Π Παράδοξη 2 Μαρ 2015 #23 Χααχαχα με χαροποιεί πάρα πολύ το ενδιαφέρον σας, παιδιά! Αν και καινούργια, χαίρομαι πολύ που είμαι στην παρέα σας
Χααχαχα με χαροποιεί πάρα πολύ το ενδιαφέρον σας, παιδιά! Αν και καινούργια, χαίρομαι πολύ που είμαι στην παρέα σας
Ί Ίζι Κυρά των Σκιών 3 Μαρ 2015 #24 Ο/Η Χρηστος Αλεξανδριδης έγραψε: Εγώ το έδωσα στην Ίζι. Τα'χει τα χρονάκια της. Click to expand... Απαπα μην τον ακούς τον παλιοψεύτη. Εγώ είμαι στο άνθος μου ακόμα Θα δώσω το ερωτηματολόγιο σε μερικούς συγγενείς άνω των 50. Καλή επιτυχία!
Ο/Η Χρηστος Αλεξανδριδης έγραψε: Εγώ το έδωσα στην Ίζι. Τα'χει τα χρονάκια της. Click to expand... Απαπα μην τον ακούς τον παλιοψεύτη. Εγώ είμαι στο άνθος μου ακόμα Θα δώσω το ερωτηματολόγιο σε μερικούς συγγενείς άνω των 50. Καλή επιτυχία!
Π Παράδοξη 13 Φεβ 2016 #26 Παιδιά θέλω πάλι να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας και να μοιραστώ τη χαρά μου που επιτέλους τελείωσα με τη συγγραφή της διπλωματικής μου και θα την παρουσιάσω και σε ένα συνέδριο. Να είστε καλα!!
Παιδιά θέλω πάλι να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας και να μοιραστώ τη χαρά μου που επιτέλους τελείωσα με τη συγγραφή της διπλωματικής μου και θα την παρουσιάσω και σε ένα συνέδριο. Να είστε καλα!!