Βιβλιονέα

Οι εκδόσεις Κίχλη θα βρίσκονται στη δημοτική αγορά Κυψέλης από τις 11 έως τις 13 του Ιούλη.
Δεν θα'μαι εκεί, παρότι θα ήθελα πάρα πολύ.

Μπορεί να είναι doodle κείμενο που λέει ΒΙΒΛΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ -ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΒΑΙΑ-ΠΡΟΔΙΚΑ-ΕΚΑΝΑΣ-ΕΥΖΑΤΗΣ -ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ SI ΘTA6ΗИΝTA Οι Εκδόσεις Κίχλη στο Θερινό Βιβλιοστάσιο στη Δημοτική αγορά Κυψέλης. OEPINO BIBAIO ΣΤΑΣΙΟ 11-13 Ιουλίου 2025 11-13 -07 2025 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ArOPA ΚΥΨΕΛΗΣ nAP. 15:00- AP.15:00-23:00 23:00 ΣΑΒ. KYP. 11:00- -23:00 Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 15.00-23.00 Σάββατο και Κυριακή 11.00-23.00 Κίχλη Πάντα κοντά σας με καλά βιβλία!

Αν βέβαια σκεφτεί κανείς ότι θα διασώσω ορισμένα ευρά για να αγοράσω παγωτό στα γαλακτοπωλεία της Φωκίωνος, πλανάται πλάνην οικτράν καθώς ο Ανούβις κάνει summer bazaar μέχρι την 20η του Ιούλη και βιάστηκα να επωφεληθώ σιγά μην έχανα, τρομάρα μου

Και ό,τι σκεφτόμουν να βρεθώ στην πρωτεύουσα στις 13, για τη συναυλία των Candlemass, και αναρωτιόμουνα: που άλλου μπορώ να ξοδέψω ακόμα περισσότερα χρήματα;;;

Έλλη Μ

Συντονιστής
Δείτε το εσεις, παιδιά μου, εγω αφενος το έχω:γιούπι: , αφετέρου κοιτάω τα πεπτιδια στο scincare τελευταιως, και δεν προλαβαινω. :))))

Έλλη Μ

Συντονιστής
Απ' ό,τι φαίνεται, το recognitions του William Gaddis αργεί ακόμη, αλλά οι εκδόσεις Ποταμός εξέδωσαν το τελευταιο μυθιστόρημά του, Αγάπη Χαίνουσα. Πρωτότυπος τίτλος: Agapē Agape.

Οι εκδόσεις Άγρα επιμένουν στην επιθυμία τους να βρεθώ κάτω από γέφυρα στον Κηφισό, με χαρτοκιβώτια για τοίχους, λίγες κουβέρτες να απιθώνω το σαρκίο μου και ένα γκαζάκι να ψήνω τον εσπρέσσο μου. Αποφάσισαν, λοιπόν, να επιταχύνουν τη χρεοκοπία μου κυκλοφορώντας καινούργιον Bolano και τους αδελφούς Καραμαζώφ.

Έλλη Μ

Συντονιστής
Οι εκδόσεις Άγρα επιμένουν στην επιθυμία τους να βρεθώ κάτω από γέφυρα στον Κηφισό, με χαρτοκιβώτια για τοίχους, λίγες κουβέρτες να απιθώνω το σαρκίο μου και ένα γκαζάκι να ψήνω τον εσπρέσσο μου.
...το οποίο γκαζάκι θα χρησιμοποιεις να στεγνωνεις* και τα βρεγμένα απο τον χιονια ρούχα σου και να ζεστάνεις την σουπίτσα που θα σου προσφέρουν οι γειτόνοι γύρω τριγύρω.

*θες να σου φέρω σκοινι απλώματος και μανταλάκια;! 🤗
την απλώστρα θα την πουλησεις για να ικανοποιήσεις τα πάθη σου, οπότε χαμενη θα πάει:φιλί:

Έλλη Μ

Συντονιστής
ΚΑι η Βαικούση μια χαρα μεταφραζει, εχει μεταφρασει τον Πότη νομίζω
Ελπίζω να μη χρειαστεις γεφυρα και στον όδοντίατρο. :φιρουλί: