Αναζητώ: βιβλία με Αρχαίους Έλληνες Συγγραφείς από την εφημερίδα το ΒΗΜΑ

Χαίρετε, ψάχνω για τα παλιά ένθετα που έδινε ΤΟ ΒΗΜΑ, ἀρχαῖοι Ἕλληνες συγγραφεῖς καθώς και τους παράλληλους βίους που προσέφερε αργότερα. Ποιός είναι ο καλλίτερος τρόπος να τα αποκτήσω; Ευχαριστώ
 
Last edited:

Δούρης

Διαχειριστής
Αγαπητέ Σπυρίδων, καλωσόρισες.

Πρόσεξε σε παρακαλώ τα παρακάτω σημεία του Κανονισμού:
8 ιε) Οι αναρτήσεις γράφονται αποκλειστικά στην ελληνική γλώσσα στην μορφή που την μιλάμε σήμερα κι έτσι απαγορεύεται η Καθαρεύουσα, το πολυτονικό, τα Αρχαία Ελληνικά, τα Αγγλικά κτλ. εκτός αν τα παραθέτουμε ως πηγή συνοδευμένα από μετάφραση. Επίσης, απαγορεύονται αυστηρά τα λεγόμενα γκρίκλις (δηλ. η γραφή της ελληνικής με λατινικά) καθώς και η φωνητική γραφή. Εκτιμούμε την σωστή ορθογραφία και το μονοτονικό δίχως όμως να αποτελούν αυτά προϋπόθεση. Τα μεγαλύτερα κείμενα είναι καλό να οργανώνονται σε παραγράφους και ενότητες ώστε να διαβάζονται πιο εύκολα.

8 ιζ) Απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα (εκτός εάν για κάποιον λόγο είναι αναπόφευκτα όπως π.χ. σε ακρωνύμια). Ας θυμηθούμε πως όταν γράφουμε με κεφαλαία στον κόσμο του διαδικτύου θεωρείται πως φωνάζουμε, πράγμα το οποίο για τους περισσότερους είναι ενοχλητικό.
Ευχαριστώ
 
Top