Ανάλυση

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.

Λευκή Σελίδα

Κοινωνός
Ελπίζω να μην σε έφερα σε δύσκολη θέση και είπες παραπάνω απ' όσα ήθελες. Δεν νομίζω ότι αλλάζει το νόημα απ' τη λέξη ταξίδι. Ίσως άλλαξε γνώμη με το γράμμα που της έστειλες και εννοεί πως θέλει να μοιραστεί το δρόμο της μαζί σου. Αλλά έχεις κι εσύ τα δίκια σου. Ωραία τα ποιήματα αλλά δεν δίνουν πάντα ξεκάθαρες απαντήσεις. Αν δέχεσαι συμβουλές απάντησέ της σύμφωνα μ' αυτό που λέει η καρδιά σου. Και δεν είναι κακό να ζητάμε απ΄ τον άλλον/η να είναι πιο ξεκάθαρος/η ώστε να συνεννοούμαστε και να μη χάνουμε χρόνο χωρίς λόγο.
 

Νιλς

Κοινωνός
Όχι ότι προτρέχω ή ότι είμαι υπερβολικά ρομαντικός, αλλά μήπως να ραφτούμε για το καλοκαίρι;;; :αγαπώ::αγαπώ::αγαπώ::φιλί::γιούπι::παρηγοριά:
 

Λήδα

Κοινωνός
Τι εννοεις;
Αυτό που προσπαθώ να πω ειναι οτι για καποιους ανθρώπους αυτό που μετρά περισσότερο ειναι να ζήσουν με πάθος, οσο extreme κι αν ειναι αυτό το παθος. Γίνεται σκόπος και δημιουργία, ακόμη κι αν καταλήξει να ειναι καταστροφικό. Οταν μπορείς να μοιραστείς αυτό το πάθος με καποιον αλλο, με καποιον που νιωθεις ότι μοιράζεσαι ενα spiritual connection, γινεται ταξίδι.

Πάντως καλύτερα να εχεις μια κανονική συζήτηση με την κοπέλα σου. Ωραία και ρομαντικα τα ποιηματα, αλλά δεν βοηθανε πολύ.
 

Ιανός Αλέξης

Όμορφο Νιάτο
Άρα το συμπέρασμα είναι ότι προτιμάει να μοιραστεί γενικά με πάθος τον δρόμο μέχρι να έρθει και όταν έρθει το τέλος του ταξιδιού ή προτιμάει να μοιραστεί με πάθος με τον ήρωα την διαδρομή του δρόμου μέχρι το τέλος του ταξιδιού
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ισως η τυπισσα παλι να ειναι μπερδεμενη, να νιωθει κατι ασαφες και να μη μπορει να το πει με λογια, γι' αυτο λεει κατι αφηρημενο με μορφη ποιηματος
 
Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Top