Search results

1. Μαίρη λου

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Πήρα πριν λίγο στα χέρια μου ξεκίνησα να διαβάζω αμέσως τον Τζέρι από τον Αύγουστο Κορτώ. Μου φαίνεται ιδιαιτερο και διαφορετικό από άλλα βιλβια του που έχω διαβάσει στο παρελθόν . Το Μικρό Χρονικό Τρέλας, θυμάμαι μου άρεσε πολυ!
  2. Μαίρη λου

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Ω ναι!!! Το ίδιο μου είχε πει η μαμά μου όταν σκεφτόμουν να το ξεκινήσω και με άγχωσε! Η ίδια το διάβασε και της άρεσε πάρα πολύ αλλά για τις πρώτες σελίδες μου είπε ακριβώς αυτό.
  3. Μαίρη λου

Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

Χαχαχαχ, τέλειοοοο!
  4. Μαίρη λου

Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

Διάβασα χθες το On talking terms with dogs: calming signals της Turid Rugaas και απόλαυσα κάθε σελίδα :))))
  5. Μαίρη λου

Ψιλή κουβέντα για βιβλία κ.τ.λ.

Χαχαχ ωραίος συνειρμός! Τέλεια επεισόδια και υπέρ τέλειος Κράμερ :))))
  6. Μαίρη λου

Είχα πάει το πρωί στην γειτονιά να πάρω wax melts και μου έδωσε η υπάλληλος να μυρίσω ένα κερί! Προσπαθούσα να καταλάβω τι ακριβώς είναι το άρωμα του, και με εντυπωσίασε όταν μου είπε ότι ήταν το bibliotheque :αγαπώ...
  7. Μαίρη λου

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Μόλις πήρα τον Βιβλιοπώλη της Γάζας, του Rachid Bezine. Νιώθω ότι θα είναι από αυτά τα βιβλία που θα με πονέσουν αλλά πρέπει να αξίζει ..
  8. Μαίρη λου

Ράδιο Φάρος

Σε άλλο νήμα είχαμε συζητήσει για το Yard Sign. Εχθές μου έστειλαν το παρακάτω, και είπα να το βάλω εδώ. Ο Snoop dogg έχει φτιάξει το doggy land και το παρακάτω κομμάτι λέγεται Love is love. Μια άλλη οπτική πάνω στο love is love :))))
  9. Μαίρη λου

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Μου αρέσει όταν άνθρωποι με διαφορετικές θρησκείες συζητούν για αυτές. Μου αρέσει να γίνονται τέτοιες συζητήσεις όπου κανείς δεν είναι προσκολλημένος αλλά αντίθετα έχει διάθεση να μοιραστεί στοιχεία και λεπτομέρειες χωρίς να έχει διάθεση να πείσει ή να δείξει αλλά μόνο να αναπτύξει το θέμα...
  10. Μαίρη λου

Θυμάσαι ποιο βιβλιοπωλείο είναι ;
  11. Μαίρη λου

Μικρές ιστορίες

Ισχύει τόσο πολύ. Ξεκίνησα να γράφω ότι ενώ είναι δύσκολο και ιδιαίτερο θέμα είναι καλό να συζητιέται, αλλά πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δυσκολεύομαι πολύ να γράψω όσα εχω στο μυαλό μου. Έγραψα - έσβησα και μάλλον δεν είναι η στιγμή. Αλλά ακόμα κι έτσι, συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι πολυ...
  12. Μαίρη λου

Και το δώρο δεν ήταν βιβλίο. Ήταν όμως της αξείας

Μου αρέσουν πάρα πολύ οι άνθρωποι που πλέκουν! Η μαμά και η αδερφή μου πλέκουν υπέροχα πράγματα και φέτος έφτιαξαν στολίδια για το δέντρο. Προσπάθησα και εγώ να μάθω αλλά ήμουν τραγική και η υπομονή μου άφαντη οπότε δεν πέτυχε. Τα πλεκτά δώρα είναι από τα αγαπημένα μου! Νιώθω ότι έχουν πολύ...
  13. Μαίρη λου

Χαχαχαχ!! Ε ναι!!! Είναι όντως να το λες με καμάρι. Βέβαια δεν συγκινείται κανείς αλλά δεν πειράζει ! Χαχαχ :))))
  14. Μαίρη λου

Μου αρέσει πάρα πολύ που για να γίνουν υπέροχοι οι κουραμπιέδες, πρέπει πρώτα να κάνουμε το βούτυρο κλαριφιέ! Σε μικρές λεπτομέρειες σαν κι αυτές κρύβεται η μαγεία (και η νοστιμιά). Λατρεύω που όταν φτιάχνω χριστουγεννιάτικα γλυκά όλο το σπίτι έχει αρώματα από ζεστό βούτυρο και καβουρδισμένα...
  15. Μαίρη λου

Ράδιο Φάρος

Το άκουσα πριν στο ραδιόφωνο! Κάθε φορά υπέροχο!!!!
  16. Μαίρη λου

https://www.instagram.com/reel/DPqvzKljK5I/?igsh=YjN5MWh5cWZiZnlk:αγκαλιά:ποσο καταπληκτικό φαίνεται!
  17. Μαίρη λου

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Σε ένα πολύ όμορφο και μικρό βιβλιοπωλείο στα Πετράλωνα, πήρα σήμερα το ‘Τραγουδώ εγώ και το βουνό χορεύει’ της Irene Sola!
  18. Μαίρη λου

Μου αρέσει που σήμερα βρέχει τόσο πολύ στην Αθήνα! Μου αρέσει που ο μικρός διαβάζει παραμύθια στο δωμάτιο του με τον μπαμπά του και εγώ έχω κατέβει στο σαλόνι, έχω τυλιχτεί με μια κουβέρτα και ακούω τη βροχή. Με χαμηλή μουσική, και πάνω στο τραπέζι ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια που βάλαμε χθες...