Η μεγάλη βιβλιοθήκη της Disney - Καθημερινή

Πράγματι πολύ καλή προσφορά και θα πρότεινα σε όλους να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους και με τα 14 τεύχη της σειράς.
Να σημειώσω μόνο οτι ενώ την πρώτη Κυριακή βρήκα την εφημερίδα με το ένθετο εύκολα και σε επάρκεια,
σήμερα δεύτερη Κυριακή αναγκάστηκα να την ψάξω σε 3-4 σημεία.
Μάλιστα σε ένα απο αυτά μου είπαν οτι είχαν κρατήσει προπαραγγελίες για κάποιους.
Σίγουρα αυτό αντανακλά τη ζήτηση (ή ενδεχομένως τη μειωμένη προσφορά...).
Άλλωστε με αυτά τα κόμιξ μεγαλώσαμε και με αυτά θα μεγαλώσουν και τα παιδιά μας.

Καλησπέρα να σας ρωτήσω κάτι πήρα το πρώτο μου τεύχος την Κυριακή που πέρασε το ΣΤην παλιά Καλιφόρνια. Απλά θέλω να μου πείτε έχω χάσει αρκετά τεύχη κι αν ναι ποιος είναι ο τίτλος τους;;; Γίνεται κάπως να τα παραγγειλω απο τη καθημερινή;;;;

Δεν έχεις χάσει πολλά τεύχη,μόνο 2 ,τα ''Στα ίχνη του μονόκερω'' και ''Το κυνήγι των κατασκόπων''. Στην σελίδα της κυριακάτικης έκδοσης της Καθημερινής (https://el-gr.facebook.com/Kathimerini.sundaypaper) γράφει ότι όποιος έχει επιθυμεί να προμηθευτεί κάποιο τεύχος,μπορεί να καλέσει στο 210 3316825. Αλλά δε ξέρω εάν θα κοστίζει 4 ευρώ όσο είναι η τιμή της κυριακάτικης καθημερινής ή 9,90 όπως αναγράφεται στο οπισθόφυλλο.

Δεν έχεις χάσει πολλά τεύχη,μόνο 2 ,τα ''Στα ίχνη του μονόκερω'' και ''Το κυνήγι των κατασκόπων''. Στην σελίδα της κυριακάτικης έκδοσης της Καθημερινής (https://el-gr.facebook.com/Kathimerini.sundaypaper) γράφει ότι όποιος έχει επιθυμεί να προμηθευτεί κάποιο τεύχος,μπορεί να καλέσει στο 210 3316825. Αλλά δε ξέρω εάν θα κοστίζει 4 ευρώ όσο είναι η τιμή της κυριακάτικης καθημερινής ή 9,90 όπως αναγράφεται στο οπισθόφυλλο.
9,90 κάνει στον Τερζόπουλο ο κάθε τόμος.

Καλημέρα! Ξέρεις κάποιος αν μπορείς να αγοράσεις κάποιο τόμο από την Καθημερινή μετά την κυκλοφορία; Γιατί έχασα τον τόμο του 15αύγουστου...

Στη στοα. Αρσακη καθετα στη σταδιου υπαρχουν τα γραφεια της καθημερινης, εκει θα βρεις την εφημεριδα που ψαχνεις μαζι με την προσφορα...καλυτερα ομως να τους τηλεφωνησεις πρωτα

Ποιο καλό παιδάκι μπορεί να μου βαλει φωτογραφία απο το εξώφυλλο του τόμου που κυκλοφόρησε στις 13 Ιουλίου (και είναι ο μόνος που έχασα), για να αρχίσω αναζήτηση; Εναλλακτικά, ας μου πείτε τον τίτλο. Ευχαριστώ. :)

Πήρε κανείς σήμερα την εφημερίδα; Δίνεται ο 14ος τόμος σήμερα, θα είναι όντως ο τελευταίος;

Καλημέρα όλη μέρα αγαπητέ Ματσαμπλόκο.
Να πω κάτι (μυστικό) που έμαθα από φίλο: κάποια περίπτερα στην Ομόνοια (δεν ξέρω λεπτομέρειες) έχουν καβάντζα προηγούμενα τεύχη. Τουλάχιστον αυτό έμαθα, δεν ξέρω κάτι σίγουρα γιατί προσωπικά δεν τα μαζεύω, λέω ό,τι μου είπαν.

Καλημέρα Στράτη. Ευχαριστώ για την επισήμανση, αν και γνωρίζω αυτό που λες και ήταν λάθος μου που αμέλησα να αναζητήσω το φύλλο που με ενδιέφερε νωρίτερα (πέρασαν πλέον δύο μήνες και αμφιβάλλω αν θα υπάρχει). Υπάρχει βέβαια και η προοπτική να απευθυνθώ στα γραφεία της Καθημερινής, αλλά ένας φίλος που αναζήτησε πρόσφατα παλιά φύλλα, δεν με ενθάρρυνε με αυτά που μου είπε (δεν είχαν ούτε οι ίδιοι αυτά που είχαν κυκλοφορήσει τόσο πίσω).

Προφανώς βέβαια η σειρά θα ξανακυκλοφορήσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μπορεί να πετύχω τον τόμο που θέλω ακόμα και σε παλαιοβιβλοπωλεία στο Μοναστηράκι, γι' αυτό θέλω να ξέρω τον τίτλο ώστε να ξέρω τι μου γίνεται (διότι κι αυτά που έχω πάρει, δεν τα θυμάμαι ούτε τα 'χω διαβάσει).

Ναι, το πιθανότερο να έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αν έχει περάσει καιρός μπορεί να μην τα βρεις.
Απλώς δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις / (ο φίλος πήρε 2 ή 3 τεύχη μαζεμένα, στην ίδια τιμή).
Ότι θα τα βρεις αργότερα, πιστεύω, είναι σίγουρο.

Σίγουρα δεν έχω να χάσω τίποτα και αν με φέρει ο δρόμος μου από κει (νομίζω είναι κάτι stand στη Σταδίου κυρίως, που κρατάνε πράμα από παλιά) θα ρωτήσω.

Ποτέ δεν ήμουν λάτρης των κομικ, για την αλήθεια δεν έχω διαβάσει και πολλά αλλά ίσως να έπρεπε να αγόραζα αυτά τα τεύχη. Γιατί άλλωστε ποιος δεν αγαπάει αυτά που έχει βγάλει η Disney? λέτε να ξανά βγάλουν καμιά τέτοια προσφορά?

Πάντως, εγώ τα είδα και στα public, σαν τεύχη σειράς και όχι ένθετα εφημερίδας. Απλά, εκεί τα έχουν 10€.