Βιβλιονέα

Έλλη Μ

Συντονιστής
Το 52ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδιον του Αρεως ξεκινα στις 6 Σεπτεμβριου και θα διαρκέσει εως τις 22.

Ωρες και μερες λειτουργίας:
  • Δευτέρα έως Πέμπτη (6 μ.μ.-10.30 μ.μ.),
  • Παρασκευή και το Σάββατο (6 μ.μ.-11 μ.μ.)
  • Κυριακή (10.30 π.μ.-3 μ.μ. και 6 μ.μ.-10.30 μ.μ.).
Εκδηλώσεις που εχουν ανακοινωθεί απο την Διόπτρα:
"...στις 6/9, στα περίπτερα του εκδοτικού, ο Πάνος Δημάκης* (το "Γεράκι” του τηλεπαιχνιδιού "The Chase” και συγγραφέας των "17 Κλωστών” που μεταφέρθηκαν στη συνδρομητική τηλεόραση) θα υπογράφει το βιβλίο του "Το ποτάμι των χιλίων τυφλών”. Την επόμενη ημέρα, στις 7/9, το ίδιο θα κάνουν με δικά τους βιβλία ο Κώστας Κρομμύδας και η Μαρίνα Γιώτη."

*Δεν έχω ιδέα πώς γράφει, δεν σκοπευω να παω για υπογραφες αλλά μου φαινεται απίστευτα γλυκός ο τρόπος ομιλιας του που εκφερει το ρο οριακα σαν γαμμα. :ντροπή:

Έλλη Μ

Συντονιστής
Χαχααχαχα, γελαω δυνατα, εχμ, εννοω ναι!! φυσικα, να καταφΤασετε και να υπάγετε.
Αν δεν προκάμετε, να παω εγώ να σας παρω ενα αντιγραφο, τα εξοδα πηγαινελα_βιβλιου_μπιρας_αποστολης_και-που-θα-ριξω-τα-μούτρα-μου δικά σου.

Έλλη Μ

Συντονιστής
Μα εγραψα εντος παρενθεσεως!!
Εν τω μεταξύ, το αστείο ειναι οτι ηθελα παντοτε να το διαβάσω, όμως η εμπειρία μου με τον Χενρι, πάει απο το κακο στο χειρότερο.
Προσεξε με τι σειρά πάει το πράγμα:
Το θηριο στη ζουγκλα, με ειχε καθηλώσει, πανε 15 χρονι που το ειχα διαβασει
Σειρα ειχε το Τι ηξερε η Μέιζι--->:νύστα::νύστα::νύστα::νύστα:
Μετα διαβασα την εικονα στο χαλι ---> αρκετα καλοΥΤΣΙΚΟ (στριμενοτατη)
Η υπεροχη γωνια ---> Μπα.
Κι εχω ακομη την πλατεια Ουάσινγκτον, που ως πλατεία ειναι όμορφη, το βιβλιο δεν εχω ιδεα, ξεπαγιασαμε και σημερα
Και το στριψιμο της βιδας.
Τι λες; να προσθέσω κι άλλες εγνοιες στο κεφάλι μου;;

Μα εγραψα εντος παρενθεσεως!!
Ω συγγνώμη, δεν το κατάλαβα.

Όχι, να μην προσθέσεις. Δεν υπάρχει λόγος. Άλλωστε έχεις κάτι του Λεμ να διαβάσεις και αγωνιώ να διαβάσω τη γνώμη σου.
Μιας και το'φερε η κουβέντα, καλή είναι η πλατεία. Είναι κάπως βαρύ, αλλά καλό. Η βιδα δεν θυμάμαι. Το διάβασα ως φοιτητής και είναι πια ανάμεσα στις στοίβες των "προς-ξαναδιάβασμα".

Έλλη Μ

Συντονιστής
Ας οψεται η Κορη του βασιλια που ξεκινησα προχθες χωρις να καταλαβω γιατι, στον Λεμ προσανατολιζόμουν.
Την οποία, Κορη, ειχα ξεχασει εντελώς.:ντροπή:

Θα με κάνεις να ξαναπιάσω την κόρη, ενώ έχω Οδυσσέα, Πίντσον και τις διαλεγόμενες του εξωφύλλου σιγά μην δεν το'παιρνα..... Άσε που μπορεί να'ρθει και εκείνο που πήρα για να βοηθήσουμε τη Σαώρη.