Διότι με την λεπτομερή ανάλυση του Ανευλαβή δεν χρειάζεσαι άλλο βοήθημα....
Όλοι συμφωνουν πως ο γιατρός έκανε εξαιρετική δουλειά!!!
Όλοι συμφωνουν πως ο γιατρός έκανε εξαιρετική δουλειά!!!

Χαχαχαχαχαχα!!!Παρόλ’ αυτά, φιγουράρει μαζί με το αγγλικό αντίτυπο (αχαχαχαχα) στο ράφι των ε. (τα χω αλφαβητικά).![]()
Μια από τα ίδια!!! Το είχα ξεχάσει τελείως αυτό το βιβλίο και την συγγραφέα...
Aν δε σοβαρορωτάς, η αρχική παρόρμηση ειναι οτι δε νομίζω. Οταν το ξανασκέφτομαι, απίστευτο δε μου φαίνεται.
Λες να το παράτησα διότι το διάβαζα μετά από χωρισμό και σφοδρή σύγκρουση;;;;
Ναι.
Έλληνες συγγραφείς: Ισίδωρος Ζουργός, Στράτης Μυριβήλης, Παύλος Μάτεσις είναι μερικοί από τους Έλληνες που δεν έχω καμια επαφή με το έργο τους...

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, είμαι σίγουρη ότι θα αργήσω πολύυυυ να πιάσω την ολοκληρωμένη έκδοση του Δον Κιχώτη (είχα διαβάσει πολύ μικρή την πετσοκομένη εκδοχή του) στο πρωτότυπο, που αγόρασα πέρσι από την Ισπανία και περιέχει 100 σελίδες εισαγωγή (!!!!). Θα είναι το βιβλίο που θα με στοιχειώνει μέχρι να ασπρίσουν εντελώς τα μαλλάκια μου.

Δικαίως αναρωτιέσαι μιας και αυτό που είχα γράψει ήταν:Έλλη να τολμήσω μια υπόθεση; Μήπως το βιβλίο του Κωστή Παπαγιώργη που σου πρότεινε ο προσφιλής άνθρωπος ήταν το «Ίμερος και κλινοπάλη»; Λέω τώρα...
και καταφανώς αναφέρομαι στον Παπαγιώργη, ενώ εννοούσα τον Αρανιτση.ΑΚι ο Παπαγιωργης ηταν απίστευτος με το λογο, αλλα με αυτόν παμε στο δοκίμιο. Εμβόλιμη παρατηρηση, προσωπικης χροιας. Οταν αποφάσισα να τον πρωτοδιαβάσω και ζήτησα πρόταση απο προσφιλές άτομο, του ειπα οτι ηθελα να μου προτεινει εκείνο το βιβλιο που, κατα την κρίση του, θα με έκανε να αναζητήσω και τα υπόλοιπα. Φυσικά, πέτυχε διανα. Αυτο στο έγραψα για να τονισω πόσο σημαντική ειναι και η ΠΡΩΤΗ επαφη με κάποιον συγγραφέα. Απο τη μια ο ΕΑ, απο την άλλη ο ΙΖ που δεν...
(Να χαρώ εγώ σύνταξη)