμφέρει με την εφημερίδα, έτσι παίρνεις δύο τεύχη και όχι ένα αν το αγόραζες από τα public. Αν και με μια λιγόλεπτη έρευνα που έκανα είδα πως αρχική τιμή ήταν στα 20€.Πάντως, εγώ τα είδα και στα public, σαν τεύχη σειράς και όχι ένθετα εφημερίδας. Απλά, εκεί τα έχουν 10€.
Υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στους δυο αυτούς εκδοτικούς οίκους;Δεν θυμαμαι ποσα εχουν δωσει μεχρι στιγμης αλλα μαλλον θα δωσουν 16 τευχη...Οποτε δεν μενουν πολλα ακομα.
Αυτα που ειδες στα public ειναι του Τερζοπουλου και οχι της Καθημερινης.
Γειά...! Είμαι καινουριο μελος και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση..! Μου λείπουνε 4 βιλία απο τον 3το τόμο της Μεγάλης Βιβλιοθήκης Disney..! Μηπως ξερεις που μπορω να τα βρω? Ψαχνω αλλα δεν μπορω να τα βρω σε κανενα βιβλιοπωλειο..Υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στους δυο αυτούς εκδοτικούς οίκους;
Τι εννοείς;ΓΜου λείπουνε 4 βιλία απο τον 3το τόμο της Μεγάλης Βιβλιοθήκης Disney..!