Από πού το παρωνύμιό σου;

αχμμμμ ... διάβαζα το ''έγκλημα και τιμωρία'' για πολλοστή φορά, είχα μια πείνα, ένα χλάπατο μου είχε έρθει, φαϊ δέν υπήρχε, βαριόμουν και να σηκωθώ, και, τές πά, μήν τα πολυλογώ, σύρθηκε μέχρι την κουζίνα και έφτιαξα ένα τόστ (σάντουϊτς ήταν δηλαδή, διότι βαρέθηκα εν τέλει να το ψήσω, εν τούτοις εγώ για ''τόστ'' το κατέγραψα, αφού αυτό θα ήθελα να φάω άν δέν βαριόμουνα), οπότε, ξαπλώνοντας με το έδεσμα ανα χείρα δεξιά και το βιβλίο ανα την ευώνυμον, σκέφθηκα ... ''χμμμμ, μάλιστα ... τοστογεύσκυ''.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Κι αν είχε και καλή γεύση: Τοστογεύσ(κ)η; :))))

χα χά, ακριβώς αυτή ήταν η ιδέα, φαροφύλαξ μας ! μεταλλαγμένη, ευχαριστώ ! και το δικό σου, παρασάγγας το αστειότερο άβαταρ που έχω δεί (οκ, δέν έχω δεί και πολλά στο σάιτ αυτό) - και μάλιστα σε συνάρτηση με το παρωνύμιό σου. Τσιγάρα ως δάχτυλα, πούρα ως μπράτσα και μεγάλα πούρα ως πόδια, κουτί με καπνό πίπας ως κορμό και ... χμμμ ... τί βάζουμε για κεφάλι ; αυτό πάντως κι άν θα ήταν μετάλλαξη ...

Θα ηθελα να χρησιμοποπιω αλλο παρωνυμιο..αλλα βιαστηκα και δεν πηρα σωστη αποφαση.Νομιζω δεν χρειαζεται να εξηγησω και πολλα.. απο το ονομα μου!!

Το πλήρες όνομά μου είναι Βιργίνιος Μπόμπ (sic).

Βιργίνιος από το αγαπημένο μου φυτό, την Βιργινία (virginia).
To Mπόμπ προέρχεται από τον αγαπημένο μου καπνό.

γουέλλ, ευτυχώς που ήρθε η εξήγηση, διότι ''βιργίνιος'' είναι το λατινικό αντίστοιχο του ''παρθένιος'' - και αναρωτιόμουνα ...

:))

mδιότι ''βιργίνιος'' είναι το λατινικό αντίστοιχο του ''παρθένιος'' - και αναρωτιόμουνα
:χαχαχα::χαχαχα:

Ενα αγαπω το τοστογευσκυ σαν ιδεα δυο το δικο μου προηλθε εεε επειδη ο Γκαιτε παραηταν καλος στην δημιουργια χαρακτηρων με ενδιαφερον στο Φαουστ...

Πριν λίγες μέρες τελείωσα τους Αθλίους. Και ήμουν τόσο συνεπαρμένη από την ιστορία που σκεφτόμουν: "Μια σελιδούλα ακόμα θέλω... μια σελιδούλα!" Μετά άρχισα να αναζητώ κάτι άλλο να διαβάσω, αλλά ΤΙ να διαβάσει κάποιος μετά από αυτό το έργο;; Είναι ψηλά ο πήχης!! Κι έτσι εξακολουθούσα να σκέφτομαι "μια σελιδούλα ακόμα να διαβάσω... Θέλω μια σελιδούλα ακόμα". Μετά σας βρήκα! Είμαι πια η Σελιδούλα!

Το "Άσκα" (Asuka Kazama) ήθελα για παρωνύμιο αλλά δεν ήταν διαθέσιμο και μου φάνηκε περίεργο. Νόμιζα θα ήμουν η μόνη γυναίκα εδώ μέσα που έπαιζε tekken :γρμβ:. Μετά σκέφτηκα να βάλω το "Νουνιέκα" επειδή έτσι με φώναζε ένας συνάδελφος και μου έμεινε. Περιττό να σας πω, τις πρώτες μέρες στη δουλειά άκουγα "γυναίκα". Φοβάμαι μήπως είναι βρισιά (δεν το έβρισκα στο google, τον ρωτούσα συνεχώς με τα τέλεια αγγλικά μου τι σημαίνει αλλά δεν μου έλεγε) γι'αυτό και δεν δοκίμασα αν το παρωνύμιο είναι διαθέσιμο. Κατέληξα στο Τσίου επειδή ήταν Αύγουστος, οι "Αθηναίοι" δεν είχαν γυρίσει από τα χωριά τους, και ήμουν ένα περίεργο bundle ντάγκλας απ'τη ζέστη (δεν έχει σημασία που είχα το αρκουδίσιο αγκαλιά-το καλοκαίρι με αρρωσταίνει) άγχους, και νεύρων. Τώρα τα ήσυχα βράδια ονειρεύομαι πως παίρνω τον έλεγχο της ΛτΒ και αλλάζω το παρωνύμιο από Τσίου σε Χι Δύο ή Πηλούρη. Είναι ρόλοι από ταινίες που μίλησαν στην ψυχή μου και με εκφράζουν σαν άτομο :ανέκφραστος:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
To Άσκα πιστεύω πως είναι διαθέσιμο και πως έφαγες "πόρτα" επειδή υπάρχει σφάλμα στην κωδικοποίηση της ΒΔ.

Λυπάμαι, γι'αυτό. Εάν θέλεις, μπορεί να γίνει μια εξαίρεση σε σένα και να αλλάξεις σε Άσκα. (Παρότι προσωπικά σε προτιμώ Τσίου :)))) )

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να μην δεχτώ την προσφορά του Φαροφύλακα (:αγαπώ:). ΧΑ! Ποιόν κοροϊδεύω; Φαροφύλακας και Βάγγυ προτιμούν το "Τσίου"; Αυτό ήταν.

Ο Δημοσθένης πίστεψε στη δικαιοσύνη και την δημοκρατία, αγωνίστηκε γιά το δίκαιο και τήν πατρίδα του, έχασε από τήν κτηνωδία των αναδυόμενων "νέων καιρών" . Ο κόσμος από τότε και για πολλούς αιώνες, άρχισε να καταδύεται γοργά στά σκοτάδια τής απολυταρχίας.

Τσιου εισαι αφου!
Tο καταλαβαίνω μέρα με τη μέρα. -->
Μετά σκέφτηκα να βάλω το "Νουνιέκα" επειδή έτσι με φώναζε ένας συνάδελφος και μου έμεινε.
Έγραψα νουνιέκα, αντί για μουνιέκα :κατάρα!: (Είδα πριν λίγο τι σημαίνει-δοκίμασα με τόνο πάνω στο n-και είναι κομμάτι παραπειστική σαν το chula :χαχα: ).

Ο Δημοσθένης πίστεψε στη δικαιοσύνη και την δημοκρατία, αγωνίστηκε γιά το δίκαιο και τήν πατρίδα του, έχασε από τήν κτηνωδία των αναδυόμενων "νέων καιρών" . Ο κόσμος από τότε και για πολλούς αιώνες, άρχισε να καταδύεται γοργά στά σκοτάδια τής απολυταρχίας.
Εδά τα πολυτρούλιασες θα έλεγα... (και μόνο για το γεγονός ότι εδώ και 2339 χρόνια καταδυόμαστε γοργά στα σκοτάδια της απολυταρχίας να πιάσεις...:όχισουλέω:)