Search results

1. Δ

Χαιρετισμος

Καλώς ήρθες!
  2. Δ

Πού ταξιδεύεις αυτές τις μέρες στα βιβλία σου;

Βρίσκομαι μεταξύ Νέας Υόρκης λόγω μιας βιογραφίας του Γούντι Άλεν, Αθήνας και Ολλανδίας με κάποιες αναδρομές στο Παρίσι, με την "Πτώση" του Καμύ. :)
  3. Δ

Πες το με ένα gif

@Τσίου έλιωσα με το gif. :)))) μετά από μια ημέρα σε τράπεζες, ΚΕΠ, ταχυδρομείο ^
  4. Δ

Καλησπέρα παιδιά

Καλώς ήρθες, εν μέρει συνονόματε. (δεύτερο όνομα :)))) )
  5. Δ

Αναζήτηση για εξαντλημένα βιβλία

Γεια σας ξανά. Αναζητώ την "Άρνητη του θανάτου" του Έρνεστ Μπέκερ κι επίσης, αναρωτιόμουν αν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά. Έχω την εντύπωση πως όχι όμως...σωστά;
  6. Δ

Πες το με ένα gif

Για εντύπωση. :)))) κάνω μια εργασία και είμαι κάπως έτσι ^ καλό σ/κ, παιδιά!!! :αγαπώ:
  7. Δ

Πες το με ένα gif

χαιρετώ
  8. Δ

Καλησπέρα!

Καλώς ήρθες!
  9. Δ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Ξεκίνησα το ''Ασανσέρ'' του Δημήτρη Ιατρόπουλου και προς το παρόν, τρέφω ανάμεικτα συναισθήματα. :μαναι:
  10. Δ

Γειά

Καλώς μας ήρθες!
  11. Δ

Καλημέρα

Καλώς ήρθες!
  12. Δ

Γειά σας!!!!

Καλώς ήρθες!!!
  13. Δ

Και το δώρο ήταν βιβλίο!

Δεν είναι δώρα της παρούσης, αλλά ο καλύτερος μου φίλος μου είχε χαρίσει στην ορκομωσία μας δύο βιβλία που τα ήθελα πολύ, "Το βιβλίο της Κατερίνας" και το "Μικρό χρονικό τρέλας", από Κορτώ και τα δύο. Με αγάπη θυμάμαι, δύο βιβλία που μου είχε πάρει ο πατέρας μου - την ''Θεία Κωμωδία'' του Δάντη...
  14. Δ

σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!
  15. Δ

Ψάχνω εδώ και χρόνια το "Ο Γούντι Άλεν για τον Γούντι Άλεν'', βιογραφία και παρόλο που είναι του 2007 , εχει εξαφανιστεί από παντού για κάποιο λόγο. Εκδόσεις μεταίχμιο.
  16. Δ

Καλώς σας βρήκα!

Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα!!! :αγαπώ:
  17. Δ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Τελείωσα το "Πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέυ" του Ουάιλντ και συνεχίζω με την "Πτώση" από Καμύ.
  18. Δ

Γιατί δεν πίνω Amstel και Heineken

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου και πολύ σωστές επισημάνσεις. Εμπρός αδέρφια στον αγώνα! :)))) Υ.Γ. Πείτε μου όμως, τελικά η Άλφα είναι η ελληνική ή όχι;
  19. Δ

Όσκαρ Ουάιλντ (Oscar Wilde): ''Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι''

Το τελείωσα σήμερα και δηλώνω καταγοητευμένη. Βρήκα την πλοκή του εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη με στιγμές αγωνίας και μυστηρίου που με έκαναν να ξενυχτήσω μόνο και μόνο γιατί ανυπομονούσα να δω τι γίνεται παρακάτω. Νόμιζα πως θα με κουράσουν οι πολλές περιγραφές (γιατί γενικά δεν είμαι...
  20. Δ

Γειά

Γεια σου, Θοδωρή! :))