Βιογραφίες διασήμων στο Βήμα της Κυριακής: «Ζωή σαν μυθιστόρημα»

Δεν τη διάβασα ακόμη, αυτό λέω παραπάνω. Αν το καθυστερήσεις λίγο (μέχρι να τελειώσω τον Καμύ) μπορούμε να διαβάζουμε παράλληλα ο καθένας το δικό του και να σχολιάζουμε!!!

Κρίνοντας τα λίγα που θυμάμαι, από μία αντίστοιχη ταινία που είχα μισοδεί, πολλή κλειστοφοβία και μαυρίλα θα πέσει...

Γειά σας και απο εμένα. Σχετικά με την βιογραφία του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, να πω πως αν σε κάποιον του αρέσει ο κινηματογράφος ή ασχολείται, τότε θα βρει ενδιαφέρον το βιβλίο καθώς καταλαβαίνεις μερικά πράγματα πως απ' την ζωή του τα έβαλε στις ταινίες του και κάποια νοήματα που συναντάς σε αυτές. Για κάποιον που δεν ξέρει ποιος είναι ο Μπεργκμαν, ή δεν τον ενδιαφέρει και πολύ, νομίζω πως είναι κουραστικό το βιβλίο. Προσωπικά το βρήκα ενδιαφέρον ως προς το να εμβαθύνω λίγο περισσότερο στον κινηματογράφο του Μπέργκμαν.

Δεν γνωρίζω καν αν έχω δει ταινία του Μπεργκμαν ποτέ , αν και τον έχω ακουστά ! Μπου ειναι αυτό που λέμε μαύρη, μαυρίλα πλάκωσε μαύρη σαν καλιακούδα κάπως έτσι δηλ.

Ο Νιτσε μου τραβηξε και εμενα το ενδιαφερον αλλα δεν θα το παρω γιατι μάλλον θα αναφερεται μονο στην ερωτική του ζωη και ειναι το τελευταιο πράγμα που θα με ενδιεφερε απο την ζωη του Νιτσε.

Δεν έχω πάρει κανένα από τα συγκεκριμένα βιβλία ακόμα, αλλά κάποια με ενδιαφέρουν, και μπορώ να τα αγοράσω από τα γραφεία του Βήματος. Αξίζουν όμως σαν εκδόσεις? Όσοι τα έχετε πάρει, θεωρείτε ότι είναι καλή δουλεία και σαν περιεχόμενο αλλά και σαν ποιότητα βιβλίου?

A, πολύ ωραία. Λογικά στο ίδιο επίπεδο θα είναι και τα άλλα, οπότε θα πάρω αυτά που θέλω. Ευχαριστώ, Αριάδνη!

Το αγόρασα το χτεσινό, πραγματικά καθόλου προχειροδουλειά! Πρέπει τώρα να πάω απ' τα γραφεία τους να πάρω και τα υπόλοιπα που ήθελα.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Υπάρχει κάπου μια λίστα με τους τίτλους που κυκλοφορούν από σειρά να τα βάλουμε στην πρώτη ανάρτηση;

Λίστα απο το Βήμα δεν βρήκα κάπου, όμως η σειρά "Ζωή σαν μυθιστόρημα" ξεκίνησε 17 Ιουλίου και οι τίτλοι που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής είναι:
17 Ιουλίου - Τζών Φ. Κένεντι & Μέριλιν - Ο Πρόεδρος και η Σταρ
24 Ιουλίου - Αριστοτέλης Ωνάσης - Ο Άνθρωπος που τα ήθελε όλα
31 Ιουλίου - Φρίντα Κάλο - Η ζωή μιας αδάμαστης γυναίκας
7 Αυγούστου - Ινγκμαρ Μπέργκμαν - Ο μαγικός κινηματογράφος
13 Αυγούστου - Βιρτζίνια Γουλφ - Ιδιοφυής και μόνη
21 Αυγούστου - Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν - Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών
28 Αυγούστου - Φρήντριχ Νίτσε - Οι γυναίκες της ζωής του

Τα πήρα λοιπόν όλα τα τομάκια που ήθελα, όλα πολύ καλές εκδόσεις. Επίσης, για παλαβούς με ocd όπως εγώ, ευτυχώς δεν έχουν αριθμούς στη ράχη, γιατί δεν θα μπορούσα να βλέπω κενά και θα έπρεπε να πάρω και το 1ο... (που είναι και το μόνο που δεν με ενδιέφερε) Όποιος ενδιαφέρεται, υπάρχουν στα γραφεία του βήματος και αξίζουν την αγορά (4.25ευρώ) και με το παραπάνω.

Mπου αξίζει η βιογραφία του Καζαντζάκη από την Αλεξίου; Εγω θα την παρω την εφημερίδα , ηταν η αδελφη της Γαλατείας της πρώτης γυναίκας του Καζαντζάκη, οπότε θα τον είχε ζήσει από κοντά!