:χεχ: ουπς!!!κανα τηλέφωνο ίσως;![]()
1. "Σελίδες με άρωμα καφέ" τηλ: 2510834406
2. "Εκλογή" τηλ: 2510837082
:χεχ: ουπς!!!κανα τηλέφωνο ίσως;![]()
Για το συγκεκριμενο μου εχουν αναφερει οτι καθε βδομαδα οργανωνονται αφηγησεις παραμυθιων κ το βρισκω πολυ ωραια πρωτοβουλιαΕίδα τη λίστα των βιβλιοπωλείων και θέλω να σας προτείνω δυο από τα αγαπημένα μου βιβλιοπωλεία εδώ στη Καβάλα. Και τα δύο έχουν πολύ ζεστό και όμορφο περιβάλλον. Πραγματικός θησαυρός για την πόλη.
1. Βιβλιοπωλείο " Σελίδες με άρωμα καφέ "
Ίωνος Δραγούμη 5, 1ος όροφος -
Ναι κάθε Σάββατο πρωί! Αν και δεν έχει τύχει να παρευρεθώ ...είναι όντως πολύ όμορφη πρωτοβουλία κυρίως για τα παιδιά που με τον τρόπο αυτό προσεγγίζουν τον κόσμο των βιβλίων και της ανάγνωσης.Για το συγκεκριμενο μου εχουν αναφερει οτι καθε βδομαδα οργανωνονται αφηγησεις παραμυθιων κ το βρισκω πολυ ωραια πρωτοβουλια
Σαν χωρο, προτιμω κι εγω την Πρωτοπορια σε σχεση με την Πολιτεια. Μου μοιαζει πιο χαοτικη η Πολιτεια.Παιδια παραδεχτειτε το οτι κανετε πλακα οταν λετε οτι σας αρεσει σαν χωρος η Πολιτεια;
Πεταχτηκα εχθες μια βολτα...Στο υπογειο λειτουργει παλαιοβιβλιοπωλειο.Μονο εκει εριξα μια γρηγορη ματια στους αλλους οροφους δεν προλαβα να παω γιατι επιασα κουβεντα με τους ανθρωπους εκει και εφτασε η ωρα που εκλειναν...Nakas Book Bazaar
Σταδίου 48 & Σανταρόζα Αθήνα
4 όροφοι
Τιμές από 1 Ευρώ