Τώρα η μόνη σχέση μου με τις μπύρες ειναι οι φίλοι που έχω κρατήσει στο μύθο/φιξ στην αθηναϊκή και σε μικρότερες εταιρείες. Μου λένε συχνά κάποιοι απο αυτούς για την προσπάθεια που γίνεται σε δύσκολους καιρούς. Βρισκόμαστε συχνά και πίνουμε μπύρες. Πίνουμε και μύθο και μου φαίνεται καλό που τον αγόρασε πριν πολλά χρόνια μια δανέζικη εταιρία απο τον μπουτάρη.Καταρχήν, σε παρακάλεσα να παραδεχτείς την σχέση σου με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, πράγμα που δεν έκανες.
Έπειτα δεν σε ρωτησα εάν διαβάζεις βιβλία (που προσωπικά μου είναι αδιάφορο) αλλά σημείωσα πως γράφτηκες απλά για να γράψεις εδώ για τις μπίρες και να υποστηρίξεις, μόνος εσύ, τον κολοσσό. Με τον οποίο έχεις και σχέση.
Ακόμα και η Φιξ και η Μύθος καλύτερες είναι από τον οδοστρωτήρα που λέγεται Χάινεκεν-Αθηναϊική Ζυθοποιία.
Όμως για να φτάσουμε και σε κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα: καλοκαιράκι έρχεται, γιατί να μην να εξερευνήσουμε και να υποστηρίξουμε τις ελληνικές μπίρες; Γιατί κι έτσι μας αρέσει!
;)
(Οι Άμστελ και η Χάινεκεν είναι ολλανδικές και ανήκουν στην μεγαλύτερη σούπερ γιγάντια τεράστια πολυεθνική!)
Last edited:
)

Νόμιζα ότι θα έπιανε μεγάλη έκταση. 
)