Βρε
@Παναγιωτάκης τους τη χαρίζεις για Public? Για Public? Έλεος δηλαδή. Δεν ξέρω τι εμπειρία είχες εσύ, αλλά όσες φορές έχω πάει σε Public στην Αθήνα έχω συναντήσει υπάλληλους ξινούς και εντελώς μηχανοποιημένους, χώρια την καταγέλαστη ''ποικιλία'' βιβλίων που διαλαλούν πως έχουν. Γιατί μόνο λογοτεχνία δεν βρήκα εκεί. Με το που μπαίνεις στο τμήμα των βιβλίων, σε χτυπάνε στο κεφάλι όλοι εκείνοι οι εμπορικοί τίτλοι που πουλάνε και σε μένα τουλάχιστον φέρνουν αναγούλα στην ποσότητα που τους βρίσκει κανείς στα Public. Ψάχνεις λοιπόν αν έχουν τίποτε από πραγματική λογοτεχνία και με ζόρι βρίσκεις ένα αντίτυπο Τζόυς εδώ πέρα, έναν καταχωνιασμένο Φώκνερ πιο κει, άντε και μια Γουλφ πίσω από τα μύρια αντίτυπα των 50 αποχρώσεων του γκρι. Αλλά αν ψάχνεις κάποιο βιβλίο από μικρότερη εκδοτική πχ. Χατζηνικολή, Οδυσσέα, Πάπυρο, Πανοπτικόν... τότε ατύχησες! Ρωτάς τον υπάλληλο στο ταμείο που σου απαντά κάτι για παραγγελίες και λοιπά. Και αν όντως αποφασίσεις να πάρεις κάτι, το πληρώνεις σε τιμές για κλάματα (ειδικά αν είσαι συνηθισμένος σε βιβλιοπωλεία με καλές τιμές όπως Πολιτεία, Πρωτοπορία κλπ.) Για να μην αναφέρω τις τεράστιες επιγραφές NON-FICTION και BEST-SELLER. Αηδία σκέτη...