Για ρίξε εδώ μια ματιάΓειά σας και απο μένα!!Εγώ ψάχνω το νεκροσκόπος 2!Όποιος ξέρει που να το βρώ η να το έχει και να το πουλάει ας μου το πεί!!))
http://www.palaiobibliopolio.gr/Νεκροσκόπος-ΙΙ-Βαμπίρι-p-38132.html
Για ρίξε εδώ μια ματιάΓειά σας και απο μένα!!Εγώ ψάχνω το νεκροσκόπος 2!Όποιος ξέρει που να το βρώ η να το έχει και να το πουλάει ας μου το πεί!!))
Το βιβλίο είναι σε καλή κατάσταση. Αν θέλετε, στείλτε μήνυμα, εδώ: zookout@windowslive.comΜπορείς να μου στείλεις ένα λινκ; Δεν το βρίσκω έτσι. Και κάτι ακόμα. Είναι σε σχετικά καλή κατάσταση;
Καλημέρα σε όλους.
@Χανκ Μουντι καλημέρα.
Ψάχνω το βιβλίο «Οι δαίμονες της Νορμανδίας», Γκράχαμ Μάστερτον, εκδόσεις: Ωμέγα.
Η βοήθεια που ήθελα:
Το έχεις διαβάσει; Έχω ακούσει πολλές και περίεργες γνώμες /
στα μεγάλα βιβλιοπωλεία δεν το βρήκα (δεν το είδα σαν εξαντλημένο, όμως δεν το έχουν).
Θα το βρω, ήθελα όμως μία γνώμη.
Καλησπέρα φίλε Κροκόδειλε.
Ναι, το είχαν.
(σε Οξύ έψαχνα, όμως δεν ξέρω κάτι παραπάνω, σε Ωμέγα το είδα ιντερνετικά).
Σημ. Χμμ τώρα ξεστραβώθηκα. Μιλάμε για το ίδιο βιβλίο και μία έκδοση.
Εδώ λέει ότι είναι άμεσα διαθέσιμο.Ψάχνω ακόμα το "Λεύτερο ζευγάρι- Γύρισα σπίτι" του Ντάριο Φο-Φρανκα Ραμε από τις εκδόσεις Δωδώνη. Σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία μου λένε πως είναι εξαντλημένο. Αν κάποιος έχει ιδέα που μπορώ να το βρω, θα με υποχρεώσει...
Τι λες τώρα!Στο λεω γιατι το αγορασα χθες απο πολιτεια!!
Γεια σου Ρένια, και καλώς μας ήρθες! Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.Εδώ λέει ότι είναι άμεσα διαθέσιμο.
http://www.ianos.gr/leitero-zeigari-girisa-spiti.html
Γεια σου Ρένια, και καλώς μας ήρθες! Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.
Στον Ιανό, η αλήθεια είναι, δεν έχω ρωτήσει. Πάντως, και στο σάιτ της Πολιτείας φαινόταν διαθέσιμο, αλλά όταν πήγα από κει να το αγοράσω, δεν το είχαν... Τέλος πάντων, θα ρίξω μια ματιά και στον Ιανό. Αλλιώς θα πάρω σβάρνα τα παλαιοβιβλιοπωλεία.
Φιλε Στρατη εγω οταν πηγα και το πηρα ειχε καπου στα εξι βιβλια!Πιστευω θα το βρεις ανετα οπου και να ψαξεις!@Ιωάννα καλησπέρα.
Κοπελάρα, κάνε μου μια χάρη. Αν πας Ιανό, ρώτα και για το δικό μου αν το έχουν (το βλέπω διαθέσιμο) / από Πολιτεία θα το πάρω -για το γαμώτο, εκτός κι αν το τελευταίο το πήρε ο Κροκόδειλος.