Βιβλιοπωλεία

Συνήθως παραγγέλνω τα βιβλία μου από ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία.
Πρωτοπορια,public κτλ.
Τις νέες κυκλοφορίες τις παίρνω αποκλειστικά σχεδόν από το perizitito.
Την μια μέρα κάνω την παραγγελία μου την άλλη μέρα είναι στην πόρτα μου, συν ότι στις προπαραγγελιες τους τα έχω την ίδια μέρα της κυκλοφορίας τους.

Είδα τη λίστα των βιβλιοπωλείων και θέλω να σας προτείνω δυο από τα αγαπημένα μου βιβλιοπωλεία εδώ στη Καβάλα. Και τα δύο έχουν πολύ ζεστό και όμορφο περιβάλλον. Πραγματικός θησαυρός για την πόλη.

1. Βιβλιοπωλείο " Σελίδες με άρωμα καφέ "
Ίωνος Δραγούμη 5, 1ος όροφος -
Για το συγκεκριμενο μου εχουν αναφερει οτι καθε βδομαδα οργανωνονται αφηγησεις παραμυθιων κ το βρισκω πολυ ωραια πρωτοβουλια

Για το συγκεκριμενο μου εχουν αναφερει οτι καθε βδομαδα οργανωνονται αφηγησεις παραμυθιων κ το βρισκω πολυ ωραια πρωτοβουλια
Ναι κάθε Σάββατο πρωί! Αν και δεν έχει τύχει να παρευρεθώ ...είναι όντως πολύ όμορφη πρωτοβουλία κυρίως για τα παιδιά που με τον τρόπο αυτό προσεγγίζουν τον κόσμο των βιβλίων και της ανάγνωσης. :)

Nakas Book Bazaar
Σταδίου 48 & Σανταρόζα Αθήνα
4 όροφοι
Τιμές από 1 Ευρώ
Πεταχτηκα εχθες μια βολτα...Στο υπογειο λειτουργει παλαιοβιβλιοπωλειο.Μονο εκει εριξα μια γρηγορη ματια στους αλλους οροφους δεν προλαβα να παω γιατι επιασα κουβεντα με τους ανθρωπους εκει και εφτασε η ωρα που εκλειναν...

Το καλό με το Nakas book bazaar που έχει γίνει πλέον το στέκι μου...(κυρίως στο βιβλιοπωλείο Ραφήνας) είναι ότι έχει μεγάλη ποικιλία και κάθε φορά με εκπλήσει με τα κομμάτια που βρίσκω. Για παράδειγμα έχω αγοράσει βιβλία των εκδόσεων Ζήτρος και Παπαδήμα σε απίστευτες τιμές (3 με 5 ευρώ ενώ στα βιβλιοπωλεία έχουν 25 και 35 ευρώ). Επίσης μέσα στα καταστήματα Ραφήνας και Σταδίου λειτουργούν παλαιοβιβλιοπωλεία που κάθε φορά βρίσκω διαμαντάκια σε αυτά. (όπως δεμένα πανόδετα φιλοσοφικά περιοδικά Δευκαλίων ολοκαίνουρια στην τιμή του 1 ευρώ ενώ στο πανεπιστήμιο θυμάμαι τα έπαιρνα 25 με 30 ευρώ- μα και φωτοτυπία να ήταν 1 ευρώ δεν θα κόστιζαν)

Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα !
Στην πρώτη μου ανάρτηση και για να μη μακρυγορώ λοιπόν,στην Πάτρα υπάρχει ένα όμορφο βιβλιοπωλείο,το "Πολύεδρο" ! Ένας πολύ όμορφος χώρος, στην Κανακάρη 147 και Γεροκωστοπούλου, όπου μπορείς να χαζέψεις βιβλία αλλά και να απολαύσεις την ευχαρίστηση των όποιων αγορών σου στο γραφικό κήπο (παραθέτω και εικόνα)

.

Επίσης στο Πολύεδρο πραγματοποιούνται αρκετές δραστηριότητες με βάση το βιβλίο αλλά και τον πολιτισμό γενικότερα !

Μα τι όμορφη φώτο και τι όμορφο μαγαζί;! Ευχαριστούμε ΝικΚαρ. Όταν ξαναβρεθώ στην Πάτρα, θα το βάλω σίγουρα στο πρόγραμμα.

Καλώς ήρθες στη λέσχη :)

Νίκο, καταπληκτικό! Φύση και βιβλία μαζί, τί πιο υπέροχο.. :προσκυνώ:

Καλωσήρθες, σπουδαία πρώτη ανάρτηση! :)

Είδα πως ο Νέστωρας υπάρχει ήδη, οπότε προσθέτω άλλο ένα ωραίο βιβλιοπωλείο της Κατερίνης:

Βιβλιοπωλείο- Εκδόσεις- Γκαλερί Μάτι
Αβέρωφ 4
Κατερίνη
τηλ: 23510-31275
email: b-mati@hotmail.gr

Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα !
Είναι πραγματικά ένας μαγευτικός χώρος,αν κι έχω καιρό ν' αγοράσω βιβλία από εκεί μιας και μ' έχει κερδίσει η online Πολιτεία :D

Πραγματικά πανέμορφο... Καλές οι online αγορές, αλλά κάθε τόσο, μια επίσκεψη σε πραγματικό βιβλιοχώρο, ειδικά όταν είναι τόσο όμορφος, επιβάλλεται...

Υπέροχος χώρος όντως! Δεν σού δίνει καν την αίσθηση πως πρόκειται για κατάστημα :μπράβο: Μα γιατί να μην είναι όλα τα βιβλιοπωλεία έτσι;

Τη φωτογραφία από το καταπληκτικό βιβλιοπωλείο την έκλεψα για να την βάλω στον υπολογιστή της δουλειάς ως wallpaper!

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Εάν κάποιος γνωρίζει βιβλιοπωλεία που πια δεν ισχύουν, ας το σημειώσει να τα αφαιρέσω από την αρχική λίστα. :ναι:

( πάνε και 8 χρόνια από την αρχική ανάρτηση :) )

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Από μια πρώτη ματιά, του Ελευθερουδάκη, νομίζω έκλεισε όλη η αλυσίδα. Επίσης να συμπληρωθεί στην Αθήνα το :

στέγη Bibliotheque
Θεμιστοκλέους 76
Τηλ.: 210 822 3067

Για ότι άλλο, θα επανέλθω.