Αναζήτηση για εξαντλημένα βιβλία

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Καλημέρα σε όλους.
@Χανκ Μουντι καλημέρα.
Ψάχνω το βιβλίο «Οι δαίμονες της Νορμανδίας», Γκράχαμ Μάστερτον, εκδόσεις: Ωμέγα.

Η βοήθεια που ήθελα:
Το έχεις διαβάσει; Έχω ακούσει πολλές και περίεργες γνώμες /
στα μεγάλα βιβλιοπωλεία δεν το βρήκα (δεν το είδα σαν εξαντλημένο, όμως δεν το έχουν).
Θα το βρω, ήθελα όμως μία γνώμη.

Καλημερα Στρατη

Δυστυχως δεν το εχω διαβασει το συγκεκριμενο. Ισως το βρεις σε καποιο απο τα γνωστα παζαρια.

Χανκ Μουντι καλησπέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Ίσως δεν ανανέωσαν τη διαθεσιμότητα· στην Πολιτεία πήγα 2η φορά σήμερα και δεν το έχουν, το ίδιο και από Πρωτοπορία. Θα ψάξω κι αλλού.
Για το βιβλίο, έχω ακούσει καλά λόγια και είχα περιέργεια για γνώμες φίλων τρόμου.

Ευχαριστώ ξανά.

Καλημέρα σε όλους.
@Χανκ Μουντι καλημέρα.
Ψάχνω το βιβλίο «Οι δαίμονες της Νορμανδίας», Γκράχαμ Μάστερτον, εκδόσεις: Ωμέγα.

Η βοήθεια που ήθελα:
Το έχεις διαβάσει; Έχω ακούσει πολλές και περίεργες γνώμες /
στα μεγάλα βιβλιοπωλεία δεν το βρήκα (δεν το είδα σαν εξαντλημένο, όμως δεν το έχουν).
Θα το βρω, ήθελα όμως μία γνώμη.

Καλά αυτο δεν το έχουν οι εκδόσεις οξύ??

Καλησπέρα φίλε Κροκόδειλε.
Ναι, το είχαν.
(σε Οξύ έψαχνα, όμως δεν ξέρω κάτι παραπάνω, σε Ωμέγα το είδα ιντερνετικά).

Σημ. Χμμ τώρα ξεστραβώθηκα. Μιλάμε για το ίδιο βιβλίο και μία έκδοση.

Last edited:
Καλησπέρα φίλε Κροκόδειλε.
Ναι, το είχαν.
(σε Οξύ έψαχνα, όμως δεν ξέρω κάτι παραπάνω, σε Ωμέγα το είδα ιντερνετικά).

Σημ. Χμμ τώρα ξεστραβώθηκα. Μιλάμε για το ίδιο βιβλίο και μία έκδοση.

Στο λεω γιατι το αγορασα χθες απο πολιτεια!!

Ψάχνω ακόμα το "Λεύτερο ζευγάρι- Γύρισα σπίτι" του Ντάριο Φο-Φρανκα Ραμε από τις εκδόσεις Δωδώνη. Σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία μου λένε πως είναι εξαντλημένο. Αν κάποιος έχει ιδέα που μπορώ να το βρω, θα με υποχρεώσει...
Εδώ λέει ότι είναι άμεσα διαθέσιμο.
http://www.ianos.gr/leitero-zeigari-girisa-spiti.html

Στο λεω γιατι το αγορασα χθες απο πολιτεια!!
Τι λες τώρα!
Πες μου πως κάνεις πλάκα. Δυο φορές πήγα και δυο φορές μου είπαν πως δεν υπάρχει (ενώ ιντερνετικά το έβλεπαν κι αυτοί).

Αν δεν το βρω την Δευτέρα τους έσκισα.

Last edited:
Εδώ λέει ότι είναι άμεσα διαθέσιμο.
http://www.ianos.gr/leitero-zeigari-girisa-spiti.html
Γεια σου Ρένια, και καλώς μας ήρθες! Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.
Στον Ιανό, η αλήθεια είναι, δεν έχω ρωτήσει. Πάντως, και στο σάιτ της Πολιτείας φαινόταν διαθέσιμο, αλλά όταν πήγα από κει να το αγοράσω, δεν το είχαν... Τέλος πάντων, θα ρίξω μια ματιά και στον Ιανό. Αλλιώς θα πάρω σβάρνα τα παλαιοβιβλιοπωλεία.

@Ιωάννα καλησπέρα.
Κοπελάρα, κάνε μου μια χάρη. Αν πας Ιανό, ρώτα και για το δικό μου αν το έχουν (το βλέπω διαθέσιμο) / από Πολιτεία θα το πάρω -για το γαμώτο, εκτός κι αν το τελευταίο το πήρε ο Κροκόδειλος.

Γεια σου Ρένια, και καλώς μας ήρθες! Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.
Στον Ιανό, η αλήθεια είναι, δεν έχω ρωτήσει. Πάντως, και στο σάιτ της Πολιτείας φαινόταν διαθέσιμο, αλλά όταν πήγα από κει να το αγοράσω, δεν το είχαν... Τέλος πάντων, θα ρίξω μια ματιά και στον Ιανό. Αλλιώς θα πάρω σβάρνα τα παλαιοβιβλιοπωλεία.

Καλώς σας βρήκα! Καλή τύχη εύχομαι. :)))

@Ιωάννα καλησπέρα.
Κοπελάρα, κάνε μου μια χάρη. Αν πας Ιανό, ρώτα και για το δικό μου αν το έχουν (το βλέπω διαθέσιμο) / από Πολιτεία θα το πάρω -για το γαμώτο, εκτός κι αν το τελευταίο το πήρε ο Κροκόδειλος.
Φιλε Στρατη εγω οταν πηγα και το πηρα ειχε καπου στα εξι βιβλια!Πιστευω θα το βρεις ανετα οπου και να ψαξεις!

Ψάχνω το "Στοίχειωμα" του Ρίτσαρντ Μάθεσον, τους "Δαίμονες του Χιλ Χάουζ" της Σίρλει Τζάκσον και το επιστημονικό "Σύγκρουση των πολιτισμών" του Σάμιουελ Χάντινγκτον αλλά δεν τα βρίσκω κυριολεκτικά πουθενά. Το τελευταίο υπάρχει στα αγγλικά στην Πολιτεία, αλλά το θέλω στα ελληνικά.΄

Τα δυο πρώτα τα έψαξα μέχρι και σε ξενόγλωσσο βιβλιοπωλείο στην Πολωνία, αλλά και πάλι τζίφος :ωιμέ:

Καλημέρα σε όλους.
@Κροκόδειλε καλημέρα. Μισό λεπτό.

Το έχω στα χέρια μου εδώ και μισή ώρα.
Αν δεν έλεγες, λίγες μέρες πριν, πως το πήρες, θα έψαχνα αλλού. Μπήκα μέσα τσαμπουκαλεμένος (το βιβλίο αυτό δεν είναι του Κροκόδειλου είναι δικό μου...)
και... βλέπω ένα παιδί, ένα παιδί, μα ένα παιδί. Ξέχασα γιατί πήγα. Πήγαινε τώρα να δεις αν είμαι υπερβολικός.
Πήρα κι άλλο ένα από εκδόσεις Άγρα.

Σημ. @Ιωάννα. Μην ρωτήσεις στον Ιανό, όπως διαβάζεις παραπάνω το βρήκα

Last edited:
Γεια σου μεταλλαγμενη!!Το στοιχειωμα το εχω και ενα εχω να σου πω ειναι πολυ δυσκολο να το βρεις!Εγω το βρηκα αυτες τις μερες εντελως τυχαια το ειχε ενας φιλος μου και μου το χαρισε!Οσον αφορα τωρα τους Δαίμονες του Χιλ Χάουζ το ψαχνω και εγω..αυτο και αν ειναι δυσκολο να το βρεις!!Θα κοιταξω παντως μπας και βρω κατι!:))

Ανακάλυψα ότι υπάρχουν στα αγγλικά σε pdf στο Internet. Το πολύ-πολύ να τα εκτυπώσω και να τα δέσω σαν βιβλίο. Τι να κάνω η δύσμοιρη...

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.