Υπάρχουν στη βιβλιοθήκη μου λίγα, πολύ λίγα βιβλία, με την αφιέρωση και την υπογραφή του συγγραφέα τους στην πρώτη σελίδα. Αυτό είναι κάτι που, όπως και να το κάνουμε, δίνει μια άλλη... αίγλη στο βιβλίο και αν μη τι άλλο, κάθε φορά που διαβάζω την αφιέρωση θυμάμαι την συνάντησή μου ή την επαφή μου με τον συγγραφέα.
Τα βιβλία με αφιερώσεις που έχω είναι:
Το Ανεμώλια του Ισίδωρου Ζουργού, το οποίο το αγόρασα από μια παρουσίαση του συγγραφέα.
Το παιδικό Ρίκι της Λείας Χατζοπούλου - Καραβία, η οποία μου το χάρισε κάποτε για την κόρη μου.
Το The Same Stuff as Stars της Katherine Paterson, η οποία είχε την καλοσύνη να μου στείλει αυτό και κάποια άλλα βιβλία της, όταν την πληροφόρησα ότι ασχολούμαι ερευνητικά με το έργο της.
Εσείς έχετε κάποιο βιβλίο με αφιέρωση;
Τα βιβλία με αφιερώσεις που έχω είναι:
Το Ανεμώλια του Ισίδωρου Ζουργού, το οποίο το αγόρασα από μια παρουσίαση του συγγραφέα.
Το παιδικό Ρίκι της Λείας Χατζοπούλου - Καραβία, η οποία μου το χάρισε κάποτε για την κόρη μου.
Το The Same Stuff as Stars της Katherine Paterson, η οποία είχε την καλοσύνη να μου στείλει αυτό και κάποια άλλα βιβλία της, όταν την πληροφόρησα ότι ασχολούμαι ερευνητικά με το έργο της.
Εσείς έχετε κάποιο βιβλίο με αφιέρωση;
Last edited by a moderator: