Ο μόνος που μπερδεύει εδώ ιδεοληψίες είσαι εσύ, Ανδρέα, ο οποίος σε μια ανάρτηση έβαλες από την μία τα πονηρά αριστερά κέντρα και τους αριστερούς σαν κλέφτες (Σαββόπουλος) και στην άλλη τους δεξιούς σαν κυνηγημένους (Σπανουδάκη). ))στη δουλεία του είναι αμερόληπτος?
δεν τον ξέρω,αλλά από τα έργα που βλέπω ότι επιμελήθηκε μου φαίνεται κάπως ότι μπερδεύει την ιδεολογία του με τη δουλειά του
αλλά όπως λέει κι ο Κόρτο, ας αφήσουμε στην άκρη τις προσωπικές σου ιδεοληψίες.
Εδώ υπάρχει μια τεκμηρίωση για το ότι ο Καζαντζάκης τάχθηκε υπέρ του ουγκρικού λαού:
Πού είναι τα δικά σου τα στοιχεία;
Κιι αν κατηγορεί ο ούτως ή άλλως επηρμένος Αποστολίδης τον Καζαντζάκη έτσι βρόμικα, όπως τελικά προκύπτει, αυτό τί τον κάνει τον Αποστολίδη; Τίποτα διαφορετικό. Τον αφήνει εκεί στα χαμηλότερα που διάλεξε να τον κρατήσει η ιστορία.
Και τί σε κάνει εσένα που λες αστοιχείωτα:
Όμως μην έχεις την έγνοια. Ο λογισμός σου είναι φτωχότερος από την στίξη σου και αυτό είναι φανερό από την πρώτη ματιά που ρίχνει κανείς στο γραπτό σου.ο Καζαντζάκης,που ξεκάθαρα λέει μπράβο στους Σοβιετικους,καλά κάνατε και εισβάλατε σε μια χώρα με τανκς και στρατό και σκοτώσατε και φυλακίσατε και τρομοκρατήσατε το λαό της,είμαι μαζί σας,
τι σου φαίνεται??