Η θεία (σύγκρυο) Ελλη προτείνει

Κάνω συμπαράσταση στη σύζυγο.. Και ζηλεύω (καλοπροαιρετα) που θηλάζουν οι γυναίκες. Είναι απίστευτο πόσο αναπτύσσει τη σχέση της γυναίκας με το παιδί. Εγώ πρέπει να τραγουδάω και να παίζω όλη την ώρα για να κερδίσω μερικά χαμόγελα

Σουπερκαταπληκτική ιδέα;!;!;! Εχω ενθουσιαστεί μέσα στην απλότητά της!
Φανταστική ιδέα..και εγω ενθουσιαστηκα μαζί σου.. Μόνο που εγώ δεν θα τα φτιάξω για την παρέα. Θα τα φτιάξω και θα τα κρατησω για τα παιδιά..Οταν σεληνιάζονται και δεν λένε να κοιμηθουν με τίποτα θα τους δίνω απο δύο και θα πέφτουν ξερά στον ύπνο. :))))

Υ.Γ. Προς την πρόνοια: πλάκα κάνω, τα αγαπάω τα παιδιά μου μην έρθετε να μου τα πάρετε.

Κάνω συμπαράσταση στη σύζυγο..
Τα υστερα του κοσμου, τι αλλο θ' ακουσω! Αν θες να της συμπαρασταθεις, αστην να κοιμαται!:)))):))))

Και ζηλεύω (καλοπροαιρετα) που θηλάζουν οι γυναίκες.
Νταξ, μου ανεβαινει η πίεση! Κατσε να θηλασεις 20-21 μηνες γιατι το σκασμενο δεν πινει αλλο γαλα ή δεν τρωει καλα και μετα τα ξαναλεμε. Οχι μπυρες, κωνιο θα επινες..

Είναι απίστευτο πόσο αναπτύσσει τη σχέση της γυναίκας με το παιδί.
Ναι, μη συζητας... 🤦
@Έλλη Μ
Χρειάζομαι κάποιες διευκρινήσεις

Ναι, εδω, να σου διευκρινησω ο,τι θες
1. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο βότκα;
Δεν Έχω Ιδεα.
-Σωκρατης ο Αθηναιος
Αλλα, αν αρχισεις τα πειραματα, ενημερωσε για την πορεια των εκρηξεων, κατολισθησεων κ.λπ..:))))
2. Εκτός από τα αρκουδάκια, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κοκακολίτσες (sic);
Σε αυτην ταυτην την περιπτωση, αγαπητε εν κρυπτω αδελφε, κάλεσε την παλιοπαρεα για σφηνακοκοκακολίτσες, αν και εφοσον μπορεσεις να αρθρωσεις τη λεξη, χωρις να μοιαζει οτι μολις επαθες εγκεφαλικο και στραβωσε η αριστερη (sic) σου γναθος.
.

Νταξ, μου ανεβαινει η πίεση! Κατσε να θηλασεις 20-21 μηνες γιατι το σκασμενο δεν πινει αλλο γαλα ή δεν τρωει καλα και μετα τα ξαναλεμε. Οχι μπυρες, κωνιο θα επινες..
χαχα...αυτό σκέφτηκα κι εγω αλλά λέω ασε να το πει καμια γυναίκα που θα έχει και προσωπική εμπειρία..

Μα πραγματικά, δεν μπορώ να ακουω για τη χαρα, την ευτυχία, την ολοκληρωση που προσφέρει ο θηλασμός, γιατι οδηγούμαι στην αυτοχειρία. Οπως, εξισου ενοχλητική ειναι κι η φανατική αποψη ανδρων και γυναικών που ΔΕΝ εχουν ακομη γεννησει κατα της καισαρικής, υπέρ του φ.τ. κ.λπ. Με κάνουν να θελω να τους κοπανήσω στην κεφάλα, τααανκ!

Εν τω μεταξύ @Ειφφελ, τόσο καιρό απευθυνομαι σε σενα ως ανδρα. Διαβάζω το πρωί το σχόλιό σου για τις μπύρες χωρίς αλκοολ και σκέφτομαι: ειτε ειμαι ούφο και εισαι κορίτσι είτε υποβάλλω αιτηση διαζυγίου για αποκρυψη πολύ σημαντικών πληροφοριων που θα μου γλιτωναν μεγάλη ταλαιπωρία, γκρίνια, ενδεχομένως μια στενωση στη μεση κλπ.:μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα:

Οταν με το καλό αποθηλασεις, λοιπόν, :ρ μπορεις να ανατρεξεις στο νημα, κάπου πρέπει να εχω ποστάρει συνταγες για σουπερ κοκτέηλζ!!!

Last edited:
Δεν μπορώ να πάω κόντρα στην εμπειρία!! Ελπίζω να μην αλλάξουν τα συναισθήματα μας απέναντι σε όλα αυτά πάντως. @Έλλη Μ τι εννοείς να την αφήνω να κοιμάται;; Δεν την ξυπνάω εγώ :τρέλα:(<-και καλά δεν κάνω φασαρία)

Τι μου θύμισες τώρα..:μαναι:
Ναι παλιό το κολπάκι :ρ
Εμείς βάζαμε τεκίλα..
Επίσης κάτι παρόμοιο είναι και το ενέσιμο καρπούζι!! Με χοντρή ένεση βάζεις βότκα η τεκίλα, το αφήνεις κάνα 24ωρο στο ψυγείο και την επόμενη έχεις μεθυσμένο καρπούζι..και φίλους!! Προσοχή όμως, λόγω των φυσικών ζακχάρων ανεβαίνουν τα γράδα του αλκοόλ, ανάλογα με το πόσο έχετε ποτίσει το καρπούζι βέβαια..

Μετά απο παλλαϊκή απαίτηση:
Αν όχι η Τσίου, ενδιαφέρομαι εγώ! Δώσε συνταγή!
:ωιμέ::διάβασμα::σάλια:
Μη μας ξεχνάς....
Στο νήμα με την Θεία Έλλη;; :θρρρ:
Θα παραλείψω τα soundtrack, την περιβολή και τις γνωστες μου σαλτσες γιατι ειναι μια γρηγορη συνταγη (όχι πρόχειρη)
και θελω η αναρτηση να διαπνέεται απο την ίδια συντονυμία. Για την σαχλότητα, σκόντο δεν κάνω.

Θα χρειαστείς:
200 γρ κουβερτουρα 70% κακαο
1 κ.σ κακαο
1/2 κ.γ σοδα
1 κ.γ εκχυλισμα βανιλιας
200 γρ χουρμαδες (απυρηνοι)
3 (μεγαλα) αυγα
60 ml λαδι καρυδας

Θα πρέπει να κάνεις:
Προθερμανση ο φουρνος (180 κελσίου)

Σε ενα απο κεινα τα μηχανισματα του διαβολου, με τις λεπιδες, ριχνεις τη σοκολάτα (τεμαχισμένη), το κακαο (κοσκινισμένο;, γιατί όχι!!) και σοδα, τα φερνεις καμποσες βολτες για να παρεις εκεινο το αποτελεσμα της χοντρης, καθολου ευχαριστης, αμμου. Προσθετεις τους χουρμαδες (ας τους έχεις τεμαχισει πρωτα). Μετα τα αυγα, βανιλια και το λάδι καρυδας. Εδώ που τα λέμε, ταιριαζουν και καρυδια ή αλλοι ξηροι καρποι, αν και εφόσοβ

Αφου ενωθουν οοοοολα αυτα σε μια βιοχλαπατσα, τα ριχνεις σε ενα ταψακι (μη ρωτησεις διαστασεις, "με το ματι" κι ο,τι σε φωτισει η διαισθηση σου). Παντως, μικρό θελει, δεν φουσκώνει και γινεται περιπου (εις υψος ) σαν το μπράουνιζ..

Θελει 25-30' ψησιμο αλλα, το μονο αλανθαστο κριτηριο ειναι το μαχαιρι. Να εξερχεται στεγνο.

@Καστάλια δεν σου ευχομαι καν καλη επιτυχία, ειναι τόσο απλό που όλα γινονται μόνα τους. :)

Last edited:
Τα αυγά πόσο μεγάλα;
Το λαδι καρύδας είναι αυτό που λέει το τραγούδι; (με ένα μπουκάλι λάδι καρύδας διααακοπές) Δηλαδή αλείφεσαι όσο αλείφεσαι στην παραλία και το υπόλοιπο στο κέικ; (εντάξει τα 60 μλ).
Επίσης πόσες φορές μαχαιρώνεις για να βεβαιωθείς για το αποτέλεσμα; (πιθανή ερώτηση σίριαλ κίλλερ)

Μ' αρέσει όταν πετυχαίνω τόσο τρελές (με την καλή έννοια) συνταγές, να τις φτιάχνω το συντομότερο, να καταπλήσσω τα πλήθη και όλοι να με θεωρούν πολύ σοφιστικέ γκουρμεντιάρισσα. Δεν χρειάζεται καν να ανοίξω το στόμα μου και να αναφέρω τη γλουτένη :θρρρ:

Τα αυγά πόσο μεγάλα;
Αυγά ορτυκιου < Αυγά μεγάλα < Αυγά στρουθοκαμήλου:θρρρ:
Το λαδι καρύδας είναι αυτό που λέει το τραγούδι; (με ένα μπουκάλι λάδι καρύδας διααακοπές)
Αυτό δεν ειναι το μπάντεντας;;; :)))) Κατσε, τα μπερδευω κιολας...

Δηλαδή αλείφεσαι όσο αλείφεσαι στην παραλία και το υπόλοιπο στο κέικ;
Ειπαμε, Κριτόνιο, εδω μόνο αληθειες (άσχετο) κι εξυπνες συνταγες. Εξαλλου, αυτά τα λαδια αφενός, σιγά μην το χρησιμοποιησεις όλο μεσα στο καλοκαίρι, αφεδύο, πανω απο 12μηνο δεν ειναι να τα κρατας. Οπόταν, γιατι να το πετάξεις;

Επίσης πόσες φορές μαχαιρώνεις για να βεβαιωθείς για το αποτέλεσμα; (πιθανή ερώτηση σίριαλ κίλλερ)
Εγω, ως ψυχαναγκαστική, μονό αριθμό φορών

Ελπίζω να σε κάλυψα, ευχαριστεις, παρακαλω.

Δεν χρειάζεται καν να ανοίξω το στόμα μου και να αναφέρω τη γλουτένη :θρρρ:
Ηξερα οτι θα το εκτιμήσεις...

Ερώτηση 1) για κέικ δεν το προοριζαμε; Ένα αλεύρι γ.ο.χ δεν μπαίνει;

Άσχετο τελείως και ερώτηση 2) υπάρχει συνταγουλα εύκολη για μπάρες (δημητριακών) σπιτικές;

Ερώτηση 1) για κέικ δεν το προοριζαμε; Ένα αλεύρι γ.ο.χ δεν μπαίνει;

Άσχετο τελείως και ερώτηση 2) υπάρχει συνταγουλα εύκολη για μπάρες (δημητριακών) σπιτικές;
1. Ο χ ι! Εκπληξη;;

2. Λοιπόν, εφτιαξα πριν μηνες 2-3 διαφορετικες εκδοχες και βγηκαν εξαιρειτικες, αλλα δε θυμαμαι τι ειχα βαλει....

Αχ @Έλλη Μ αν θυμηθείς για τις μπάρες, ρίξε πάλι τα φώτα σου.
Θα στυψω το μυαλό μου να θυμηθώ πού εχω σημειώσει τα διάφορα. Εν τω μεταξυ, στο περιπου συμβιβάζεσαι;;
Μήπως έχεις καμία συνταγή για φακές;;
Σούπα ή σαλάτα; :ρ

Παιδιά, αληθεια, θα αρχισω να ζητάω ανταλλάγματα απο δω και μπρος. :ρ:ρ:ρ:ρ

Θελω να μου εξηγησεις, σε απλά νεοελληνικά, πώς αποσυναρμολογείς μια σουπα

κι αν τα καταφέρεις να με πεισεις, βρε μπαγασα, εγω θα σου αποδομήσω μετα οποια σουπα θες.