Εντάξει...το παραδέχομαι. Έχω κι εγώ τα δικά μου κολλήματα

Εγώ συμφωνώ με τα κολλήματα της Έλλης... πολύ. Εδώ καλά καλά στους δικούς μου συγγενείς δεν θέλω να χρησιμοποιώ αυτό το μου. Ειδικά ορισμένα άτομα, δεν θα ήθελα ουτε να τα ξέρω έστω και λίγο, οχι να τρέχει στις φλέβες μας το ίδιο αίμα.

Τσίου εντάξει τα έχουμε πεί, αν και όποτε ακολουθήσω επαγγελματικά την ψυχολογία θα σε αναλάβω τζάμπα. :)))
Βλέπω και ομοιότητες με τον Νίτσε σε σημεία και το διαβάζω με προσοχή και ενδιαφέρον :ρ

Ειδικά ορισμένα άτομα, δεν θα ήθελα ουτε να τα ξέρω έστω και λίγο, οχι να τρέχει στις φλέβες μας το ίδιο αίμα.
:χαχαχα: μία απ'τα ίδια.
Ξέχασα να πω πως όταν μένω σε ξενοδοχείο μπαίνω στην μπανιέρα με τις σαγιονάρες. Δεν θέλω να πίνουν απ'το ποτήρι μου, δεν θέλω να τραβούν τζούρα απ'το τσιγάρο μου, εκτός κι αν τα χείλια τους είναι στεγνά. (Τσιγάρο με παπαριασμένο φίλτρο ούτε να τ'αγγίξω).

Εγώ δεν θέλω να πειράζουν τα πραγματα μου, γιατί ξέρω οτι δε θα μου τα γυρίσουν όπως τους τα έδωσα. Τώρα ας πούμε πρήζω τον κόσμο να μην πατάει με δύναμη τα πλήκτρα στο λάπτοπ, θα τα χαλάσουν :μαναι:

Last edited:
Και μένα θα με έχουν με την ρομπίτσα που δένουνε τα χεράκια πίσω.
Άσχετο αλλα διαβάζοντας το βιβλίο του Γιάλομ, φαίνεται οτι ο Νιτσε δεν ήθελε να αναγνωρίζει (και να παραχωρεί) την δυνατότητα σε άλλον άνθρωπο να έχει εξουσία ή υπεροχή πάνω του. Κάτι που το καταλαβαίνω και το αναγνωρίζω στον εαυτό μου. Δεν ήθελε να νιώθει οτι κατευθύνεται ή οτι κάποιος ασκεί επιρροή πάνω του.

Κανένας δεν θα σου βάλει ζουρλομανδύα, εσύ θα αυτοθεραπεύεσαι! (Εκτός από Καφκούλες θα βγούμε και Νιτσούλες; )

Επίσης να προσθέσω οτι έχω θέμα με την καθαριότητα και την μυρωδιά των χεριών μου. Ακόμα κι αν ασχολούμαι με κάτι που δεν βρωμίζει τα χέρια, πρέπει να τα πλύνω για να έχουν ωραία μυρωδιά. Κάπου είχα διαβάσει οτι ο ψυχαναγκασμός αυτός μπορεί να εκφράζει και τον φόβο οτι κάνουμε κάτι ανήθικο.

Κάπου είχα διαβάσει οτι ο ψυχαναγκασμός αυτός μπορεί να εκφράζει και τον φόβο οτι κάνουμε κάτι ανήθικο.
:αργκ: γουάτ;
Εγώ να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι καθαροδούλα; φοβάμαι μήπως τα λεγόμενά μου άφησαν λάθος εντύπωση, και είναι κρίμα διότι με ένα πρόχειρο σκάνινγκ που κάνω στα έπιπλα από την θέση μου βλέπω πως άνετα μπορώ να γράψω όλα τα ονόματα των μελών της λέσχης πάνω τους. Μιλάμε για σκόνη ολούθε. Απορώ πως δεν φτερνίζομαι κάθε 10λεπτο.

Αναφέρεται στην προσωπική υγιεινή και είναι απλά μια θεωρία, μια υπόθεση. Μην μου αγχώνεσαι :))

Μα είναι ολόιδιος!... :χμ: Βρε... Βρε λες;... (Να την ακούτε την Τσίου, κάτω από την σουργελιά υπάρχει μεγάλη σοφία.)

Εμένα πάλι το κόλλημα μου ειναι οτι χωρίςτακτοποιημένο δωμάτιο δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε μια εργασία που χρειάζεται σκέψη ή γράψιμο.

Χαχα, Θοδωρή, εμένα πάλι το κόλλημά μου είναι ότι πρέπει να συγκεντρωθώ για να καταφέρω να τακτοποιήσω ένα δωμάτιο *κλαψ*

Αν θες να με διώξεις απ'το σπίτι σου, μη πετάξεις αλάτι. Βάλε ταινία να παίζει. Έχω γίνει καπνός-εκτός κι αν είναι των Ρέππα-Παπαθανασίου. Εκεί θα κάτσω, θα ρωτήσω αν έχεις τις υπόλοιπες κι αν δεν τις έχεις (ντροπή!) πάω σπίτι μου και ξαναγυρνάω. Αν θες να με εκνευρίσεις βάλε μουσική την ώρα που μιλάμε. Έχω μια φίλη που με το που μπαίνουμε (εγώ κι αυτή) σπίτι της, ανοίγει το ραδιόφωνο. Δεν έχει υπάρξει φορά που να μην της πω πάνω στο 20λεπτο "Δεν το κλείνεις/χαμηλώνεις λίγο κυρία Τσαουσοπούλου;" :γρμβ:

ειμαι πληρως εξαρτημενη απο τα χαδια και τις αγκαλιες. αν δεν υπαρχει κανεις με τον οποιο να νιωθω ανετα να το κανω αυτο στο οπτικο μου πεδιο, αγκαλιαζω αλλα πραγματα. συνηθως μαξιλαρια και ρουχα, ακομα και τσαντες αν ειναι αρκετα φουσκωτες. επισης δεν μπορω να κοιμηθω χωρις να αγκαλιαζω ή να με αγκαλιαζει κατι/καποιος.

με ενοχλουν λεπτομερειες. μπορει ενας χωρος να ειναι τελειος, καθαρος, ανετος κ στην ακρη του παγκου της κουζινας να υπαρχουν 5-6 ψιχουλα. μεχρι να τα καθαρισω, δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο. αν αγνοησω τα ψιχουλα κ παω να κανω κατι αλλο, το κανω ΣΚΑΤΑ.

το οτι μου αρεσει να γραφω, ειναι κατι που αν μια μερα δεν το κανω μπορει να εχω νευρα κ να τσακωθω με καποιον που δεν εχει κανει τπτ για να με νευριασει. ειναι ακραιο κολλημα, αλλα ναι.

υ.γ: γαματο thread.