Το τωρινό άβαταρ απεικονίζει πολεμιστή της αρχαίας Ελλάδας. Το βρήκα στο pinterest αλλά γνωρίζω ότι τέτοιες εικονογραφήσεις υπάρχουν στις μονογραφίες του περιοδικού Στρατιωτική ιστορία.
Αυτή η ατάκα μου έβγαλε κάτι από την Ντόρι, στο "Ψάχνοντας το Νέμο", δεν βρήκα κάτι πιο ταιριαστό:ποιοι είστε, εσείς έχετε ξαναλλάξει;
@Φαροφύλακας πες στο AI να σου φτιαξει κατι τετοιο και παρατηρησε αν θα μας εμπνευσει τα ιδια συναισθηματα με το παραπανω. Οσον αφορα την τεχνη δεν ειναι μονο το αποτελεσμα αλλα και η (ανθρωπινη) ιστορια πισω απο αυτο που προσθετει αρκετα στην αξια του εργου. Αν μου πεις κοιτα τι μου εφτιαξε το ai μου δεν θα συγκινηθω ιδιαιτερα ουτε θα εχει καποια αξια περα ισως απο την χρησιμοτητα του. Πιθανον αυτο το εγραψα σε λαθος νημα αλλα επρεπε να υπαρχει η εικονα ως αναφορα (βαριομουν να αποθηκευσω κλπ.....)Φωτογραφία που έβγαλα από έναν τοίχο, παιδικού δωματίου λογικά, μιας γκρεμισμένης παλιάς μονοκατοικίας.
View attachment 1292
Υπαρχουν και χειροτερα ανθρωποι πχ εγω, που δεν θυμουνται ουτε ονοματα ουτε εικονεςΜπορείτε παρακαλώ να μην αλλάζετε συνέχεια αβατόρια, γιατί μπερδευόμαστε εμείς οι αργόστροφοι και μέχρι να συνηθίσουμε ποιοι είστε, εσείς έχετε ξαναλλάξει;
Γυρνώ από την προπόνησή μου και βλέπω αυτό! @Έλλη Μ έχεις γίνει πολύ πικρόχολη. Αλλά μπορώ να σε δικαιολογήσω. Είναι η σημερινή Πανσέληνος του Σκουλικιού που φταίει (που είσαι πικρόχολή - όχι που σε δικαιολογώ)μην ακους τον γηραιο κύριο.
Μπορεις, σε παρακαλω, να αλλαξεις αβαταρ;Μου έρεσε να πλένω τα πόδια του άντρα όταν έρχεται απ’ τη δουλειά, να του κόβω τα νύχια. Να του κάνω μασάζ.