Αναζητώ: διάφορα βιβλία!!

Κροκοδειλος

Όμορφο Νιάτο
Τα απαντα του Σερλοκ Χολμς τομος Γ και Δ βρεθηκαν!!Θελω να προσθεσω το Ιματζικα-Clive barker!
 

Ινσμούθιος

Κοινωνός
Κροκόδειλε, το Σπίτι από Φύλλα εμφανίστηκε χτες βράδυ στο booksmania με 160€... (Νταξ, είπαμε, κι εγώ το ψάχνω, αλλά αυτό είναι κοροϊδία..):ααργκ:
 

Κροκοδειλος

Όμορφο Νιάτο
Το ειδα το ειδα!Απλα ειναι για γελια μονο αυτο μπορω να πω..παλι καλα που υπαρχουν και μας φτιαχνουν την μερα!!:μουάχαχα:
 

Ινσμούθιος

Κοινωνός
Σε σημερινή μου επικοινωνία με τις εκδόσεις ΠΟΛΙΣ, ερωτώμενοι αν υπάρχει πιθανότητα επανέκδοσής του, η απάντηση ήταν: δυστυχώς, δεν έχουμε πια τα δικαιώματα...
Οπότε η αναζήτηση συνεχίζεται..
 

Κροκοδειλος

Όμορφο Νιάτο
Ναι οντως δεν τα εχουν πλεον!Κατι ακουσα οτι παιζει να το παρει αλλος εκδοτικος οικος!Τουλαχιστον να το βρουμε καποια στιγμη (σε χαμηλη τιμη ετσι)!!
 

Ρόλαντ της Γαλαάδ

Όμορφο Νιάτο
Κατέχω το Σπίτι από φύλλα, όποιος το θέλει για αγορά ας επικοινωνήσει και βλέπουμε, δεκτές και ανταλλαγές με επίσης σπάνια βιβλία π.χ. Άτλας του Ουρανού ή ανάλογα.
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
(Απελευθερώθηκε η λειτουργία αποστολής π.μ. και για σένα, Ρόλαντ. Μπορείς να δεχτείς μηνύματα κι εδώ. :ναι: )
 

Χριστίν

Όμορφο Νιάτο
Ψάχνω και εγώ τον τόμο γ από τα άπαντα του Σέρλοκ Χολμς , έχει κάποιος υπόψη του κάποιο άλλο βιβλιοπωλείο; Όποια έκδοση και από τις 2 μού κάνει!
(θεώρησα ότι δε χρειάζεται να ανοίξω καινούργιο ποστ)
 

Γρίλος

Κοινωνός
Κροκόδειλος είδα σε Βιβλιοπωλείο της Θεσσαλονίκης σήμερα το Ιμάτζικα με 9,90 αν σε ενδιαφερει μπορώ να σου δώσω πληροφορίες.
 

Γρίλος

Κοινωνός
Το βιβλίο υπάρχει, σε σταντ του καταστηματος books2go στα κτελ Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Η τιμή του 9,90 ως καινούργιο σε προσφορά.
 

Νιλς

Κοινωνός
Ίσως δεν έχει νόημα πια αλλά το Ιματζικα το έχει και η Πολιτεία:
 
Top