Είμαι η μοναδική βιβλιόφιλη που έχω παντού λίστες με βιβλία που θέλω να αγοράσω ;;Μάλλον όχι ε ; Όποτε μπαίνω στην πρωτοπορία και βλέπω κανένα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή και εγώ δεν έχω λεφτά , αφού κάνω μια ευχή μέχρι να βρω εγώ λεφτά να μη το πάρει κανείς και αφού το χαντακώσω σε καμιά γωνία (σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να το "κρύψω" ) γράφω τον τίτλο στο κινητό για να μην το ξεχάσω .Μετά όταν έρχομαι στο σπίτι το προσθέτω και αυτό στις λίστες μου.Τι εννοώ λίστες ;;Α, έχω πολλές ! Διάφορα μικρά κακογραμμένα χαρτάκια που εκεί γράφω πρόχειρα κάποιους τίτλους που ανακαλύπτω εδώ ή γενικά στο ίντερνετ.Οι τίτλοι όμως που "πρέπει" οπωσδήποτε να γίνουν δικοί μου είναι σε μια άλλη καλογραμμένη λίστα σε ένα τετράδιο που έχει μόνο αυτό το σκοπό .
Αν βάλω όλα μα όλα τα βιβλία που θέλω να αγοράσω μάλλον θα με περάσετε για καμιά τρελή οπότε θα βάλω μόνο λίγα και αυτά θα είναι μόνο εκείνα που "πρέπει" να πάρω .("πρέπει" γιατί αλλιώς θα σκάσω )
Ας γράψουμε λοιπόν εδώ τι θέλουμε να αγοράσουμε (και γιατί) και όταν το αγοράζουμε όπως πάντα ας μοιραζόμαστε τη χαρά μας στο νήμα Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα (και γιατί); .
Αν βάλω όλα μα όλα τα βιβλία που θέλω να αγοράσω μάλλον θα με περάσετε για καμιά τρελή οπότε θα βάλω μόνο λίγα και αυτά θα είναι μόνο εκείνα που "πρέπει" να πάρω .("πρέπει" γιατί αλλιώς θα σκάσω )
- Ο άρχοντας των Δαχτυλιδιών του Τόλκιν (3 βιβλια): θέλω πάρα πολύ να διαβάσω φέτος Τόλκιν , στις αρχές της χρονιάς πήρα το Χόμπιτ και πλέον εννοείται πως θέλω όλη τη συλλογή δική μου .
- Έμμα και Μάνσφιλντ Παρκ της Όστεν : γιατί είναι ντροπή να μην έχω διαβάσει ακόμα τα άπαντα της Όστεν
- Το Αυτό , η Λάμψη και το Κοράκι του Κινγκ : γιατί θέλω λίγο Κινγκ και είναι ευκαιρία με τις προσφορές τώρα
- Αγώνες Πείνας της Σούζαν Κόλινς (3 βιβλια) : γιατί η Αλίκη μας άνοιξε την όρεξη με τον ενθουσιασμό της ))
- Η πόλη των Οστων της Κασσάνδρας Κλερ : γιατί είδα το τρέιλερ της ταινίας και πρέπει να είναι πολύ πολύ ωραίο (αν μου αρέσει βέβαια την έβαψα γιατί είναι πολλά βιβλία )
Ας γράψουμε λοιπόν εδώ τι θέλουμε να αγοράσουμε (και γιατί) και όταν το αγοράζουμε όπως πάντα ας μοιραζόμαστε τη χαρά μας στο νήμα Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα (και γιατί); .
Last edited: