Η ζωή (μας) την εποχή του Κορωνοϊού

Τσίου

Μύστης
Μιλούσα με φίλη που δεν πίνει, και μου έλεγε μόλις ανοίξει το τάδε μπαρ, θα περιμένω απ' έξω για κοκτέιλ. Της λέω μαζί θα πάμε, εσύ κοκτέιλ, εγώ λικέρ. Ωραία, μου λέει, αν κάνουν έτσι η "δεν πίνω και η "δεν βγαίνω" (=εγώ), φαντάσου τι έχουν πάθει όσοι έπιναν και δεν είναι μονόχνωτοι.
Παρεμπιπτόντως, δύο από την παρέα μας, πάνω που έκλεισαν εισιτήρια για Ελλάδα, κόλλησαν κόβιντ.
 

ΚρίτωνΓ

Κοινωνός
Εμβολιάστηκα! Όλα τέλεια, μόνο που όταν πέφτει το wifi νιώθω τελείως υποτονικά. Λέτε, το τσιπάκι να θέλει ίντερνετ για να δουλέψει; Α ρε Μπιλ Γκέιτς! - για αυτό αγαπώ τα Μακ εγώ, τα windows όλο ελαττώματα, χώρια που μετά τα updates σέρνονται. ΄Έτσι θα σερνόμαστε μετά τους επαναληπτικούς εμβολιασμούς;
 

Έλλη Μ

Κοινωνός
Δηλαδη, στην παραλία, φοράω ή δε φοραω μασκα; Και ποια μασκα; Μασκα μιας χρησης; Μασκα κι αναπνευστήρα; Μασκα του ζορρο; Μασκα κι ορο; Ή τη μασκα του κοκκινου θανατου;

Και θα ειναι βαλε βγαλε ή μονο βάλε; 🤦🤦🤦
 

ΚρίτωνΓ

Κοινωνός
@Φαροφύλακας δεν θέλω να σκέφτομαι το μαύρισμα που θα κάνει αυτό το σύνολο στο τέλος του καλοκαιριού. Και ποιος θα πείσει ποιον ότι αυτό το μαύρισμα είναι σέξι.
(όπως το μαύρισμα το ναύτη, του ταξιτζή, ή του οικοδόμου, καλή ώρα - χρειάζεστε διευκρινίσεις για το πως είναι τα συγκεκριμένα μαυρίσματα;)
 
Πολυ θετικη εντυπωση μου προκάλεσε ο Μπαιντεν με την προταση του για την καταργηση της πατέντας των εμβολίων. Πραγμα δύσκολο βέβαια να γινει αλλά απο την στιγμή που το εθεσε το θέμα ο προεδρος της Αμερικής ανοιξε μια συζητηση. Αυτό και σε συνδυασμό με την αναγνωριση επιτέλους της γενοκτονιας των Αρμενιων μου έχουν δημιουργησει μια πολύ θετική εικόνα για τον Μπαιντεν. Πολυ δυνατό και ελπιδοφόρο το ξεκίνημα του.
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Γενικά στον Μπάιντεν διακρίνω λίγο ιδεαλισμό.

Μου δίνει την αίσθηση πως έχει πλήρη συναίσθηση της ηλικίας του, πως είναι πραγματικά χριστιανός (σε αντίθεση με τον Τραμπ που μόνο το έπαιζε :ρ ) και πως θέλει να κάνει κάτι καλό, να αφήσει μια παρακαταθήκη, και να μπορέσει να αντικρίσει με αξιοπρέπεια τον δημιουργό.
 
...πως θέλει να κάνει κάτι καλό, να αφήσει μια παρακαταθήκη...
Αυτό μια χαρα μου ακουγεται.. μακαρι να ήταν όλοι οι πολιτικοί ετσι. Τωρα αν το κάνει λογω ιδεαλισμού, για να τα έχει καλα με την συνειδηση του ή αφού πιστεύει για να συναντησει με αξιοπρέπεια τον δημιουργό του, νομίζω δεν έχει και τόση σημασία για τον κόσμο.
 
Top