Φανταστική ιδέα..και εγω ενθουσιαστηκα μαζί σου.. Μόνο που εγώ δεν θα τα φτιάξω για την παρέα. Θα τα φτιάξω και θα τα κρατησω για τα παιδιά..Οταν σεληνιάζονται και δεν λένε να κοιμηθουν με τίποτα θα τους δίνω απο δύο και θα πέφτουν ξερά στον ύπνο.Σουπερκαταπληκτική ιδέα;!;!;! Εχω ενθουσιαστεί μέσα στην απλότητά της!
Τα υστερα του κοσμου, τι αλλο θ' ακουσω! Αν θες να της συμπαρασταθεις, αστην να κοιμαται!Κάνω συμπαράσταση στη σύζυγο..
Νταξ, μου ανεβαινει η πίεση! Κατσε να θηλασεις 20-21 μηνες γιατι το σκασμενο δεν πινει αλλο γαλα ή δεν τρωει καλα και μετα τα ξαναλεμε. Οχι μπυρες, κωνιο θα επινες..Και ζηλεύω (καλοπροαιρετα) που θηλάζουν οι γυναίκες.
Ναι, μη συζητας...Είναι απίστευτο πόσο αναπτύσσει τη σχέση της γυναίκας με το παιδί.
@Έλλη Μ
Χρειάζομαι κάποιες διευκρινήσεις
Δεν Έχω Ιδεα.1. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο βότκα;
Σε αυτην ταυτην την περιπτωση, αγαπητε εν κρυπτω αδελφε, κάλεσε την παλιοπαρεα για σφηνακοκοκακολίτσες, αν και εφοσον μπορεσεις να αρθρωσεις τη λεξη, χωρις να μοιαζει οτι μολις επαθες εγκεφαλικο και στραβωσε η αριστερη (sic) σου γναθος.2. Εκτός από τα αρκουδάκια, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κοκακολίτσες (sic);
χαχα...αυτό σκέφτηκα κι εγω αλλά λέω ασε να το πει καμια γυναίκα που θα έχει και προσωπική εμπειρία..Νταξ, μου ανεβαινει η πίεση! Κατσε να θηλασεις 20-21 μηνες γιατι το σκασμενο δεν πινει αλλο γαλα ή δεν τρωει καλα και μετα τα ξαναλεμε. Οχι μπυρες, κωνιο θα επινες..
Αν όχι η Τσίου, ενδιαφέρομαι εγώ! Δώσε συνταγή!
Μη μας ξεχνάς....
Θα παραλείψω τα soundtrack, την περιβολή και τις γνωστες μου σαλτσες γιατι ειναι μια γρηγορη συνταγη (όχι πρόχειρη)Στο νήμα με την Θεία Έλλη;;
Αυγά ορτυκιου < Αυγά μεγάλα < Αυγά στρουθοκαμήλουΤα αυγά πόσο μεγάλα;
Αυτό δεν ειναι το μπάντεντας;;; Κατσε, τα μπερδευω κιολας...Το λαδι καρύδας είναι αυτό που λέει το τραγούδι; (με ένα μπουκάλι λάδι καρύδας διααακοπές)
Ειπαμε, Κριτόνιο, εδω μόνο αληθειες (άσχετο) κι εξυπνες συνταγες. Εξαλλου, αυτά τα λαδια αφενός, σιγά μην το χρησιμοποιησεις όλο μεσα στο καλοκαίρι, αφεδύο, πανω απο 12μηνο δεν ειναι να τα κρατας. Οπόταν, γιατι να το πετάξεις;Δηλαδή αλείφεσαι όσο αλείφεσαι στην παραλία και το υπόλοιπο στο κέικ;
Εγω, ως ψυχαναγκαστική, μονό αριθμό φορώνΕπίσης πόσες φορές μαχαιρώνεις για να βεβαιωθείς για το αποτέλεσμα; (πιθανή ερώτηση σίριαλ κίλλερ)
Ηξερα οτι θα το εκτιμήσεις...Δεν χρειάζεται καν να ανοίξω το στόμα μου και να αναφέρω τη γλουτένη
1. Ο χ ι! Εκπληξη;;Ερώτηση 1) για κέικ δεν το προοριζαμε; Ένα αλεύρι γ.ο.χ δεν μπαίνει;
Άσχετο τελείως και ερώτηση 2) υπάρχει συνταγουλα εύκολη για μπάρες (δημητριακών) σπιτικές;
Θα στυψω το μυαλό μου να θυμηθώ πού εχω σημειώσει τα διάφορα. Εν τω μεταξυ, στο περιπου συμβιβάζεσαι;;Αχ @Έλλη Μ αν θυμηθείς για τις μπάρες, ρίξε πάλι τα φώτα σου.
Σούπα ή σαλάτα;Μήπως έχεις καμία συνταγή για φακές;;