Ευχές και χαιρετισμοί.

Καλησπέρα σας,

Είμαι η Βαλεντίνα και είμαι 30 χρονών. Αν και έχω λίγες μέρες στο φόρουμ αποφάσισα να σας συστηθώ και επίσημα.

Η Σχέση μου με το βιβλίο ξεκίνησε κάπως περίεργα. Θυμάμαι την μητέρα μου να διαβάζει πάντα ένα βιβλίο...Προσπάθησε πολλές φορές να μου μεταδώσει την αγάπη της για τα βιβλία αλλά δεν τα κατάφερε. Στο σχολείο δεν ήμουν καλή μαθήτρια. Δυστυχώς στην δικιά μου εποχή δημιουργήθηκε αυτό που λέμε greeklish... για πολλά χρόνια έγραφα greeklish και ξέχασα και την λίγη ορθογραφία που ήξερα... Πρίν λίγα χρόνια όμως έγινε ένα κλίκ που δεν ξέρω απο που προήλθε... άρχισα να ερωτεύομαι γραπτά... Άρχισα να γίνομαι πολύ παρατηρητική. Γοητευόμουν απο άνθρωπους που γράφαν ελληνικά και όχι greeklish, που ξέραν να τονίσουν σωστά τις λέξεις, που ξέραν πότε γράφουμε ότι ή ό,τι κτλπ... Κάπως ξαφνικά πάλι απ'το πουθενά απέκτησα και ένα χόμπι... γράφω εικόνες όπως ο Ανδρέας Πέτρου... δεν χρειάζεται να είσαι συγγραφέας για να το κάνεις... δεν θυμάμαι καν πως το ξεκίνησα... στο χώρο αυτό έγινα γνωστή και άρεσε σε όλους η δουλεία μου. Μετά πάλι ξαφνικά βρέθηκα μια μέρα σε ένα βιβλιοπωλείο και νόμιζα οτι είχα μπεί στον παράδεισο... μέθυσα απο το άρωμα των βιβλίων... Θυμάμαι πήρα πολλά βιβλία και απο τότε αυτό ήταν κόλλησα... φαίνεται το DNA της μαμάς ξύπνησε μέσα μου. Και όπως όλα γίναν ξαφνίκα... πρίν λίγους μήνες ξαφνίκα μου γεννήθηκε μια ιδέα. Αποφάσισα να γράψω ένα μυθηστόρημα για τις φίλες μου... Όλες παντρεύονται και φεύγουν... θέλω λοιπόν να έχουν κάτι να με θυμούνται... κάτι διαφορετικό απο ένα κοινό δώρο. Το μυθηστόρημα αυτό δεν θα εκδοθεί... η αλήθεια είναι οτι δεν είμαι συγγραφέας και απέχω πολύ απο αυτό... έχω όμως φαντασία μπόλικη και πιστεύω ότι και κακογραμμένο να είναι οι φίλες μου θα εκτιμήσουν την προσπαθειά μου...

Καπώς έτσι βρέθηκα και εγώ στην παρέα σας. Και χαίρομαι πολύ που μπορώ να μοιραστώ και με άλλους άνθρωπους την αγάπη μου για τα βιβλία... Ελπίζω να μπορέσω να ενσωματοθώ και εγώ σίγα σίγα στην παρέα σας.

Βρισκόμενη ανάμεσα σας βλέπω τον εαυτό μου ως μαθητεύομενη. Είμαι αυτή που κάθετε στην γωνιά και σας παρακολουθεί, κρατώνοτας σημειώσεις.

Όσο για το παρωνυμό μου... ας πούμε είμαι η ηρωίδα του δικού μου παραμυθιού...

Εύχομαι καλές συγγραφικές δημιουργίες και καλά νήματα.
Βαλεντίνα

Last edited:
γεια σου, Και εγω εχω πολυ λιγο καιρο απο τοτε που εγινα μελος στη λεσχη, η οποια επι τη ευκαιρια ειναι καταπληκτικη γιατι μπορεις να συζητας για βιβλια απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Γεια σε ολους, καλη διασκεδαση!

γεια σου, Και εγω εχω πολυ λιγο καιρο απο τοτε που εγινα μελος στη λεσχη, η οποια επι τη ευκαιρια ειναι καταπληκτικη γιατι μπορεις να συζητας για βιβλια απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Γεια σε ολους, καλη διασκεδαση!
Καλημέρα Βιβλιοπαρμένη,

Πολύ ωραίο παρώνυμο παρεμπιπτόντως. Να σε καλωσορίσω τότε και εγώ με την σειρά μου. Εύχομαι καλές αναζητήσεις και όμορφες δημιουργίες. :)

Καλως ηρθατε στην Λεσχη κοριτσια.
Βασιλισσα οταν απαντας ακριβως απο κατω δεν χρειαζεται να βαζεις παράθεση εκτος αν θες να απομονωσεις ενα αποσπασμα της αναρτησης. :)

Καλημέρα Χρυσόστομε,

Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Εντάξει θα το έχω υπόψιν μου. :)

Καλημέρα Αντέρωτα,

Πολύ πιθανόν, είχα αρκετές σελίδες στην κατοχή μου. Τώρα έχω 2 μικρές ακόμη στα χέρια μου... Μιάς και ξεκίνησα και πάλι το καλοκαίρι.

τι σελιδες ενοεις, με τι θεμα;
Βιβλιοπαρμένη μου, όπως είπα και παραπάνω φτιάχνω εικόνες όπως ο Ανδρέας Πέτρου. Αν έχεις fb σίγουρα θα έχεις δει κάποια εικόνα του, είναι πολύ γνωστός στο κύκλο των σελιδάρχων... Οι σελίδες μου δεν έχουν συγκεκριμένο θέμα. Μπορεί να είναι εικόνες που γράφω οτι μου έρχεται... μπορεί να είναι και εικόνες που γράφω λόγια σοφών... ανάλογα τι μήνυμα μου δίνει η εικόνα.