Η ζωή (μας) την εποχή του Κορωνοϊού

ΚρίτωνΓ

Κοινωνός
Από κάποιο σημείο και μετά ο κορονοϊός δεν είναι και τοοόσο κακός. από τη στιγμή που υπάρχουν τα εμβόλια λειτουργεί ως ένας πολύ καλός τρόπος Φυσικής Επιλογής "Survival of the fittest" (*επιβίωση του πιο προσαρμοσμένου). Δεν είναι και τόσο παράλογο - μία λαβίδα και όποιον πάρει ο Χάρος!
 

Λούνα

Κοινωνός
Παιδιά με μια μικρή καθυστέρηση να σας πω κι εγώ πως βιώνω το θέμα κορωνοιός-εμβόλιο. Εστιάζω μόνο στην παράμετρο του εμβολίου και θα καταλάβετε γιατί.. Τον Μάιο κόλλησα απ το σύντροφό μου covid και το πέρασα σπίτι με βιταμίνες και την αγαπημένη αντιβίωση zithromax ( να αναφέρω ότι πρέπει να με βοήθησε πολύ). Μετά απο σύσταση του γιατρού όταν του ανέφερα τί και πώς κόλλησα μου ανέφερε να μην μπώ καν στον κόπο να πάω να κάνω μοριακό τεστ ( μάλλον για να γλιτώσω υπέθεσα τότε τα 60ε), και με το σκεπτικό πως εφόσον ο σύντροφος μου που μένουμε και μαζί έκανε μοριακό και ήταν θετικός. Δεν πήγα φυσικά στην εργασία μου και έκατσα σπίτι την προβλεπόμενη καραντίνα των 14 ημέρων παρόλο που αισθανόμουν καλύτερα πιο νωρίς. Όπως ίσως έχετε καταλάβει ήδη παιδιά ούτε πιστοποιητικό νόσησης μπορώ να πάρω ( καθώς δεν υπάρχει μοριακό θετικό εφόσον δεν έκανα) και πριν μια εβδομάδα πήγα κάνω τέστ αντισωμάτων και είχα πολλά αντισώματα. Ίσως υποθέτω επειδή δεν έχει περάσει το εξάμηνο. Το ωραίο είναι ότι έχω κλείσει απ τον Απρίλιο ταξίδι στο εξωτερικό και επειδή το τεστ αντισωμάτων δεν γίνεται δεκτό αναγκαστικά θα κάνω μοριακό για να ταξιδέψω. Ρώτησα 2 γιατρούς και μου είπαν να επαναλάβω το τέστ αντισωμάτων σε 1 με 2 μήνες διότι όσο έχω αντισώματα δε μπορώ να κάνω το εμβόλιο. Και το πιό περίεργο παιδιά? Δε ξέρω αν πρέπει να κάνω μία δόση ή δύο! Οι γιατροί μου είπαν πως πρέπει να ρωτήσω τον ΕΟΔΥ.. Με λίγα λόγια μπλέξιμο. Ευπρόσδεκτες όλες οι απόψεις αν έχετε κάποια παρόμοια περίπτωση. :χμ:
 

Ειφφελ

Κοινωνός
@Λούνα ,για κάποιο λόγο μου ήρθε αυτή η ταινία στο μυαλό. Έχει πιο ταιριαστό κομμάτι αλλά δεν μπόρεσα να το βρω και απ τα γέλια δεν έχω τη δυνατότητα να ψάξω άλλο
 
Top