Η ζωή (μας) την εποχή του Κορωνοϊού

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ενημερωνω οσους θεωρουν ηλιθιους ολους εμας που φοραμε τη μασκα κατω απο τη μυτη, στο σαγονι κλπ.

Δε φοραμε τη μασκα στο σαγονι εχοντας την αυταπατη οτι μας προστατευει. Τη φοραμε στο σαγονι για να παρει ανασα το προσωπο μας επειδη τη φορουσαμε πριν, μεχρι να τη φορεσουμε ξανα. Ποσο μαλλον εφοσον απαγορευεται να αγκιζουμε την επιφανεια της, να αποθηκευεται στην τσεπη κλπ.

Καποιος που περπαταει ετσι στο δρομο δεν τη φοραει για να "προστατευτει" στο περπατημα, αλλα επειδη βγηκε απο πχ. το λεωφορειο, οπου και τη φορουσε,-και δε χρειαζεται να τη φοραει πλεον στη μυτη του.
 

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Προσωπικό λέσχης
Έχει νόημα να τη φοράς (γενικά μιλώντας) έτσι όταν είσαι έξω σε ανοιχτό χώρο, έχω δει σε ηλεκτρικό/μετρό/λεωφορείο, να τη έχουν έτσι για ώρα μέχρι να κατέβουν. Και μάλιστα σε ασφυκτικά γεμάτο χώρο. Δεν έχει νόημα τότε, απλά βάλε την λχ στην τσέπη.
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Όσο τυχόν με αφορά, δεν είχα σκοπό από τα γραφόμενά μου να βγει ένα τέτοιο συμπέρασμα. Ένα περιστατικό που είχα αναφέρει ήταν για εργαζόμενους σε καφέ, δηλαδή για ανθρώπους που βρίσκονται σε συνεχή επαφή με κόσμο.

Ποτέ δεν ένιωσα και ιδιαίτερη σιγουριά από τις συνεχής ενημερώσεις που είχαμε αυτούς τους μήνες, που όσον αφορά την μάσκα στο τέλος νομίζω αυτό που μου έμεινε ήταν μια μεγάλη παραφιλολογία για το θέμα αυτό.

Μπορεί να βρήκαμε, αλλά χάσαμε και αρκετά πράγματα αυτούς τους μήνες που ήταν γεμάτοι ανασφάλεια. Ένα από τα πρώτα πράγματα που έχασα ήταν μια συναυλία που αποφάσισα τελευταία στιγμή να μην πάω, η συναυλία βέβαια έγινε γιατί χρονικά αφορούσε την περίοδο τα πρώτα "ίσως" κρούσματα που τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν και λίγες μέρες μετά άρχισαν τα κλεισίματα..

Μια που τους θυμήθηκα
 

Τσίου

Μύστης
Για την επιχείριση με το όνομα Korona... Θέλω να μαζευτούμε εκεί, και να πούμε στο αφεντικό όλες τις λάθος αποφάσεις που έχουμε παρει. Έτσι, για παρηγοριά.

Ειλικρινά, ψυχοπλακωνομαι όσο σκέφτομαι πόσοι θα είναι με άδειες τσέπες.
Και τα δύσκολα δεν έχουν έρθει ακόμη. Ρε τι πάθαμε. Μου αρέσει που μιζεριάζαμε για το 2016.
 

Βάγγυ

Κοινωνός
Εγώ φέτος είμαι σε φάση, δε σας άρεσε το 2019 ε; Ορίστε, πάρτε το 2020, να χαρεί η ψυχή σας.

*Κι αυτό γιατί, για μένα, το 2019 ήταν μια πολύ ωραία χρονιά από πολλές απόψεις κι σε όποιον/α τολμούσα να πω το πόσο ωραία πέρασα (εκεί προς το τέλος του έτους, που όλοι γκρινιάζουν), άκουγα τη γνωστή ατάκα, μόνο σε εσένα άρεσε, χάλια ήταν κλπ κλπ. Ε κάρμα ιζ ε μπιτς μάι φρεντ.
 

Τσίου

Μύστης
Κάρμα ιζ ε μπιτς, αλλά κάπου να δείξει και λίγο έλεος το κάρμα ε; έχω να ζήσω καλή χρονιά από το 2012. Για να μη πω από το 2006 κι αλλάξει αυτόματα χρώμα η λέσχη, γίνει σέπια και στο ράδιο φάρος παίξει αφιέρωμα στον Καζαντζίδη.
 

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Προσωπικό λέσχης
Τσίου, να πάμε μαζί χεράκι χεράκι πίσω στις "καλές" χρονιές στην αρχή του αιώνα, να δούμε λίγη χαρά ξανά. :χαχα:

Όσο για τα χρήματα, έχει να πέσει πολλή πείνα και μεγάλες αφραγκίες, αν κρίνουμε και από την πολιτική των τελευταίων δεκαετιών.
 

Τσίου

Μύστης
Τώρα που το σκέφτομαι, το 2016 και το 2018 ήταν καλό, μόνο γιατί γνώρισα κάποια άτομα που πήραν πράσινο φως για να μπουν στον κύκλο μου. Βάγγυ, προτείνω ανα χρόνο να χωνόμαστε σε κάψουλα εναλλάξ :))))

@Σαώρη !:μουάχαχα:Θυμάσαι βρε τότε, το 1983, τι ωραία που ήταν; Ήταν επειδή δεν είχα γεννηθεί :ναι: Τι; ένιωσε κανείς άβολα; Κακώς. Όσο εγώ θα (ξανα)βλέπω φάμιλυ γκάι, εσείς μείνετε ασφαλείς με όποιον τρόπο μπορείτε ✌
 
Top