Από πού το αβατάριό σου;

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Και να που ήρθε η εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και μαζί μια απάνθρωπη ποικιλία και φαντασία. Αυτόν τον καιρό εναλλάσσω αβατάρια από διάφορα που έβαλα να μου φτιάξει η ΤΝ.

Ενδεικτικά μερικά, εδώ πέρα. Ποιο σας αρέσει πιο πολύ; 
Στην όγδοη σειρά το πρώτο μου φέρνει σε κάτι από Sandman/Μορφέα και στην ίδια σειρά, το τρίτο θυμίζει Λαβκραφτ.
Αυτό που μου αρέσει είναι ο κύριος με το μουστάκι, τέταρτη σειρά. τρίτο (θα μπορούσε άνετα να ήταν σε κορνίζα σε μεξικάνικο εστιατόριο).
 
Στη 3η φωτογραφία, στη 2η σειρα τα δύο μεσαία και στη 3η φωτογραφία πάλι, στη 3η σειρά το πρώτο και το δεύτερο απο αριστερά
 
Από πρώτη σειρά το τρίτο & έβδομη σειρά το δεύτερο (ίδιο δεν είναι;), που το είχες βάλει και για λίγο αβατόριο - πέρα ότι είναι καλόγουστο, σου μοιάζει κιόλας ο τύπος (φαροφύλακας)
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Καλά λες. Δυο τρία μου ξέφυγαν και τα έβαλα διπλά.

Λοιπόν, εμένα μου αρέσουν κάμποσα. Για αρχή αυτά όπου ο φαροφύλακας σμίγει με τον φάρο και είναι φάρος όπως τα 1.2 (γραμμή 1, εικόνα 2) και 4.4

Ωραίος φουτουριστικός φάρος και πιο μοντέρνος φαροφύλακας στο 5.4

Μου αρέσει που κάτι ακαθόριστο τρέχει στα 6.2 και 6.3

Στο 8.1 ο φάρος μπορεί να είναι τα πάντα, έτσι όπως τον κοιτάζει ο φαροφύλακας, από την ελπίδα έως το τέλος. Ο 8.2 όμως είναι απρόσωπος σαν θάνατος.

Ο 9.1 μοιάζει πως μας έδωσε μια μικρή σημασία, αλλά κρύβει μυστικά.

Το 9.2. είναι λαβκραφτικό. Έχει ενδιαφέρον τί ζήτησα εκεί (στα 8.3, 9.2, 9.2, 9.4): A scary painting of a Lighthouse keeper fighting away agressive arms and tentacles. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως η ΤΝ άφησε την.. φαντασία της να οργιάσει. Πήρε τα πλοκάμια και τα έκανε άλλα πράγματα.


Όλα αυτά τα έφτιαξα με το DALL-E 2. Μόλις επιστράτευσα το ai nightcafe και μου έβγαλε κάτι πολύ ωραίο! Δεν είναι σαν να κάνει κάτι σαν εργασίες της γης στα κύματα;

 
Last edited:
Σε αυτή την εικόνα βλέπω φάρους πάνω απο τα σύννεφα να δίνουν το στίγμα των επικίνδυνων περιοχών και ο φαροφύλακας κρατώντας έναν μαγνήτη να προσπαθεί να ελέγξει τις ηλεκτρικές εκκενώσεις που δημιουργούνται στην ατμόσφαιρα.
Ένα ακόμα στοιχείο (πάντα στα δικά μου μάτια) είναι η μάσκα που φοράει ο φαροφύλακας, η οποία μοιάζει με αυτές των γιατρών της πανωλης, σαν να προσπαθεί να αποτρέψει τον Μαύρο Θάνατο....
 
Last edited by a moderator:
Παντα για αβαταρ χρησιμοποιώ εικονες που δείχνουν ένα σχέδιο για τατουαζ, που είτε ήθελα να κάνω και δεν το έχω κάνει ακομα, είτε δεν θα το κάνω ποτέ πλέον. Το συγκεκριμένο που έχω βάλει εδώ ανήκει στη πρώτη κατηγορία. Είναι το τρίτο τατουάζ που επέλεξα να κάνω, απλά δεν το έχω κάνει ακόμα για διάφορους λόγους. Τα τατουαζ αυτά εκφράζουν χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μου και των πεποιθησεων μου.
Επισης δεν συνηθίζω να αλλάζω τα αβαταρ μου. Σε κάποια πράγματα είμαι αμετακίνητη...
 
για αβαταρ χρησιμοποιώ εικονες που δείχνουν ένα σχέδιο για τατουαζ, που είτε ήθελα να κάνω και δεν το έχω κάνει ακομα, είτε δεν θα το κάνω ποτέ πλέον.
@Κεχριμπάρι να έρθεις σε καμιά συνάντηση να δούμε και αυτά που έχεις κάνει (ή κάποια από αυτά τουλάχιστον).
 
@ΚρίτωνΓ όσον αφορά τις συναντήσεις που κάνετε, πολύ ευχαρίστως να παραβρεθώ, αρκεί να μπορώ. Θα ήταν χαρά μου να γνωρίσω απο κοντά τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι στο φόρουμ! Δεν θα έρθω όμως σε συνάντηση για να κάνω επίδειξη των τατουάζ μου. Γενικά δεν μου αρέσει η επίδειξη...
 
Top