Η μεγάλη βιβλιοθήκη της Disney - Καθημερινή

Για πες τίτλο. Αν δεν το έχω, θα είναι αυτό (και συνεννοούμαστε για τα περαιτέρω).

εντιτ: τώρα είδα ότι αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα. Δεν έχω τόμο με τίτλο "Ο Χρυσός Γίγας". Να σου στείλω πμ, Βου Που;

Last edited:
Πιθανόν να ξαναβγάλουν, το βέβαιο όμως είναι ότι η σειρά συνεχίζεται και την επόμενη Κυριακή.
Θα το έχω υπόψη μου, βέβαια να φανταστώ πως είναι προς τα τελευταία τεύχη σωστά;

Πάντως, εγώ τα είδα και στα public, σαν τεύχη σειράς και όχι ένθετα εφημερίδας. Απλά, εκεί τα έχουν 10€.
Περισσότερο συμφέρει με την εφημερίδα, έτσι παίρνεις δύο τεύχη και όχι ένα αν το αγόραζες από τα public. Αν και με μια λιγόλεπτη έρευνα που έκανα είδα πως αρχική τιμή ήταν στα 20€.

Δεν θυμαμαι ποσα εχουν δωσει μεχρι στιγμης αλλα μαλλον θα δωσουν 16 τευχη...Οποτε δεν μενουν πολλα ακομα.

Αυτα που ειδες στα public ειναι του Τερζοπουλου και οχι της Καθημερινης.

Δεν θυμαμαι ποσα εχουν δωσει μεχρι στιγμης αλλα μαλλον θα δωσουν 16 τευχη...Οποτε δεν μενουν πολλα ακομα.

Αυτα που ειδες στα public ειναι του Τερζοπουλου και οχι της Καθημερινης.
Υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στους δυο αυτούς εκδοτικούς οίκους;

disney

Υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στους δυο αυτούς εκδοτικούς οίκους;
Γειά...! Είμαι καινουριο μελος και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση..! Μου λείπουνε 4 βιλία απο τον 3το τόμο της Μεγάλης Βιβλιοθήκης Disney..! Μηπως ξερεις που μπορω να τα βρω? Ψαχνω αλλα δεν μπορω να τα βρω σε κανενα βιβλιοπωλειο..:( Επισης ψάχνω και το κουτι της Disney box,αν μπορουσε καποιος να μου δωσει πληροφοριες....! :ωιμέ:

Κάθε Κυριακή επαιρνα τα κομιξ του Καρλ Μπαρκς που τα εβγαζε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ...Ομως εχασα 4 γτ μαλλον βγηκαν Σαβατο και δεν το ηξερα...Και ετσι δεν εχω :
τομο 33---> Το χρυσαφι του πειρατη
τομο 34-->Το δαχτυλιδι της μουμιας
Τομο 41--> Στη μαυρη Ηπειρο
τομο 43---> Η τυχη του Βορρα

Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την Καθημερινή, Μιλάμε για τόμους που κυκλοφόρησαν αυτό το καλοκαίρι έτσι;