Βιβλιοπροτάσεις για halloween

Καλα συνέπεσε να ΄χουμε και συναναγνωση φρανκεσταιν, μηνα οκτωβριο! αλλα όμως αναγνώσματα για το χαλουιν
-ένα καλο είναι ο άνθρωπος του χαλουιν
-τα βιβλία του τιμ μπαρντον
- το παρτυ της αγκάθας κριστι
- ανατριχίλες, λίγο εφηβικό ως πολύ
αλλα;
δειτε εδώ:
http://t.co/Gc0ZexkLyl

Last edited:
Καλο νικολα διαδραματιζεται στην γιορτη των αγιων παντων; εδω να βαλουμε και το φαντασμα του ξενοπουλου?! Εχει στορυ για χαλουιν τρελο! Το παρτυ της αγκαθας ειναι καλο, πολυ καλο

Ναι πολυ πολυ, κυριως γιατι ειχε να κανει με ενα ψυχολογικο προφιλ και με το ασυνειδητο! Αλλα δεν μπορω να πω.

Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν το θυμάμαι πολύ καλά, αλλά θυμάμαι ότι και στο τέλος αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια που το διάβαζα, δε μου άρεσε. Γούστα είναι αυτα! :))

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Πόσο το ζηλεύω βρε παιδιά το Χάλογουιν... Μακάρι να είχαμε κι εμείς. :ωιμέ: Νομίζω ότι θα μου άρεσε περισσότερο κι απ' τα χριστούγεννα. Νομίζω ότι οι μάγισσες κι οι μάγοι έχουν την τιμητική τους στο Χάλογουιν, άρα είναι μια πολύ κατάλληλη εποχή για διάβασμα του Χάρι Πότερ. Παιδικό μεν, εκπληκτικό δε είναι το βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ Οι Μάγισσες. Επίσης υπέροχο το Μαγικό Φίλτρο του Μίχαελ Έντε. Μου έρχονται ακόμη στο νου οι Μάγισσες του Ίσγουικ του Τζον Απντάικ και το Μωρό της Ρόζμαρι του Άιρα Λέβιν. Όμως τι να το κάνεις; Αφού δεν έχουμε Χάλογουιν :(

Ιζι, ποσο συμφωνω μαζι σου, τι πλακα θα σπαγανε τα παιδια με τους ηλικιωμενους! :)))) Αντιθετως εχουμε τις Αποκριες, που ναι μεν εχουν καποια κοινα στοιχεια με το Χαλοουιν, μασκαρεματα και τα λοιπα, αλλα εχει ξεφτιλιστει λογω ρετσινας και σουβλακιων. :(

Παιδια στα υποψην ο ανθρωπος του χαλουιν οσο διαβαζω περιληψη τοσο με ιντριγκαρει πιο πολυ διαδραματιζεται στην νεα αγγλια σε μια καλοκαιρινη επαυλη οπου υπαρχει κατι ! Τρομου βεβαια. Ιαβερη ξανθη ε γινεται ενα απο τα καλυτερα καρναβαλια. Εμεις κοντα εχουμε της πατρας αλλα γινεται ο απολυτος χαμος στις πιο μικρες πολεις χαιρεσαι καλυτερα!

Last edited:
ιζι μου ακούγεται φοβερο και για ελληνικο βιβλίο,δεν το συζητάμε καθολου, στα υπόψην, ποσα εχουν μαζευτεί απειρα, θα βρω ανδρα πλουσιο δεν γινεται αλλιως:)))) η εξαφανιση δε διαδραματίζεται το 90' και γω είμαι απόλυτα ρετρο

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Ναι Ιαβέρη, αυτή είναι η κριτική μου στο goodreads (δεν θυμάμαι αν έγραψα εδώ κάτι). Καλό βιβλίο :πάνω:

Σε ελληνικό προτείνω το "Εκτός ορίων" του Σάββα Καλλιοντζή, από τις εκδόσεις Άνεμος.
4 διηγήματα τρόμου που μου χάλασαν το στομάχι.

Και το μωρο της Ροζ μαρι θα ταιριαζε τι λέτε; και όλα φυσικα του Κινγκ μα περισσότερο το αυτό! στις 21 είναι το χαλουιν για τους ξένους δηλ. η γιορτη των αγίων πάντων

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Το είχα προτείνει σε προηγούμενη ανάρτηση Αριάδνη! Και βέβαια ταιριάζει, αφού έχει

μάγους και μάγισσες

ιζι θα ηταν καλο να στολιζαμε την λέσχη για χαλουιν μιας και δεν το γιορτάζουμε εδώ στην πραγματικότητα, στην ελλάδα και να συνοδευοτανε και οι σελίδες με halloween μουσική..βάζω δυσκολα ε;;