Από πού το αβατάριό σου;

Το τωρινό άβαταρ απεικονίζει πολεμιστή της αρχαίας Ελλάδας. Το βρήκα στο pinterest αλλά γνωρίζω ότι τέτοιες εικονογραφήσεις υπάρχουν στις μονογραφίες του περιοδικού Στρατιωτική ιστορία.

Από το βιβλίο Southern Rainbow της Phyllis Piddington. Χα, έχουμε να πούμε δυο πραγματάκια για αυτό (ήταν απειλή)!

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Μου αρέσει η παλιά σειρά από αβατάρια που είχα φτιάξει και που όμως ήταν τετράγωνα και δεν ταιριάζουν στην στρόγγυλη εμφάνιση που κάνει το νέο λογισμικό οπότε κάθισα και ζωγράφισα ένα στρόγγυλο:

Να τα και 'κείνα:

Last edited:

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Σε μένα μιλάτε, εσείς; :))))

ποιοι είστε, εσείς έχετε ξαναλλάξει;
Αυτή η ατάκα μου έβγαλε κάτι από την Ντόρι, στο "Ψάχνοντας το Νέμο", δεν βρήκα κάτι πιο ταιριαστό:

Φωτογραφία που έβγαλα από έναν τοίχο, παιδικού δωματίου λογικά, μιας γκρεμισμένης παλιάς μονοκατοικίας.

View attachment 1292
@Φαροφύλακας πες στο AI να σου φτιαξει κατι τετοιο και παρατηρησε αν θα μας εμπνευσει τα ιδια συναισθηματα με το παραπανω. Οσον αφορα την τεχνη δεν ειναι μονο το αποτελεσμα αλλα και η (ανθρωπινη) ιστορια πισω απο αυτο που προσθετει αρκετα στην αξια του εργου. Αν μου πεις κοιτα τι μου εφτιαξε το ai μου δεν θα συγκινηθω ιδιαιτερα ουτε θα εχει καποια αξια περα ισως απο την χρησιμοτητα του. Πιθανον αυτο το εγραψα σε λαθος νημα αλλα επρεπε να υπαρχει η εικονα ως αναφορα (βαριομουν να αποθηκευσω κλπ.....)

Plot twist η φωτογραφια εχει φτιαχτει με ai και ηταν στημενο απο @Πεταλούδα και @Φαροφύλακας χαχαχαχ

Μπορείτε παρακαλώ να μην αλλάζετε συνέχεια αβατόρια, γιατί μπερδευόμαστε εμείς οι αργόστροφοι και μέχρι να συνηθίσουμε ποιοι είστε, εσείς έχετε ξαναλλάξει;
Υπαρχουν και χειροτερα ανθρωποι πχ εγω, που δεν θυμουνται ουτε ονοματα ουτε εικονες😑

μην ακους τον γηραιο κύριο. :ναι:
Γυρνώ από την προπόνησή μου και βλέπω αυτό! @Έλλη Μ έχεις γίνει πολύ πικρόχολη. Αλλά μπορώ να σε δικαιολογήσω. Είναι η σημερινή Πανσέληνος του Σκουλικιού που φταίει (που είσαι πικρόχολή - όχι που σε δικαιολογώ)
Μην ανησυχείς @Εστελλ - μια από τα ίδια και χειρότερα και με ζωντανούς ανθρώπους - όχι με άβαταρ. Το χειρότερο είναι οι άλλοι να σου μιλούν, να σε ξέρουν με το όνομα και εσύ να λες από μέσα σου "τώρα αυτός ποιος είπαμε είναι;"

Καταλαβα τι θες να πεις (ουτε καν), αλλα σε ❤ διαδικτυακως, οπότε στη χαριζω που με συναπτεις (!!) με την πανσεληνο καποιου ασπονδυλου.
Απλως, εγω δεν ειμαι ατελες.
Πωωω, τι σου πα τωρα...:χαχα:

Καλικάντζαρος

Δαγεροτύπης
ΡΟΥΛΑ ΒΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ

Πρώην παίκτρια του ''The wall''
Πολέμησε με τον έρωτα και τα σύνορα. Αγάπησε το Φραν απο τη κχωριό.
Ο Φραν όχι..

«Τον αγάπησα αλλά το μετάνιωσα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Μου έλεγε ‘θα σε κάνω βασίλισσα’ αλλά που… Ξέρω ότι είναι καλά, ότι έχει παντρευτεί, ότι έχει οικογένεια και τρία παιδάκια. Να είναι καλά, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ μπροστά μου. Ούτε για αστείο.
Εγώ ήμουν Ανατολίτισσα. Μου έρεσε να πλένω τα πόδια του άντρα όταν έρχεται απ’ τη δουλειά, να του κόβω τα νύχια. Να του κάνω μασάζ. Όλα αυτά τα ‘κανα και στον Φραν αλλά… δεν το εκτίμησε. Ας είναι καλά.
Έχω απέραντη και αφόρητη μοναξιά
»

Δάκρυα κρεμμυδιού στα μάτια να βάλει, τέτοιο κλάμα για άντρα δε θα ρίξει ξανα καμία γυναικά.

Ούτε καν για μένα.

Μου έρεσε να πλένω τα πόδια του άντρα όταν έρχεται απ’ τη δουλειά, να του κόβω τα νύχια. Να του κάνω μασάζ.
Μπορεις, σε παρακαλω, να αλλαξεις αβαταρ;
Και θα σε παω για μπυρα στο Αλσος Βεΐκου

Καλά, ανοίγεις μεγάλη κουβέντα @Νικόλας Δε Κιντ . Ό,τι σε 80ς (και σε μεγάλο βαθμό και 90ς και 00ς) στον Ελληνικό (και όχι μόνο) κινηματογράφο θα πρέπει να πάει στην πυρά της πολιτικής ορθότητας για διάφορους κ διαφορετικούς λόγους..

Last edited: