Γιατί αποφεύγουμε να διαβάσουμε ένα βιβλίο;

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
αλλά το μαξιλάρι μου κάθε βράδυ το θελω μαλακό (=να κοιμαμαι ήσυχη). Σαλπαρω για Φωκνερ! :ματιά:
Θα είναι μαλακό αν θα σου αρέσει ο Φώκνερ, οπότε αν σου έχουν μείνει θετικές εντυπώσεις από το "Αβεσσαλώλ, Αβεσσαλώμ!", προχώρα. ;)
 
Κακουργε, @Νικόλας Δε Κιντ :μουάχαχα:μέχρι να κλείσω την συμπατριωτισσα Μάρθα, το κινητό πηδουσε στα χέρια μου σαν καυτή πατατα. (Να θυμηθώ να μην ξαναπατήσω σύνδεσμο μπροστά σε ξένο κόσμο).
Ήταν όμως το κατάλληλο κομμάτι!!:φιρουλί:
 

Ιαβερης

Κοινωνός
@Τσίου Για τον Αύγουστο που ρώτησες να πω ότι πράγματι μου άρεσε πάρα πολύ, η επιστολική μορφή της αφήγησης ήταν κάτι διαφορετικό για μένα και ήταν από τα μεγάλα συν του βιβλίου. Γενικώς όμως έχω μια συμπάθεια για την αρχαία ρωμαϊκή ιστορία με τις δολοπλοκίες, τα πισωμαχαιρώματα κλπ. Σαν το big brother ένα πράγμα αλλά στο πιο λατινικό. :ρ
 

Τσίου

Μύστης
@Ιαβερης, Ωωω κατάλαβα. Αυτά τα θετικά, λειτούργησαν σ' εμένα "αρνητικά", π.χ από ρωμαική ιστορία δεν γνωρίζω τίποτα, η σχέση μου αρχίζει και τελειώνει με τα λατινικά (τα οποία λάτρευα). Κρίμα για μένα, που άφησα το βιβλίο στην άκρη.
@Νικόλας Δε Κιντ, εκδηλώθηκες, μόνο μη (μου) βάψεις τις κουρτίνες στο χρώμα που μισώ. 3 έχω όλες κι όλες, πλύνε-κρέμασε :θρρρ:
 
Top