Βιβλία που εξαντλήθηκαν

Εγω θα ήθελα να διαβάσω « Η Οδύσσεια του Ινιας ΜακΝαλτυ» του Σεμπάστιαν Μπάρυ, γιατι ετσι μου αρέσει η ιστορια του συγκεκριμενου τοπου κ αυτο που περιγράφει αλλα δν υπάρχει εδω κ πάρα πολυ καιρό πουθενα :(
Ε υπάρχει στα μεταχειρισμένα αλλά σε απαγορευτική τιμή. Εν τω μεταξύ διάβασα και την περιγραφή κι ακόμα γελάω:

Αποδεκτή κατάσταση
Έχει βραχεί και έχει φουσκώσει ενώ και οι σελίδες έχουν σκληρύνει και αποκτήσει περίγραμμα ως φαίνεται στις φωτο.Ωστοσο δεν φέρει καμία σημείωση,κανένα highlight, καμία ετικέτα. Καμία σελίδα δε φέρει σκισιμο κ διαβάζεται άνετα. Το αποτύπωμα της υγρασίας του προσδίδει την άλω ενός αρχαίου εγχειριδίου που επέζησε τραυματισμένο με μόνο προορισμό να φτάσει στα χέρια του επόμενου κατόχου για να εκπληρώσει μια αποστολή που επιτείνει η σπανιότητά του... --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν τσακιστεί, σκιστεί, αλλά δεν λείπει καμία σελίδα και το κείμενο μπορεί να διαβάστεί πλήρως.

Ε υπάρχει στα μεταχειρισμένα αλλά σε απαγορευτική τιμή. Εν τω μεταξύ διάβασα και την περιγραφή κι ακόμα γελάω:

Αποδεκτή κατάσταση
Έχει βραχεί και έχει φουσκώσει ενώ και οι σελίδες έχουν σκληρύνει και αποκτήσει περίγραμμα ως φαίνεται στις φωτο.Ωστοσο δεν φέρει καμία σημείωση,κανένα highlight, καμία ετικέτα. Καμία σελίδα δε φέρει σκισιμο κ διαβάζεται άνετα. Το αποτύπωμα της υγρασίας του προσδίδει την άλω ενός αρχαίου εγχειριδίου που επέζησε τραυματισμένο με μόνο προορισμό να φτάσει στα χέρια του επόμενου κατόχου για να εκπληρώσει μια αποστολή που επιτείνει η σπανιότητά του... --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν τσακιστεί, σκιστεί, αλλά δεν λείπει καμία σελίδα και το κείμενο μπορεί να διαβάστεί πλήρως.
Χαχαχ ναι ναι το εχω διαβάσει το συγκεκριμένο εδώ και πολύ καιρό και ακόμα γελάω και εγώ. Ειχαν βάλει πολύ παλιότερα και ενα ακομη στα 28ευρώ, οχι οτι ειναι φθηνό αλλά τελικά ήταν απατεώνας και τον απέβαλλε το συγκεκριμένο σαιτ. Του ειχα ζητησει φωτογραφιες και εγραφε κατι οτι ναναι, και τελικά μούφας.Και 28 τωρα στην παρούσα φάση γτ οι εποχές άλλαξαν δεν ξέρω αν θα τα έδινα,αλλα οκ πες περνάει. 80 για να πάρω αυτό το πράγμα που βλέπω στις φώτο...ουτε σαν ανεκδοτο

Το αποτύπωμα της υγρασίας του προσδίδει την άλω ενός αρχαίου εγχειριδίου που επέζησε τραυματισμένο με μόνο προορισμό να φτάσει στα χέρια του επόμενου κατόχου για να εκπληρώσει μια αποστολή που επιτείνει η σπανιότητά του...
:μουάχαχα:

Χωρίς πλάκα, οι εκδόσεις Πόλις έχουν αρκετά, εξαντλημένα δυστυχώς, που θα ήθελα κι εγώ να διαβάσω...