Ερωτηματολόγιο πτυχιακής με θέμα Λογοτεχνία και στρες

Γεια σε όλους!
Στη συνέχεια παραθέτω ένα λινκ για ερωτηματολόγιο πτυχιακής που αφορά τη διερεύνηση της σχέσης λογοτεχνίας και καταπολέμησης του στρες. Όποιος ενδιαφέρεται και θέλει να βοηθήσει στην έρευνα μπορεί να απαντήσει στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://drive.google.com/open?id=1LC9e5kk1DqgM48ShPLuxgwPxcivn8ANOiTnh6SWpNqs

Ευχαριστώ πολύ!:))))

Last edited:
Εντάξει το απάντησα, για τον λόγο ότι μου αρέσει κι εμένα ο Κορτάσαρ και οι μαγικοί κόσμοι των Κρονόπιο και των Φάμα!!! :))))

Το συμπλήρωσα κι εγώ, για να γράψω εδώ στο νήμα ότι το συμπλήρωσα κι εγώ. Μου πήρε περίπου ένα τέταρτο να απαντήσω γιατί διαβάζω λογοτεχνία.

Ας ακολουθήσω κι εγώ το παράδειγμα των συνλεσχιτών/ισσων σχολιάζοντας το. :πάνω:

Καλή επιτυχία και καλό πτυχίο σου εύχομαι!
Το δικό μου πτυχίο ξεκουράζεται ήδη στο συρτάρι.:νύστα: Αυτό το ερωτηματολόγιο είναι της αδερφής μου, απλώς είπα να το αναρτήσω και εδώ γιατί το θέμα μπορεί να ενδιαφέρει και άτομα από το φόρουμ.

Ευχαριστώ πολύ και για την δική σου και για όλες τις υπόλοιπες απαντήσεις!

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Για να είμαι ειλικρινής, με κούρασε και το παράτησα. Έχει πάρα πολλές ερωτήσεις που ουσιαστικά σημαίνουν το ίδιο πράγμα ("έχω άγχος;", "είμαι ανήσυχος;", "έχω αγωνία;", "έχω στρες;", "έχω νευρικότητα", "έχω εσωτερική ένταση;"). (συγγνώμη)

Για να είμαι ειλικρινής, με κούρασε και το παράτησα. Έχει πάρα πολλές ερωτήσεις που ουσιαστικά σημαίνουν το ίδιο πράγμα ("έχω άγχος;", "είμαι ανήσυχος;", "έχω αγωνία;", "έχω στρες;", "έχω νευρικότητα", "έχω εσωτερική ένταση;"). (συγγνώμη)

Δεν πειράζει Ίζι! Το κομμάτι αυτό του ερωτηματολογίου είναι του C. D. Spielberger, που ήταν κλινικός ψυχολόγος, οπότε αν και δεν είμαι καθόλου γνώστης του θέματος, φαντάζομαι ότι υπάρχει λόγος που οι προτάσεις είναι διατυπωμένες με αυτόν τον τρόπο. :)))) Πάντως γενικά στα ερωτηματολόγια απ' όσο ξέρω μπαίνουν εσκεμμένα πολλές ίδιες ερωτήσεις με διαφορετική διατύπωση, ώστε στη στατιστική ανάλυση να φανεί αν απάντησε κάποιος στην τύχη και οι απαντήσεις του να μη ληφθούν υπόψιν στα αποτελέσματα.

Κι εγώ το συμπλήρωσα. Καλή επιτυχία στην αδερφή σου!

Καλά βρε, είδες ταινία 7,5 ωρών και σε κούρασε το ερωτηματολόγιο? :ααργκ::ρ

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Πάντως γενικά στα ερωτηματολόγια απ' όσο ξέρω μπαίνουν εσκεμμένα πολλές ίδιες ερωτήσεις με διαφορετική διατύπωση, ώστε στη στατιστική ανάλυση να φανεί αν απάντησε κάποιος στην τύχη και οι απαντήσεις του να μη ληφθούν υπόψιν στα αποτελέσματα.
Δεν το ήξερα αυτό. Έχει νόημα βέβαια. Απ' την άλλη είναι πολύ κουραστικό κατά τη γνώμη μου.

@Μεταλλαγμένη, την είδα σε δόσεις :χαχα: