Επόμενη συνανάγνωση τώρα που γυρίζει;

Τώρα που γυρίζει: ας βρούμε το επόμενο βιβλίο που θα συναναγνώσουμε!


  • Total voters
    17
  • Poll closed .
Κι εδω στα ταρταρα μοναξια υπαρχει. :))))
Καλέ, στα τάρταρα έχει πολυκοσμία, από κει έρχομαι :))))

Να πω κι εγώ τον πόνο μου: Θα είχε ενδιαφέρον να μαζευόμασταν όσοι διαβάζουμε στα αγγλικά, και να πιάναμε το The tunnel του Γουίλιαμ Χ. Γκας.
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
@Πίκος Απίκος, αύριο το πρωί θα φτιαχτεί δημοσκόπηση σε αυτό το νήμα.

@Λήδα, δεν το βρήκα στα ελληνικά το βιβλίο που προτείνεις, οπότε δεν θα συμπεριληφθεί στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση.

Το καλό ήταν ότι μέσα από την συζήτηση για την επικείμενη συνανάγνωση, ειπώθηκαν και άλλες ιδιαίτερες προτιμήσεις, που, γιατί όχι;, μπορεί να έχουμε την χαρά να τις δούμε να υλοποιούνται και αυτές.
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
(ένα δύο, ένα.. Στέλιοο χαμήλωσε λίγο, σφυράει).. Όπως θα δείτε στο πάνω μέρος του νήματος, δημιουργήθηκε η δημοσκόπηση για την επόμενη συνανάγνωση. Τα βιβλία είναι οι προτάσεις που κατατέθηκαν από τα μέλη και έχουν μπει με την σειρά που αναφέρθηκαν στο νήμα. Ψηφίστε 3 βιβλία - ούτε λιγότερα μα ούτε περισσότερα. Βασικά, όσο οι κυριλέ ψηφίζουν τα βιβλία που γουστάρουν να βάλουμε κάνα στοιχηματάκι για τα προγνωστικά; Όχι κύριε, τι λέτε, μήπως μπερδέψατε τις αίθουσες; Λοιπόν, αφού ψηφίσετε τρία βιβλία, πιστεύουμε ότι θα αναδειχτεί κάποιο από αυτά πρώτο, αλλιώς αν υπάρξει ισοψηφία.. Θα πάει για παράτα; Μάλιστα, κύριε, μπορείτε να το πείτε κι έτσι.

Η ψηφοφορία θα είναι ονομαστική, θα διαρκέσει εφτά μέρες και μπορούν να συμμετέχουν όσοι επιθυμούν να είναι στην συνανάγνωση. Βέβαια, μπορεί κάποιος από αυτούς να αποχωρήσει όταν έρθει εκείνη η ώρα και εννοείται ότι όποιος άλλος θέλει μπορεί να πάρει μέρος.

Κάτι σημαντικό: φτιάχνοντας τώρα την δημοσκόπηση είδα ότι υπήρχε η δυνατότητα να μπουν μόνο 10 επιλογές, οπότε τα άφησα όλα ως έχουν και έβγαλα ένα από τα βιβλία που προτάθηκαν. Αυτό ήταν το Middlemarch του Τζ. Έλιοτ και ο λόγος ήταν καθαρά πρακτικός: επειδή είναι το πιο μεγάλο και το πιο ακριβό από τα υπόλοιπα, λόγοι που είναι μερικές φορές αποτρεπτικοί παράγοντες. Δεν μας εμποδίζει όμως τίποτα να το δούμε και στην πράξη, αν υπάρξει ανατροπή, και μπορούμε να το βάλουμε στην ψηφοφορία με άλλο τρόπο. Όσοι από εσάς που θα ψηφίσουν θα ήθελαν να το επιλέξουν, ας το γράψουν στο νήμα και να αναφέρουν ποιο βιβλίο ψήφισαν αντί αυτού. Καραντίνα έχουμε, ας έχει και λίγο σασπένς η διαδικασία.

Όλα τα βιβλία είναι υπέροχα, ας δούμε ποιο θα επικρατήσει. :)
 
Καλησπέρα!! Παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον την προηγούμενη συνανάγνωση (στην οποία δυστυχώς δεν κατάφερα να πάρω μέρος)
κι ομολογώ πως ο Χερτσογκ έχει ήδη μπει στη λίστα των ..προσεχώς! Επιστρέφω, όμως, δριμύτερη και θα είμαι παρούσα στη νέα συναναγνωση!! :) Βέβαια, βιάστηκα λιγάκι και ψήφισα μόνο ένα από τα βιβλία, οπότε θα ήθελα να προσθέσω ότι κι ο Κόνραντ θα ήταν μια από τις δυο επιλογές μου. Καλή μας αρχή!!
 
Βέβαια, βιάστηκα λιγάκι και ψήφισα μόνο ένα από τα βιβλία, οπότε θα ήθελα να προσθέσω ότι κι ο Κόνραντ θα ήταν μια από τις δυο επιλογές μου.
Άρτζι 3 επιλογές έχεις! Είναι πολύ αυστηροί οι κανόνες!!:φρύδια::))))
@Πεταλούδα μπορούμε να βοηθήσουμε την Άρτζι;
 
Άρτζι 3 επιλογές έχεις! Είναι πολύ αυστηροί οι κανόνες!!:φρύδια::))))
Όταν το πήρα είδηση για τη δυνατότητα των τριών επιλογών είχα ήδη ψηφίσει.. :ζντόινγκ::)))) Είπα, λοιπόν, να προσθέσω τον Κόνραντ δια της ..πλαγίας οδού!! :φιρουλί:
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
@Άρτζι, συμβαίνουν αυτά. :) Εκτός από τον Κόνραντ θα ήθελες να πεις άλλο ένα; Όπως και όποιος άλλος ψήφισε λιγότερα από τρία, ας τα γράψει στο νήμα και θα τα υπολογίσουμε χεράτα στο τεφτέρι. :))))
 
Μου αρκούν οι Κονραντ και Στοκερ ως επιλογές. :ματιά: Εννοείται, βέβαια, πως όποιο κι αν είναι τελικά το βιβλίο της συναναγνωσης θα είμαι εξίσου χαρούμενη, μιας κι απ'ότι διαπίστωσα στις προηγούμενες, η παρέα, οι ιδέες, οι σκέψεις και οι κουβέντες που προκύπτουν κάθε φορά είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι!! :καφεδάκι::διάβασμα8::λέσχη:
 
Ψήφισε Σουλτς, γρήγορα! Αν δεν βγει αυτός θα κάνω σαν τον Τραμπ :ρ
Θα αμφισβητήσεις το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ή θα με κατηγορήσεις για νοθεία;:φιρουλί:
Πάντως εγώ έριξα μια ψήφο στον Σουλτς! Αν πάλι δεν κερδίσει φτιάχνουμε εν καιρώ μια ακόμη συνανάγνωση για το συγκεκριμένο βιβλίο έτσι για πάρτη σου!
Τρελάθηκε το αφεντικό και μοιράζει απλόχερα συναναγνώσεις!!:μουάχαχα:
 
Όλα αυτά θα κάνω, και με την σειρά που τα είπες!
Θεωρώ πως ο Σουλτς ταιριάζει περισσότερο για συνανάγνωση, αλλά δεν τρέχει κάτι. Ας μη γίνει ούτε στο μέλλον (για μένα). Είμαι και ασυνεπής-- σε βλέπω μετά να μοιράζεις απολύσεις :χαχα::αγκαλιά:
 
Για την ώρα βλέπω υπάρχει ισοψηφία.

- Νίκη - Τζ. Κόνραντ
- Άπαντα πεζά - Μ. Σουλτς

Και τα 2 βιβλία έχουν από 7 ψήφους, συνυπολογίζοντας και την ψήφο της Άρτζι στο βιβλίο του Κόνραντ.
Αν πάει έτσι μέχρι τέλους θα παίξει κλήρωση, ως σολομώντεια λύση! :ναι:
Οπότε διαβάζουμε το βιβλίο που θα βγει μέσω κλήρωσης και το άλλο το διαβάζουμε στο μέλλον.
 
Νικόλα, αν θες να αναλάβω εγώ την κλήρωση, πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω. Η ουδέτερη μου στάση στο συγκεκριμένο θέμα, πιστεύω έχει κάνει τα μέλη να με εμπιστεύονται πιο πολύ από ο,τι πριν. Για λόγους διαφάνειας, λοιπόν, είμαι στην διάθεσή σου.
(Εχω διατελέσει και ταμίας τάξης).

Αμαν μωρέ, ούτε μια πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε!
 
Τελευταία στιγμή πριν την κλήρωση, ήρθα κι εγώ. Πρόλαβα;

Υ.Γ. Διάβασα μαζί σας και κάτω από το ηφαίστειο το οποίο κατάφερα να ολοκληρώσω και το χερτσογκ το οποίο παιδευω ακόμα. Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν συμμετέχω επίσημα μιας και είμαι ασυνεπής.
 
Top