Search results

1. Α

Εντελώς νέα νέα συνανάγνωση. Ούρσουλα Λε Γκεν: Ο Αναρχικός των Δύο Κόσμων

Αν και η σκηνή στο βιβλίο είναι σύντομη, πράγματι θυμίζει την Γερμανική ταινία "Das Experiment". http://en.wikipedia.org/wiki/Das_Experiment
  2. Α

Εντελώς νέα νέα συνανάγνωση. Ούρσουλα Λε Γκεν: Ο Αναρχικός των Δύο Κόσμων

Δε διάβασα την εισαγωγή, το 1ο κεφάλαιο με ξένισε κάπως - ευτυχώς όμως το 2ο με αποζημίωσε μια και κάποια κρίσιμα στοιχεία σε συγκεκριμένες σελίδες, έδωσαν χρήσιμες κατευθύνσεις για το που μπορεί να πάει το έργο. Αρκετά ονόματα για αρχή, αλλά συνάμα πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή - να υποθέσω ότι τα...
  3. Α

Μηπως να στολιζαμε;

https://www.youtube.com/watch?v=zztkoVNf2So https://www.youtube.com/watch?v=FOg7aPNLLG0 :χαχα:
  4. Α

Καλώς σας Βρήκα!

Σουπιά, εσύ και η Μπουγάτσα έχετε τα πιο φακάτα παρωνύμια! :)))) Welcome aboard! :)
  5. Α

Υπάρχει ανδρική λογοτεχνία;

Ανδρική λογοτεχνία θα χαρακτήριζα τον Bukowski. :)))) Στην εφηβεία μου είχα διαβάσει κάποια βιβλία του και τα είχα καταευχαριστηθεί. :χαχα:
  6. Α

Ηλικία Μελών

Πολλά μπορείς να κάνεις... και για τους φίλους σου και για τους συγγενείς σου και για το χωριό σου να χτίσεις ένα γηροκομείο ας πούμε... την αγαπημένη σίγουρα δε θα τη φέρει πίσω, ούτε και τη νιότη που έχει φύγει. Ο χρόνος παραμένει το δικαιότερο πράγμα στον κόσμο - τα κύτταρα του Bill Gates...
  7. Α

Ηλικία Μελών

Εξαρτάται - αν ο 56άρης έχει πιάσει το τζόκερ, σίγουρα τα εκατομμυριόπουλα θα κάνουν τα 10 χρόνια στην πλάτη να φαίνονται σαν πούπουλο. :μπράβο: Έπιασα 2+1 απόψε δηλ €2 lol. :))))
  8. Α

Ηλικία Μελών

Τέλα Νουτέλα, έχουμε 2 στα 3 κοινά. Είμαι 46, φαίνομαι 36 και αισθάνομαι... 56!!! :)))) I kid you not! :χαχα:
  9. Α

Αναζήτηση 3 εξαντλημένων βιβλίων

Εντάξει είχα ενημερωθεί ότι υπάρχει η θεραπεία σε ηλεκτρονική μορφή στο Internet, οπότε το πήρα απόφαση... το εντόπισα χθες και θα διαβάσω και αυτό από το PC. :) Όποιος/α θέλει τα 2 παραπάνω βιβλία, μου στέλνει PM. ;)
  10. Α

Ποιος θα το περίμενε! Η φόρμουλα του Θεού υπάρχει σε PDF στα Ελληνικά!!! :))) 2 down - 1 to go. Τη θεραπεία παιδιά!!! :))))
  11. Α

Άψογη συνεννόηση και συναλλαγή :) το βιβλίο πράγματι δείχνει σε ακυκλοφόρητη κατάσταση. 1 gone, 2 to go - παιδιά, δίνω 20 Έουρος :)))) και για τη "φόρμουλα του Θεού". Bοηθάτε αδέρφια! :)))
  12. Α

Nakas Book Bazaar : Όλα τα βιβλία 3€

Επέκταση προσφοράς μέχρι 22 Νοέμβρη! ;)
  13. Α

Παρακαλώ, προτείνετέ μου βιβλία του Τζορτζ Όργουελ

Καλά βιβλιαράκια δε λέω, κανένα δε φτάνει όμως τα πολιτικά μηνύματα της "πυξίδας". :διάβασμα8:
  14. Α

Άλεν Καρ (Allen Carr): "Ο Εύκολος Τρόπος να Κόψετε το Κάπνισμα"

Δε χρειάζεστε ηλεκτρονικά τσιγάρα και βιβλία για να το κόψετε, έλεος. Από το Γυμνάσιο κάπνιζα, δε θα πάθετε τίποτα - I kid you not. ;)
  15. Α

Γεια χαρά σε τι κατάσταση είναι το βιβλίο; Στείλε PM με κάποιο email address να τα πούμε για τιμή κλπ. Thanx :)
  16. Α

Άντονι Μπέρτζες: "Το κουρδιστό πορτοκάλι"

^^^^ Δηλαδή η ταινία που είδα στο σινεμά, ήταν η αναπαράσταση μιας συγκεκριμένης version (περιορισμένης) του βιβλίου; Ισχύει; :χμ:
  17. Α

Αγαπημένο βιβλίο

Με πήγες πίσω στα παιδικά μου χρόνια :ουχ: κι εμένα βαρύ μου είχε πέσει, θυμάμαι - όπως και το Ένα παιδί μετράει τ' άστρα', το 'Χωρίς Οικογένεια' και 'Ο μικρός σπιρτοπώλης'. Νομίζω του Λουντέμη ήταν αυτό με είχε συνεπάρει περισσότερο και το είχα διαβάσει 2-3 φορές τότε - δεν ξέρω αν θα άντεχα...
  18. Α

Τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Ελλάδας

Tragic καταστάσεις, απόλυτα ενδεικτικές όμως για το τι συμβαίνει στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.
  19. Α

Ρίτσαρντ Ντόκινς (Richard Dawkins) : "Το εγωιστικό γονίδιο"

'Οχι ακριβώς. Δες στο youtube τα ντοκιμαντέρ του C4. Μιλάει για irrational faith ανεξάρτητα θρησκευτικής αφετηρίας (πχ Judaism, Islam & Christianity), έχοντας επισκευθεί αντίστοιχα Ιερουσαλήμ κλπ καθώς και τους επαγγελματίες χριστιανούς χούλιγκανς της φονταμεταλιστικής Αμερικής του βλάκα του...
  20. Α

Η ζωή μου σε 7 ταινίες

Δεν έχω λόγια - το να πω πολλά respect... απλά είναι λίγο. Δεν ξέρω αν είναι πιο υπεράνθρωπο η απεξάρτηση από τα σκληρά ή το να περάσει κανείς στην Ιατρική. Ο συνδυασμός όμως των δύο, είναι σίγουρα κάτι πολύ σπάνιο. Είσαι σπάνιο πουλί δηλ. ;) Ο Patch Adams ήταν από τους καλύτερους ρόλους του...