Επιτραπέζια παιχνίδια

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Προσωπικό λέσχης
Πού μένεις καλέ; Γιατί δεν θυμάμαι, αν έχεις πει. Αν είσαι Αθήνα ξέρω κάτι ωραία μέρη (Playce και κάισσα) για επιτραπέζια και εδώ είμαστε, αν θέλετε παρέα κυρία μου! :αγκαλιά:
Πάντως άσε, εγώ απλά έπεσα σε φίλους πού έτυχε να είναι μανιακοί με τα επιτραπέζια σε σημείο να ξενυχτάνε για να μου μάθουν τους κανόνες. :)
 

Βάγγυ

Κοινωνός
Το θέμα με το συγκεκριμένο είναι ότι ναι μεν έχει την πλάκα του και είναι και τέρμα ευχάριστο, αλλά πρέπει να κάτσεις με παρέα που ξέρει τον τρόπο σκέψης σου έστω και λίγο (εμπειρικά μιλώντας :φιρουλί::χαχα: ), γιατί ειδικά τις στιγμές που πρέπει να συνδυάσεις άκυρες έννοιες μεταξύ τους με έναν χαρακτηρισμό, μπορείς να χάσεις στο τσακ από λάθος συνεννόηση και αντίληψη.
Συμφωνώ τρελααα με αυτό που λες!! Πήγαμε παρέα 2 ζευγάρια και κάναμε το λάθος να βάλουμε τα αγόρια μαζί και εγώ με τη φίλη μου να είμαστε μαζί,οπου όπως καταλαβαίνεις ήταν άδικο εξ' αρχής :ρ
Ένα απλό παράδειγμα, είπε τη λέξη Ιρλανδία και ήταν να βρω τη λέξη τύχη και λογαριασμό κι άλλοι έμειναν να κοιτάνε και μετά κορόιδευαν, πες διάστημα και θα βρει την πεταλούδα :χαχα::χαχα:
 

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Προσωπικό λέσχης
Χαχαχαχα! Αυτό που πρέπει να συνδυάσεις όσες παράνοιες μπορείς περισσότερες μαζί και να αποφύγεις τις παγίδες, έχει την πλάκα του. Είχα πει ζωικό και ήταν νομίζω κάτω η λέξη μέλι ή παγωτό δεν θυμάμαι, κάποιο ζώο και κάτι άλλο ελαφρώς πιο άκυρο. Εεε βρήκανε το ζώο και το άκυρο και δεν βρήκαν το φαγητό.
Αλλά αυτό ήταν στην αρχή (πάει καιρός από τότε :χαχα: ) και ήταν η στιγμή για να καταλάβω ότι αυτό το παιχνίδι δεν πάει αλλιώς, και πρέπει να έχεις δίπλα σου τρελά άτομα που καταλαβαίνουν την τρέλα σου για να κερδίσετε. :μουάχαχα::χαχα:
 

Βάγγυ

Κοινωνός
Ναι, καλέ ξεκάθαρα. Το άκυρο είναι πάντα το πρώτο που βρίσκεις!:χαχα: Να σκεφτείς ότι εγώ πρώτη φορά το έπαιζα και παθιάστηκα. Με λέει η φίλη μου θάνατος κι είχε το νεκροφόρα και τη χάρη και μου λέει το ένα το παιδί, οκ το νεκροφόρα το χάρη γιατί; Και λέω το φαντάστηκα ότι θα το συνδύασε με το χάρο. :χαχα:
Είναι πολύ σημαντικό να έχεις παρέα που να παίζει και να της αρέσουν τα παιχνίδια. :αγκαλιά:
 
Top