Ηλικία Μελών

Ποια είναι η ηλικία σας??


  • Total voters
    256
Δεν ειμαι τοσο αγριευτικη τα παραλες, απλα καμια φορα παθιαζομαι...ισως πολυ :ρ
Εντάξει αφού παίζεις και κιθάρα διαβάζεις και κλασική λογοτεχνία, θα υπάρχει σίγουρα μια ευαίσθητη χορδή (καλα κρυμμένη)!!!:χαχα:;)
 
Παρατήρησα πως πολλά μέλη τρομάζουν στη σκέψη πως σε λίγο καιρό θα γίνουν 30 :)
Μου θυμίζει τη μέρα, αρκετά χρόνια πίσω, που έκλεισα τα 30 και ήμουν σχεδόν ολημερίς σε φάση κατατονική...
Χρειάστηκαν μεγάλες προσπάθειες από τον τότε σύντροφο και δυο καλούς μας φίλους για να συνέλθω κάπως.
Όταν έκλεισα τα 40, αντιθέτως, ήμουν χαρούμενη, ικανοποιημένη με πολλά πράγματα στη ζωή μου, πιο ήρεμη, πιο κεφάτη!
Σκεφτόμουν πόσο λάθος έβλεπα τα περί της ηλικίας στα 30 μου.
Μέχρι τα 45 είχα την ίδια στάση-άποψη, μέχρι που φέτος που έκλεισα τα 46 άρχισα πάλι να το ξανασκέφτομαι... και το ότι μου λένε ότι δεν μοιάζω να έχω πατήσει καν τα 40 δεν βοηθάει τόσο, πολλές γυναίκες μικροδείχνουν!
Φάση είναι, θα περάσει, αλλά δεν βοήθησε και η κατηγορία "46-50" της δημοσκόπησης, θα ήθελα να μπορούσα να πατήσω την παραπάνω! Όχι κάποια πολύ παραπάνω, μόλις την αμέσως προηγούμενη!
(πω πω, ένα κάρο πράγματα για την ηλικία, έτσι μου ήρθε να τα σβήσω και να μη γράψω τίποτα, σιγά το μεγάλο θέμα, αλλά όχι, είμαστε και έτσι οι άνθρωποι, θα το αναρτήσω άνευ παρεξηγήσεως ελπίζω!)
 

Έλλη Μ

Active member
Νικόλα, δε σε βλέπω στους 21...30 :μουάχαχα: κι υποπτεύομαι οτι κρύβεις τα χρόνια σου.
 
Κάποιος ανέφερε ποιο πάνω ότι η ηλικιακή ομάδα 31-35 είναι μεγαλύτερη είτε γιατί διαβάζουμε περισσότερο είτε γιατί δε βγαίνουμε τόσο συχνά όσο η άλλες ομάδες(για πλάκα το είπε ξέρω!) εγώ πάντως οριακά σε αυτή την ομάδα πάντα διάβαζα και μικρότερος μάλιστα πολύ περισσότερο! πριν με πιάσουν οι εφηβικές ανυσηχίες διάβαζα στο δρόμο ενώ περπατούσα(είχα κουτουλίσει σε μια κολώνα μια φορά!:)))) στην επόμενη ηλικιακή ομάδα διάβαζα σε κάθε φανάρι όταν ήταν κόκκινο μέσα στ΄αμάξι..είχα το βιβλίο στο διπλανό κάθισμα πάντα!(όχι δεν είχα τρακάρει ποτέ!:τρέλα:). Ίσα ίσα που τώρα με οικογενεια-δουλεια κτλπ διαβάζω λιγότερο!!
Πάντα έβγαινα πολύ και είχα πολλές παρέες...Απλά πιστεύω ότι απλά στη συγκεκριμένη ηλικιακη ομάδα που είμαι έτυχε και έγινα μέλος στο λέσχη!! (βέβαια φέτος μπήκα στην επόμενη ηλικιακή ομάδα!:χαχα:)
 
Αν κρίνω από το πότε ξεκίνησε ετούτο το νήμα, όσοι δήλωσαν 31-35 παίζει να είναι τώρα μεγαλύτεροί μου, κι ας δήλωσα εγώ την 36-40 !!! :τρέλα: :χαχαχα:
 

Τσίου

Active member
Είμαι 30 αλλά φαίνομαι μεγαλύτερη, όχι σαν δυο ψυχές που ενώ καπνίζουν μανιωδώς φαίνονται μικρότερες (Έλλη, σου στέλνω κατάρες :αγκαλιά: )
 
Top