Έλενα Ακρίτα: ''Φόνος 5 αστέρων''

Καλικάντζαρος

Δαγεροτύπης

Τίτλος: Φόνος 5 αστέρων
Συγγραφέας: Έλενα Ακρίτα
Επιμελητής: Βίκυ Κατσαρού
Έκδοση:
Ημερομηνία έκδοσης: 29/10/2015
Αριθμός σελίδων: 432
Format: Paperback
Μέγεθος: 140 x 205
Χώρα προέλευσης: Ελλάδα
Θεματολογία: Αστυνομικά - Θρίλερ

Δε θελω να κανω spoiler...συνηθιζω να μη διαβαζω τη συνοψη σε ενα βιβλιο και διαβαζοντας το συγκεκριμενο θεωρω οτι δε πρεπει να ξερεις τιποτα για τη πλοκη (ισως ουτε καν τη συγγραφεα..γιατι μπορει να εχεις και μια προκαταληψη!)

Οποτε δε θα αναφερω καμια περιληψη!
Μου το προτειναν να το διαβασω με κλειστα τα ματια και το κανα!
ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!

Δε μπορουσα να το αφησω απο τα χερια μου και γυρνουσα τις σελιδες οριακα απο το να τις σκισω!
Ηξερα οτι το Λενιω στα 60 της αποφασισε να ολοκληρωσει σπουδες στην εγκληματολογια και οτι θα εγραφε ενα αστυνομικο μυθηστοριμα..δε μπορουσα να φανταστω οτι θα ειναι τοσο δυνατο!
Πολυ ωραια συγχρονη γραφη,φοβερα ατμοσφαιρικο,πανεξυπνη πλοκη,συνεχεις δραση!
Διαδραματιζεται στις μερες μας,στην αθηνα.
Μυστηριώδης φονος απο τη πρωτη σελιδα!

Last edited by a moderator:
Το ίδιο διαβάζω κ εγω. Πολύ καλό προς το παρόν! Μόνο σκέφτομαι πως να κλέψω λίγο χρόνο να το τελειώσω.

Σοβαρά, τόσο καλό; Μου το έκανε δώρο η ξαδέρφη μου στα γενέθλια μου και είναι στα προσεχώς αλλά με τα τόσο καλά που ακούω, θα πάει στα πολύ προσεχώς! :σύμφωνοι::μπράβο:

Καλικάντζαρος

Δαγεροτύπης
Παρακρατηκα συμφεροντα..δεν ειχαν σπιτι να πληρωσουν ΕΝΦΙΑ και ηταν πλεον αχρηστοι για το συστημα!

Βαγγυ θα σ αρεσει πολυ (ξερω οτι εχεις ενα εικονισμα για την Αγκαθα Κριστι καπου στο δωματιο σου)
Γιοσαριαν οσο διαβαζεις μπλεκει ολο και πιο πολυ! Στις τελευταιες 100 σελιδες γινεται πανικος!

Περιμενω εντυπωσεις!

..φυσικα και δεν εχει αστεγους,πειραχτηρι ο Κορτος!

Φίλε Καλ το μάρκετινγκ θρηνεί την απουσία σου!
Κοίτα να δεις τώρα που πρέπει να περιμένω μέχρι την Τετάρτη για να το αγοράσω! :κατάρα!: