Εντάξει...το παραδέχομαι. Έχω κι εγώ τα δικά μου κολλήματα

Αμάντα κι εγώ μαζί σου για το κρύο. Γιατί όσο κι αν κρυώνεις όλο και κάτι θα βάλεις επιπλεόν. Όταν ζεσταίνεσαι, βγάζεις, βγάζεις και τι άλλο να βγάλεις; Το πετσί σου; :όχισουλέω:
Πράγματι, σε φέρνει σε αδιέξοδο αυτή η ζέστη! Ενώ το κρύο είναι υπέροχο, σου τρυπάει τα κόκκαλα και σε κάνει να τρέμεις αλλά το αγαπάμε.<3

Με βρίσκετε σύμφωνη. Αλλά επειδή είμαι και ενοχικό άτομο, όποτε κάνει τσουχτερό κρύο σκεφτόμαι άστεγους και αδέσποτα. Έτσι ρε παιδί μου, για να μη χαρώ τίποτα σ'αυτή τη ζωή, ούτε τον καιρό που μ'αρέσει. Άλλο κόλλημα κι αυτό (οι "άκυρες" ενοχές). Να είμαι σε συναυλία που περίμενα χρόνια και αντί να χαίρομαι, να σκέφτομαι ό,τι πιο θλιβερό μπορεί να συμβαίνει εκείνη την στιγμή στην άλλη άκρη της πόλης. Τώρα είμαι καλύτερα αλλά παλιά η κατάσταση δεν παλευόταν.

- Δεν θελω να ακουγεται το τικ τακ απο το ρολοι το βραδυ διοτι εχω ανησυχο υπνο και με ενοχλει αφανταστα.
- Το κρεβατι οταν το στρωνω δεν θελω να εχει ουτε μια ζαρα (να μην τσαλακωνει δηλαδη η κουβερτα).
- Παντα κοιμαμαι με δυο μαξιλαρια (εκτος απο το προσκεφαλι φυσικα), το ενα αγκαλια και το αλλο στη πλατη μου, αλλιως δεν μπορω να κοιμηθω.
- Οταν βλεπω μια στοιβα με βιβλια, πρεπει να τα τοποθετω ακριβως το ενα κατω απο το αλλο, χωρις να εξεχει κανενα, και τα μεγαλυτερα βιβλια κατω, τα πιο μικρα πιο πανω στη στοιβα.
- Ακομη και το καλοκαιρι με τον καυσωνα, παντα κοιμαμαι με σεντονι γιατι νιωθω ενα αισθημα ''ασφαλειας''.
- Θελω οπωσδηποτε ο παγκος της κουζινας να ειναι πεντακαθαρος, να μην εχει πεταχτει ουτε μια σταγονα νερο.

Αυτα τα λιγα. :φιρουλί:

Last edited:
- Δεν θελω να ακουγεται το τικ τακ απο το ρολοι το βραδυ διοτι εχω ανησυχο υπνο και με ενοχλει αφανταστα.
Εγώ πάλι το ακριβώς αντίθετο. Με νανουριζει αυτό το τικ τακ. Έχει εδώ και λίγο καιρό ωστόσο, που έχει χαλάσει το ρολόι το δωματίου μου, στο χέρι φοράω ψηφιακό οπότε δεν ακούω από πουθενά αυτόν τον ωραίο ήχο. Για να το πάω όμως σχετικό με το νήμα και τις παραξενιές, θέλω να ακούω κάτι πριν κοιμηθώ, δεν μπορώ την απόλυτη ησυχία γιατί νομίζω ότι ακούω διάφορα κι έτσι τον τελευταίο μήνα, πριν κοιμηθώ ανοίγω τον αφρυγραντηρα μέσα στο δωμάτιο. :)

Ωχ εδώ θα γράψουμε βιβλίο. Καλησπέρα, κατ' αρχας. Για πάμε:
1. Το πρωί που ξυπνάω δεν μιλάω σε κανέναν αν δεν πιω καφέ για 15 λεπτά. Σε κανέναν. Ούτε στο παιδί μου. Ευτυχώς της το έχω περάσει και κάνει το ίδιο. Με γάλα. Γιατί είναι 18 μηνών.
2. Δεν φεύγω από το σπίτι αν δεν πάω τουαλέτα.
3. Πλένω τα χέρια μου 10 φορές τη μέρα. Και Π.Κ. (προ κορονοβαϊρους)
4. Αν φορέσω κάλτσες η εσώρουχα έστω και για ένα λεπτό, μετά πάνε στα άπλυτα. Δεν γίνεται να τα ξαναβάλω αν δεν πλυθούν.
5. Αν αρχίσω κάτι, πρέπει να το τελειώσω.
6. Αν μου αρέσει ένα τραγούδι, θα το ακούσω στο ριπιτ 650.837.936 φορές μέχρι να το βαρεθω.
7. Όπως και ο Τζόυ, δεν μοιράζομαι φαγητό.
8. Οι πολύ ψηλές γυναίκες με κάνουν να αισθάνομαι άβολα.
9. Θεωρώ ότι κάθε βράδυ στις 03:00 ακριβώς βγαίνουν τα φαντάσματα.
10. Δεν κοιτάζω ποτέ καθρέφτες μετά τις 12:00 το βράδυ.
11. Δεν πηγαίνω σε μέρη με γκρεμούς.
12. Κοιμάμαι πάντα στην πλευρά του κρεβατιού προς την πόρτα.
αυτά...
ωχ τώρα θα με πετάξετε έξω από τη λέσχη ε;

Last edited:
12. Κοιμάμαι πάντα στην πλευρά του κρεβατιού προς την πόρτα.
αυτά...
ωχ τώρα θα πετάξετε έξω από τη λέσχη ε;
Στο δωμάτιό μου, υπάρχουν δύο πόρτες, θα σε έπιανε ψυχολογικό τραλαλα να φανταστώ :ρ

Εεεεμ δεν γελάνε τώρα @Νυχτερίδα μουυυυ
Βασικά αν τρώγαμε αρκετά άτομα μαζί, πριν ξεκινήσουμε την μάσα τους έλεγα "πλύνατε τα χέρια σας;;;". Η γυναίκα μου ως αντίδραση έλεγε όχι. Και έκτοτε την αποκαλώ "patient zero". Πώς είναι στην αρχή της ταινίας που η μολυσμένη μαϊμού δαγκώνει έναν άνθρωπο; Ε την γυναίκα μου δαγκώνει!