Ξεκίνησα το "Τούνελ" του Σάμπατο. Έχω μείνει μαλ... Θα επιστρέψω μόλις το τελειώσω.
Χρήστο και εγώ το έχω ξεκινήσει από χθες!!!!Ξεκίνησα το "Τούνελ" του Σάμπατο. Έχω μείνει μαλ... Θα επιστρέψω μόλις το τελειώσω.
Άκρως ενδιαφέρουσα ομάδα μαζευεται!!!να το ξεκινήσω κι εγώ;
Τώρα το είδα. Άντε, τι περιμένεις;Ερνέστο Σαμπάτο (Αργεντινή, 1911-2011) Περί ηρώων και τάφων, είναι κάπως ιδιαίτερο εμένα μου άρεσε πολύ. Του ίδιου είναι και το Τούνελ που λέγεται ότι είναι καλύτερο, δεν το έχω διαβάσει όμως.
Μα φυσικά ο καθένας μας προσωπικές γνώμες εκφράζειΚόρτο εννοείται ότι αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό.Απλώς εγώ θα το προτεινα γενικώς σαν βιβλίο.Βρήκα αρκετά πρωτότυπο τον τρόπο εξιστόρησης παρόλο που με παίδεψε λίγο.
Ξεκίνησα το "Τούνελ" του Σάμπατο. Έχω μείνει μαλ... Θα επιστρέψω μόλις το τελειώσω.
Χρήστο και εγώ το έχω ξεκινήσει από χθες!!!!
Αυτά είναι βιβλία!!!
Τι έγινε ρε παιδιά; Τι έγραψε ο άνθρωπος; Ανυπομονώ να σχολάσω για να ξαναδιαβάσω τα καλύτερα αποσπάσματα. Έπαθα πλάκα με το βιβλίο. Συγκλονιστικό.Που να φτάσεις στο κεφάλαιο 36 όπου εξηγείται ο τίτλος.. Χρήστο, ελπίζω να σου αρέσει! Το λατρεύω αυτό το βιβλίο.
Μεταλλαγμένη, το βιβλίο είναι διαμάντι! Ο τρόπος γραφ΄ης του Σάμπατο μοναδικός...Ρε παιδιά, τόσο καλό είναι αυτό το βιβλίο; Παρακολούθησα και την συζήτηση στο νήμα με τα αποσπάσματα. Μην μου κάνετε τέτοια και έχω βάλει στόχο για το 2015 να περιορίσω τις αγορές βιβλίων γιατί περιμένουν σε ουρά τα αδιάβαστά μου